10 yıllık yönetici hiç para biriktirmemis

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Sevgilimle evlenmeden ev alalım diye konuştuk benim birikimim yok sen ne kadar katkida bulunursan ailem o kadar destek olur dedi,ben burdan şunu anladım bu biriktirdiklerini ailesine göndermiş şimdi ailem ev alcak ayağına yatıyor çünkü çok mantıksız geliyor kızlar iyi bi maaşı var artı böyle kisasa kısas yapması zoruma gitti ..ayrılmali miyim

Biz ayrıl dersek ayrılacak mısın

Kendime göre cevaplayım, kendi parası ister biriktirir ister harcar ister ailesine gönderir. Ayrılmazdım ben.

Birikimi onu baglar eger oncesinde iliskiniz yok ise.
Sevgilimle ev alir miydim diye düşünüyorum. Aramizda hic paranin pulun lafi olmaz ama ne bileyim evlenmeden nisan olmadan birlikte ev satin almak fikri oek bir uzak geldi.

aslinda mantikli konusmus sadice onun mu almasini dusunuyordunuz ki?
ayak yaptigini nereden anladiniz? belki de sizin gibi o da sizi deniyordur ..artik devir esim evlenmeden ev de alsin vs devri degil benden sukadar senden bukadar hadi alalim devri...
siz evlendigim de herseyim hazir olsun hazira gideyim diye hayalleriniz varsa bitirin bence

ya daha evlenmemişsiniz, neden ev alma derdindesiniz ki, ben de bunu anlamıyorum.

çok strese sokmuyor mu yeni evlenen çiftler kendilerini, ben üzülüyorum gerçekten.

Aynen, ben de senin gibi düşünüyorum. Sonra ailesini yere göğe koydurtmayacak. Ayrıl demem ama sen de ona aynı ayağı çek. Benim yok ailem destekleyecek de.

Evlenmeden alınan ev kimin üzerine olacak ki? Ayrıca sen ne kadar koyarsan ailem o kadar koyacak lafı cidden komik. Yani siz yetişkin bir birey olarak ortaya para koyuyorsunuz ama onun velisi koyabiliyor parayı. Bana çok itici geldi.

Neden birikimi yokmuş ? Parasını şimdiye kadar ailesine gönderdiyse,şimdiden sonra da gönderecektir.
Ailesine göndermediyse başka sorunlar olabilir.Kumar,kredi borcu vs...

Ev alma olayını sürekli o açtı bana da bu konuşmaları çok itici geldi sanırım ayrilcam

Sevgili iken aklıma son gelecek düşünce sevgilimle ev almak olurdu neden böyle allengirli işlere giriyorsunuz? Havalar ısındı gidin bisiklet gezileri yapın, yürüyüşe çıkın, pikniğe gidin, ufak bir tatil ayarlayın. Bu ne böyle sevgili ile girilecek diyalog mu

Bu modeller de yeni çıktı. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Eskiden kadınlar kendine bakacak koca arardı şimdi nerdeyse erkekler aynı durumdalar. Terbiyesizlik bu. Bekleyeceksen hiç evlenme kardeşim sanki evde kadın tek başına oturacak. Adam sevdiğiyle oturup yuva yapacağı ev için bile şimdiden beklentilere girmiş. Ayıp. Hiç alma o evi daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…