100 de 100 gül suyu ve gebelik:(

valla canım ister %100 gül olsun ister % 0,0001, evet çıkar bence ama buna inanırsan, inanmazsan hiç bişey olmaz merak etme
hamileyken kaçınılmazsı gereken gül suyundan çok daha önemli şeyler var bence

Ablacim korkunu anladim ben benim de belimde zeytin lekesi var mesela.Ama %100 gulsuyu demek gul yapragini sivilastirmak degil ki icine bir suru kimyevi madde de koyuluyor.mesela meyve sularinda meyvenin kendisi degil de aromasi koyuluyor ya iste oyle bir durum olmadigini gul kokusunun gercek gulden geldigini anlatiyor o.merak etme birseycik olmaz Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

herkes dalga geçmiş((( oysa ben cok takmıstımm(( gül direk temas edince tene leke cıkıyormus. bnmmkıde 100de100 gülsuyu yazınca korktumm

Canım dalga geçmek anlamında kötü niyetle söylemedim üzüldüm şimdiHamilesin bebeğin için endişelenmişin tam tersi çok tatlı buldum düşünceni hoşuma gitmişti:))üzülme lütfen:)

ablacım cok sagoll. valla bir an panik oluo insan ya(( ilk bebek olunca

valla canım ister %100 gül olsun ister % 0,0001, evet çıkar bence ama buna inanırsan, inanmazsan hiç bişey olmaz merak etme
hamileyken kaçınılmazsı gereken gül suyundan çok daha önemli şeyler var bence

bencede bilerek yaparsan olrr die duydum bende. inşallah bişeycık olmaz cnku sürerken asla aklıma gelmemişti

Canım o gül lekesi,gülle temastan olmaz.
Çok bilinen bir inanışa göre,hamileyken habersiz birşey alırsan,onun izi çıkarmış.
Mesela arkadaş yazmış.Bağcı yokken bağdan üzüm alıp yemişse üzüm çıkar derler.
Veya misafirlikte canı çekmiş,ikramı beklemeden ağzına şeker atmışsa filan...

O yüzden hamileyken annenizin evinde bile alırken haber verin derler.
Hatta benim annem demişti ki olur da yanlışlıkla alırsan hemen totonu kaşı:)
En azından görünmeyen yerinde olsun:)))

olur ya da olmaz ama ,doğum lekesi her zaman rahatsız edici bişey değildir ki...ben kendiminkine bayılıyorum mesela. göğsümün üzerinde koltukaltıma yakın yerde ,siyah zeytin büyüklüğünde izim var.:)annem de canım ciğer çekmişti yaptı yedim,o arada karnım kaşındı ,parmağımla karnımı azıcık kaşıdım der.

Son düzenleme:

aynı yöntemle benim de belimde olmuş,ama bişeye benzemiyo annem dalak yiyomuş :120:
çıkacak mı diye denemiş benim annem
bide şu var Avrupada var mı böyle şeyler, adamlar duysa güler onlar bişey alıp yemiyolar mı kaşınmıyolar mı yani, demek ki işin özü inanmak

Ben de inanmam böyle şeylere ama bir tarafın zorluyor seni acaba diye..
Ben de hamileyken kanlı ete dokunmadım, ciğer, dalak gibi…batıl inançtan öte değil işte..

benımde sol ayak bileğimde türkiye harıtası var gerçektende aynen benzıyor eşimle bile karşılaştırdık oda şaşırdı başta söledımde gülmüştü hatta marmara denızının olduğu yer bıle belli annem ne yemişte böyle olmuş acaba :26::26::26::26:

hani derler ya kırmızı birşeyler yediğinde ellerini yıkamadan nerene sürersen orda elini sürdüğün kadar lekeli doğarmış bebk dye. onu diyor bayan merk etme cnm çıkmaz bende yaptım hiç bir sorun yok :) sdce cann ne istiyrsa istedgi an ye ozmn byerlernde leke olma ihtmali çokmş ben blmiyorm tbi doğrmu yalanmı :)

benimde omzumda var canm ya dövme gbi druyor değişk bir şekl

Avrupadada hemen bu tür inanclar var,
Eee kanimizda olsa gerek, bende et yediginde bir yerini kaşirsan, cikacagini duymuştum.
Ama onun dışında, koku, kolonya gibi şeyleride ilkez duydum.
Insan neye inanacagini şaşiriyor valla

Sirf inanmasanda, hadi dogruysa diye düşünmeden edemez:44:

Son düzenleyen: Moderatör:

ççiğ ciğere dokunup o elinle nerene doknuursan çocuğun orasında siyah iz çıkar derlerdi :))) tesadüfmüdür bilmem :=))) baba tarafımdan bu 5 kez olmuş :))) ve aynen tam dokundukları yerlerde izler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…