- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi sessizgemiler
-
kızlar rosensenin gğlsuyunu yuzume kullandım birkac kez. 28 haftalık gebeyim bebegimin yüzünde gül lekesi fln cıkarmı?? bir arkadasta kullanmıs bişey olmamıs ama aklım hala bulanık korkuyorummm
herkes dalga geçmiş((( oysa ben cok takmıstımm (( gül direk temas edince tene leke cıkıyormus. bnmmkıde 100de100 gülsuyu yazınca korktumm
Ablacim korkunu anladim ben benim de belimde zeytin lekesi var mesela.Ama %100 gulsuyu demek gul yapragini sivilastirmak degil ki icine bir suru kimyevi madde de koyuluyor.mesela meyve sularinda meyvenin kendisi degil de aromasi koyuluyor ya iste oyle bir durum olmadigini gul kokusunun gercek gulden geldigini anlatiyor o.merak etme birseycik olmazAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin
valla canım ister %100 gül olsun ister % 0,0001, evet çıkar bence ama buna inanırsan, inanmazsan hiç bişey olmaz merak etme
hamileyken kaçınılmazsı gereken gül suyundan çok daha önemli şeyler var bence
Canım dalga geçmek anlamında kötü niyetle söylemedim üzüldüm şimdiHamilesin bebeğin için endişelenmişin tam tersi çok tatlı buldum düşünceni hoşuma gitmişti:))üzülme lütfen:)
olur ya da olmaz ama ,doğum lekesi her zaman rahatsız edici bişey değildir ki...ben kendiminkine bayılıyorum mesela. göğsümün üzerinde koltukaltıma yakın yerde ,siyah zeytin büyüklüğünde izim var.:)annem de canım ciğer çekmişti yaptı yedim,o arada karnım kaşındı ,parmağımla karnımı azıcık kaşıdım der.
Ben de inanmam böyle şeylere ama bir tarafın zorluyor seni acaba diye..
Ben de hamileyken kanlı ete dokunmadım, ciğer, dalak gibi batıl inançtan öte değil işte..
aynı yöntemle benim de belimde olmuş,ama bişeye benzemiyo annem dalak yiyomuş :120:
çıkacak mı diye denemiş benim annem
bide şu var Avrupada var mı böyle şeyler, adamlar duysa güler onlar bişey alıp yemiyolar mı kaşınmıyolar mı yani, demek ki işin özü inanmak
bendeee dokunamadm saydıklarna canım ya
aynı yöntemle benim de belimde olmuş,ama bişeye benzemiyo annem dalak yiyomuş :120:
çıkacak mı diye denemiş benim annem
bide şu var Avrupada var mı böyle şeyler, adamlar duysa güler onlar bişey alıp yemiyolar mı kaşınmıyolar mı yani, demek ki işin özü inanmak
Avrupadada hemen bu tür inanclar var,
Eee kanimizda olsa gerek, bende et yediginde bir yerini kaşirsan, cikacagini duymuştum.
Ama onun dışında, kiju, kolonya gibi şeyleride ilkez duydum.
Insan neye inanacagini şaşiriyor valla
Sirf inanmasanda, hadi dogruysa diye düşünmeden edemez:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?