- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
- Konu Sahibi sessizgemiler
-
bu konuda efsaneler çokbizzat duyduklarımı aktarayım ona göre kendinize dikkat edin;
hamile bi ablamız canı çok çekmiş ve başkasının bahçesinden üzüm alıp yemiş, bebeğinin boynunda bildiğin üzüm salkımı lekesi varmış.
başka bir hamile ablamız hamileyken üç tane nar tanesine basmış ve bebeğinin ayağının altında üç tane ben varmış. :130:
birde doğum sırasında yüzünüzü saçınızla silmeyi unutmayın, doğum lekesi olmasını önlüyormuş.
inanıp inanmamak size kalmış, ben daha çok gülüyorum ama tabi hamile değilim belkide hamileliğimde delirmiş gibi bunları araştırcam
valla benim kafamda nar tanesi var nar zamanı kaşınır hamişken aklımd derseniz bişey olmazmış
annem bana hamileyken canı ciğer çekmiş yemiş ama yedikten sonrada çok huylanmış,
sağ üst bacağı tüm gün kaşınmış,
şimdi benim sağ üst bacağım ciğer renginde ve şeklinde bir leke var
eşim dalga geçiyor:''Allahtan annen yüzünü kaşımamış'' diye
verilmiş sadakam varmış
nasıl yani lades gibi mi
Yeni üye de değilsiniz ama.... Hortlatmayın konuları lütfenMerhaba bende 1 aylık hamileyim suan biraz önce yüz temizleme toniğimde gül suyu vardı kullandım sizde bir sorun oldumu
Yeni üye de değilsiniz ama.... Hortlatmayın konuları lütfen
Nolur saka yapiyor olun, nolur. Hergun birşeye şaşırıp su ülkeden soğumaya başladim artık.Merhaba bende 1 aylık hamileyim suan biraz önce yüz temizleme toniğimde gül suyu vardı kullandım sizde bir sorun oldumu
Evet çıkar..kızlar rosensenin gğlsuyunu yuzume kullandım birkac kez. 28 haftalık gebeyim bebegimin yüzünde gül lekesi fln cıkarmı?? bir arkadasta kullanmıs bişey olmamıs ama aklım hala bulanık korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?