100 de 100 gül suyu ve gebelik:(

valla benim kafamda nar tanesi var nar zamanı kaşınır hamişken aklımd derseniz bişey olmazmış

annem bana hamileyken canı ciğer çekmiş yemiş ama yedikten sonrada çok huylanmış,
sağ üst bacağı tüm gün kaşınmış,
şimdi benim sağ üst bacağım ciğer renginde ve şeklinde bir leke var
eşim dalga geçiyor:''Allahtan annen yüzünü kaşımamış'' diye
verilmiş sadakam varmış

Benim annemde bana hamile iken ciger yemis yedikten sonra ense kismi kasinmis ve ensemde ciger renginde dogum lekem var

annem bana hamıleyken kılolarca çılek yemış
hatta doğuma gıderkende ıstemış taksıde ama babam bulamamış
kol bıleğımde çılek ızı var
lekem çok hoşuma gıdıyor
ben ınanırım böyle şeylere hamıleyken çok dıkkat ederım ılerde

İlle konuşturtacaksınız beni
Benim popomda ciğer izi var :) Annem sağolsun, babamında poposunda ben varmış. Demiş bebeğimizinde olsun
Yemiş ciğeri sürmüş. Harbiden doğuncada bakmış Popomda ben
Yarın bir gün biri bana iftira atsa, sorabilirler yani, Leonela'nın belirgin özelliğini söyle neymiş? diye. O da söyleyince iftira olduğunu anlarlar

Benimde belimde yan tarafta çilek vardı annem babanemin bahcesinden çilek yemiş sonra elini beline koymuş.. ben 10 yaşlarına kadar hep çilek şeklinde duruyordu herkes aç göster derdi.. ama ben büyüdükçe o küçüklü dağıldı en son nokta nokta kaldı.. şimdi yok galiba :44:

ayy sinirim bozuldu

ben de ciğeri çok severim hamileliğimde de çok yedim, bana hep çok yersem bebeğimin bir taraflarının kara olacağını söylediler ben yemeye devam ettim

şimdi kızımın kuyruksokumunda kara leke var gittikçe de yayılıyor

tesadüf müdür bilinmez

Olmaz bence bir şey yahu.
Gül suyu sonuçta bu ve sadece yüze sürülüyo. Yani o zaman hamile iken hiçbi şeye dokunmamak sürmemek gerek :/

Merhaba bende 1 aylık hamileyim suan biraz önce yüz temizleme toniğimde gül suyu vardı kullandım sizde bir sorun oldumu

kızlar rosensenin gğlsuyunu yuzume kullandım birkac kez. 28 haftalık gebeyim bebegimin yüzünde gül lekesi fln cıkarmı?? bir arkadasta kullanmıs bişey olmamıs ama aklım hala bulanık korkuyorummm
Evet çıkar..
Alkol mu vardı sen bunu yazarken ?
2013..

Bir deli kuyuya taş atmış herkes ona inanmış...
Hurafelere İnanmaktan vazgeçin...
Elin Amerikalısı çinlisi Rusu Uzaya çıkıyor bizim ülkemiz Hurafelerle uğraşıyor... Çıldırıcam az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…