100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Harikasın bebeğim ama hergün tartılma vucut bişiy salgılayıp kilo verdirmeyi durduruyomuş. Bende kendimi zor tutsamda tartılmıyom

Haklısın ama canım benimkisi alışkanlık.. her sabah pijamalarımı çıkartır çıkartmaz tartıya çıkarım.. Diyet yapsam da yapmasamda....

benimde düğüğn temmuzda en az 25 kilo vermem lazım allah yardımcımız olsun

vERCEKSİN EMİN OL GÜVENİNİ KIRMA SAKIN :))

YAPCAKSIN SÜPER GELİN OLCAKSIN ÜZÜLME SAKIN :)

TABİ BU İŞ KOLAY DEĞİL SABIR İRADE İŞİ :) BİRAZ İŞKENCE GİBİ OLSADA AMACINA ULAŞCAKSIN :)

sABAHLARI SICAK SU İÇERSEN YAĞLAR ERİR AMA BUNU KALKAR KALKMAZ İÇ KAHVALTIYI HAZIRLAYANA KADAR O YAĞINI YAKAR

aynen canım :) bol hareket bol su :) dikkatli yemek :) bu kadar basit.
ayrıca haftada 1 tartılcaz hergün tartılmak yok :)

Günaydinn kizlarrr
bugünkü menüm
sabah
kahve

öglen
bir dilim ekmek
sebzeli ton balik

aksam
1dilim ekmek
melemen

2litre su
35dk hizli tempoda yürüyüs

nasill iyimiii :)

Hayır efendim sabah bişiy yok akşam menemen . Onu yiceksen sabah ye akşam yeme :)
Akşamlara yüklenmeyin lütfen şu zıkkımı sabah yiyin :) Akşam olabildiğince sade hafif yiyin.

Tülin Şahinin kitabı var diyet üzerine adı kral prens fakir
Okudum anlamı şu;

Sabah kahvaltısı KRAL gibi yenecek
Öğle yemeği PRENS gibi yenecek
Akşam yemeği FAKİR gibi yenecek

ANLAŞILDMI :)

HOŞGELDİN :)))

senide listeye ekliyim kilon kaç yazarsan :)
sen ne yiyip içiyorsan yazıyorsun sporunuda tabi bizde yorum yapıyoruz gaza basıyoruz

teşekkürederim. Hedefim şimdilik 57 sana da başarılar dilerim inşallah birlikte vericez fazla kiloları

Benim hedefle ayoi kzlar leslie 3 mil dun basladm bi faydasni goren varmi cok ter atiyo eglenceli mayisa kadar 15kilo vereblrmym acaba[/QUOTE]

evet leslie bende yapıyorum 3 mil işe yaradığını görüyorum. öncedende yapmıştım zaten :)

Kız ben sizi boşlarmıyım her daim ensenizdeyim

öğle yemeğimi bi tabak etli patates ve 3 kaşık ekşimik ve yarım kase yoğurtla tamamladım.

saatin 4 olmasını bekliyorum ki portakalım var onu yiyeceğim :)

Aynen ya kadın balık etli ama ben bi yöntem geliştirdim :)

Şimdi leslie başlamadan basenlerimi göbeğimi kollarımı heryerimi streçliyorum :) Deli gibi

Sonra başlıyorum terden streçler akıp gidiyo sonra koşarak duşa :)
Kuş gibi oluyor insan

Ögle yemegm
4dilm patates 1tane biber kızartması ceyrek kepek ekmek ve 2kepce bol k.k biberli corba 3bardak yemekle beraber su 1litrede öyle ictim sizce nasl çokmu yemişim

bundan sonra evden gitcek yemek bugünlük sesimi çıkarmıyom.
diyette kızartma yiyen insan olarak tarihe geçtin :)

Merhaba kizlar..
sU MAX 2 HAFTA icinde bir dogurayim ben de araniza katilacagim.. :)

Ay canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) Dikkat et kendine üzme kendini :) Çok öptüm.
Allah banada nasip etsin :)

su leslie yi nerden bulabilirim link atabilirmisiniz leslie nin bi zahmett :))

youtube giriyorsun :)
arama yerine leslie sansone yazıyorsun:)
bissürü video çıkıyo:)
ordan 3 mil olanı yaparsın video süresi 46 dk filan olması lazım :)

Hazirim bebegm ) ben gunde 2-3ltre suyumu iciyosum aksam. Mutlaka hareket yapiyorum yedklerimi yazdm kasimdan bu zamana kadar 8 kilo verdm ama yetmiyo suan 70 im 55 olcm ins

Aynı kilodayız :) vercez şekerim ayıp ediyon :)

ay 34 beden oldum kıyafet bulamıyom diye şikayet etcez hahahahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…