ayy ne guzel cnım ins. Daha fazla veririz öglen yemegnde kizartma varmş ne kadar yesem yada yemesem mi karar ueremedm
Harikasın bebeğim ama hergün tartılma vucut bişiy salgılayıp kilo verdirmeyi durduruyomuş. Bende kendimi zor tutsamda tartılmıyom
benimde düğüğn temmuzda en az 25 kilo vermem lazım allah yardımcımız olsun
çok teşekkür ederim ya ben kayısı yıyorum sabahları ıkı tane ama pişirmeyi denemedim hiç limonlu su yağ yakıyor diye içiyordum onu içmeyeyim o zaman peki sabahları kaynamış su içsemmi .ille birşey içmem lazım :))999)
bu arada akşam 100 kere sağa sola esnedim yavaş yavaş, simit bölgem gitsin diye :) evde internetim yok şu leslie'yi ben yapamıyorum. bir de azıcık ilham gelse selülit programım vardı onu yapmaya başlamak istiyorum. internetten bulup döküm almıştım. hareketleri kendim yapıyordum. bu akşam yapmaya çalışayım nasıl olsa yemek yapma derdim yok.
bu öğlen yemekte etli patates, ekşimikli makarna, portakal varmış. bir tek makarnayı yemiycem. ekşimik yerim :) portakalı da 4'te ara öğün yapmayı planlıyorum. valla sayenizde kendimi dizginleyebileceğim sanırım. ben salı günü başladım diyete bir sonraki hafta tartılıp kilomu yazacağım, hergün tartılırsam ve kilo veremezsem moralim düşer diye tartıyla pek haşır neşir olmuyorum.
sabah kahvaltımda tostumla birlikte ayran içtim. su içmeye devam.
bu topik bana su içme alışkanlığı kazandıracak sanırım :)
Günaydinn kizlarrr
bugünkü menüm
sabah
kahve
öglen
bir dilim ekmek
sebzeli ton balik
aksam
1dilim ekmek
melemen
2litre su
35dk hizli tempoda yürüyüs
nasill iyimiii :)
isyerndeym ne yesem ya puf
Arkadaşlar Merhaba,
ben de varım! Zaten farklı bir blogta bayan arkadaşlarla diyete devam ediyoruz ama sizinle de heleki 100 gün gibi bir sürede fıstık gibi olmayı çok isterim. Bilgi paylaşımı ve fikirlere açığım:)
teşekkürederim. Hedefim şimdilik 57 sana da başarılar dilerim inşallah birlikte vericez fazla kiloları
Selam Kızlar Nasıl gidiyor diyet günleriniz?
Bu arada Tuğba bir iki gündür bizi boşladımı ne?
Akşam 3 adet yağsız tavada pişmiş köfte ve bir dilim ekmek yedim.
Bu sabah klasik kahvaltısız kahve ile başladım güneŞuan da kahve içiyorum.Ama en azından öğle yemeği bu gün iyi.Sebzeli tavuk sote ve yoğurt vAR.
Leslie'yi bende yapıyorum elbette faydası vardır ama kadının basenlerinin maşallahı var, bu kadar spora o eritememişse bizimkide yerinde durur diyorum. Kafam karıştı açıkcası ama tek keyif alarak yaptığım sporda Leslie'ninki:)
Ögle yemegm
4dilm patates 1tane biber kızartması ceyrek kepek ekmek ve 2kepce bol k.k biberli corba 3bardak yemekle beraber su 1litrede öyle ictim sizce nasl çokmu yemişim
Merhaba kizlar..
sU MAX 2 HAFTA icinde bir dogurayim ben de araniza katilacagim.. :)
su leslie yi nerden bulabilirim link atabilirmisiniz leslie nin bi zahmett :))
Hazirim bebegm) ben gunde 2-3ltre suyumu iciyosum aksam. Mutlaka hareket yapiyorum yedklerimi yazdm kasimdan bu zamana kadar 8 kilo verdm ama yetmiyo suan 70 im 55 olcm ins
Tam tersini yapcaksın sabah öğlen yiyebilirsin akşam sadece salata çünkü sen işten çok geç çıkıyorsun ve hala akşam evde yicem diye diretiyorsun :) Dövcem seni gari :)
Tugbacm oglen 4kizarms patates dilimi yarim kepk ekmek 1tane biber 2kepce corba ictm nasl sence cok mu yemisim
ben senin cevabını verdim şekerim ileriki sayfalarda gebertcem seni
Ay bu öğlen hiç yürüyesim yoktu üzerimde bi yorgunluk var birde regli oldum.... ama yinede 5.000 adım atmışım walla....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?