Arkadaşlar Merhaba,
ben de varım! Zaten farklı bir blogta bayan arkadaşlarla diyete devam ediyoruz ama sizinle de heleki 100 gün gibi bir sürede fıstık gibi olmayı çok isterim. Bilgi paylaşımı ve fikirlere açığım:)
Kimse gaza getirmiyo yedklerini azaltarak bide bu leslie 3mili yaparak back basen inceltebilirmyz mayısa kadarSelam Kızlar Nasıl gidiyor diyet günleriniz?
Bu arada Tuğba bir iki gündür bizi boşladımı ne?
Akşam 3 adet yağsız tavada pişmiş köfte ve bir dilim ekmek yedim.
Bu sabah klasik kahvaltısız kahve ile başladım güneŞuan da kahve içiyorum.Ama en azından öğle yemeği bu gün iyi.Sebzeli tavuk sote ve yoğurt vAR.
Kimse gaza getirmiyo yedklerini azaltarak bide bu leslie 3mili yaparak back basen inceltebilirmyz mayısa kadar
Kimse gaza getirmiyo yedklerini azaltarak bide bu leslie 3mili yaparak back basen inceltebilirmyz mayısa kadar
Leslie'yi bende yapıyorum elbette faydası vardır ama kadının basenlerinin maşallahı var, bu kadar spora o eritememişse bizimkide yerinde durur diyorum. Kafam karıştı açıkcası ama tek keyif alarak yaptığım sporda Leslie'ninki:)
GERİ SAYIM
97
EVET KIZLAR GÜNLER İLERLİYOR :)
bugün kalktım kahvaltımı yaptım
peynir,zeytin,haşlama yumurta, 1 dilim ekmek, çay
herzamanki gibi yani :)
Şimdi kahve içiyorum....
Dün akşam yemeği olarak da 2 kaşık pilav çok az ızgara tavuk ve 1 kase yoğurt yidim :)))
tamam canım bugün yapcam onu ama şimdi uyumalıyım çünkü bütün gece ders çalışdım sadece 2,5 saat uyudum :)
yediklerimi de yazayım :))
sabah7:00) az peynir 8 zeytin 2 dilim tahıllı ekmek
öğlen12:30) 1 kepçe çorba biraz yoğurt ve sahte kısır ( bulgur yerine karnıbaharla yapılıyor ) ilk defa denedim çok beğendim tavsiye ederim bildiğiniz kısırdan hiç bir farkı yok sadece kalorisi az :)
kıyma bana 2 günde 1 o sopadan twistden ws ws ws neler çektiğimi ben bilirim birde ağırlık çalışıyorum şuan bile her tarafım ağrıyor:))
hadi yediklerimide yazayım:))
sabah 2 haşlanmış yumurta 1 fincan şekersiz kahve(protein tozum bitti akşama gelir onu da yatarken alırım)
şuan açım ama canım birşey istemiyor
akşama kuru patlıcan yemeği var
yeter sanırım:)
oğlum bir hainlik daha yapmazsa tabi:)))
Nasıl gidiyor ? Ben bu gün hiç iyi hissetmiyorum.(tabi ki sigara yüzünden)
Sabah 06:30 -kalktım ama yine kahvaltı yok.
Sadece sade kahve
Öğlen ekşili köfte çorbası gibi bişey vardı.Onu yemeye zorladım kendimi.Ekşi sevmediğim ve mideme dokunduğu için bir dilim de ekmek yedim.
Akşama offff şimdiden tasası sardı beni ne yiyeceğim bilemiyorum.Açıkçası yemekten sonra sigara içmemek için yemek bile yiyesim gelmiyor ya...
valla bugün nasıl keyfim yerinde anlatamam diyeti gecen hafta epey bozmustum dün tam olarak uydum anaa bi baktımki 1 kilo puff ucmus gitmişş cok mutluyum cokk
pazartesiden bugüne yani 2 güne 1.300 gr gitti. haftada 2 kilo verirsem 5 hafta sonra bütün kilolarımdan kurtulmuş olcammmm:)))) Acaba kurtulurmuyum??
Bu haftayı saymazsak 4 hafta sonraa ayyy ice gaza geldim ben.. acaba frenmi yapsam:))
Fren yapma canım.Çünkü o en inatçı yağlar kilolar en son gidiyor ve diyetin sonlarına doğru kilo verme hızı düşüyor.Çünkü vücut aç kaldıkça kendini frenlemeye metobolizma da yavaşlamaya başlıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?