100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

teşekkürederim. Hedefim şimdilik 57 sana da başarılar dilerim inşallah birlikte vericez fazla kiloları[/QUOTE]

Benim hedefle ayoi kzlar leslie 3 mil dun basladm bi faydasni goren varmi cok ter atiyo eglenceli mayisa kadar 15kilo vereblrmym acaba

kızlar sohbet kopmuş gitmiş.sadece 2 gün giremedim.misafirlerim var.birazda dikkat edemiyorum ancak en kısa zamanda kendime çeki düzen verip aranıza geliyorum.bu akşam geçmişi okurum,bakalım kim neler yapmış

Selam Kızlar Nasıl gidiyor diyet günleriniz?

Bu arada Tuğba bir iki gündür bizi boşladımı ne?

Akşam 3 adet yağsız tavada pişmiş köfte ve bir dilim ekmek yedim.
Bu sabah klasik kahvaltısız kahve ile başladım güneŞuan da kahve içiyorum.Ama en azından öğle yemeği bu gün iyi.Sebzeli tavuk sote ve yoğurt vAR.

Kimse gaza getirmiyo yedklerini azaltarak bide bu leslie 3mili yaparak back basen inceltebilirmyz mayısa kadar

Kimse gaza getirmiyo yedklerini azaltarak bide bu leslie 3mili yaparak back basen inceltebilirmyz mayısa kadar

Ben Onu hiç denemedim canım ya.Ama KK'da ki arkadaşlar sürekli yapıyorlar.Ve eminim düzenli bir şekilşde yapıldığında inceltir.Sonuçta spor yapıyorsunuz,diyet ve sporla incelmeyen tanımıyorum.Ama mutlaka aç karınla yapılmalı bunu unutma

Leslie'yi bende yapıyorum elbette faydası vardır ama kadının basenlerinin maşallahı var, bu kadar spora o eritememişse bizimkide yerinde durur diyorum. Kafam karıştı açıkcası ama tek keyif alarak yaptığım sporda Leslie'ninki:)

Ben ilk defa duydum bu leslie yi... walla bende internete girdim baktım 1 saat önce aynen senin söylediğini dedim.... ne o basen

GERİ SAYIM
97

EVET KIZLAR GÜNLER İLERLİYOR :)

bugün kalktım kahvaltımı yaptım
peynir,zeytin,haşlama yumurta, 1 dilim ekmek, çay
herzamanki gibi yani :)

Şimdi kahve içiyorum....

Dün akşam yemeği olarak da 2 kaşık pilav çok az ızgara tavuk ve 1 kase yoğurt yidim :)))

evet dediğin gibi günler ilerliyor :) afiyet olsun :)

İyi fikirmiş denemek lazım bende bugün kıymalı karnıbahar yemeği yapmayı planlıyorum :)

kıyamam ben size :) ay evet bende hamlayınca heryerim et kırıyor insan elini oynatmak istemiyo :)

Oğlunun her getirdiğini yeme sende

Ah canım ya kıyamam sana :)
Sigara zor iş valla. Allah yardımcın olsun .

Ögle yemegm
4dilm patates 1tane biber kızartması ceyrek kepek ekmek ve 2kepce bol k.k biberli corba 3bardak yemekle beraber su 1litrede öyle ictim sizce nasl çokmu yemişim

Son düzenleme:
valla bugün nasıl keyfim yerinde anlatamam diyeti gecen hafta epey bozmustum dün tam olarak uydum anaa bi baktımki 1 kilo puff ucmus gitmişş cok mutluyum cokk

Ay evet ilk gün benimde 1 kg 300 gr eksik çıktım ama sonra tartılmadım :) Pazartesi alcam kiloları sizden bakalım ne yapmışız :)
ak popo kara popo çıkcak ortaya hahahahhaha

pazartesiden bugüne yani 2 güne 1.300 gr gitti. haftada 2 kilo verirsem 5 hafta sonra bütün kilolarımdan kurtulmuş olcammmm:)))) Acaba kurtulurmuyum??

İşallah evdeki hesap çarşıya uyar Benim 3 gün sonra regli olmama lazım ondan şiş hissediyom kendimi :)

Evet dedim size 100 güne çıta gibi olcaz :)

Aynen katılıyorum sana şekerim :)

Vucut kilo verdiğini anlayıp geleni depolamaya başlıyo sonra

Diyetde bi duraklama dönemi oluyo ama onu atlatıp diyeti bozmazsan dehşet gidiyo kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…