100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Valla benim bildiğim bu form sallama çayları çalıştırır :) İçinde sinemaki oluyo o bağırsak çalıştırıyo :)
Ben 7 otlu çay içiyom sallama günde 2 tane yetiyo

HOŞGELDİN :)))

Evet canım burada her yaptığını paylaş kaçamaklarını bile ona göre muamele yapıyoruz hahahahhaha :)))))

1 su bardağına 1 tatlı kaşığı yeter bence eğer çok zorlanıyorsan bi öneri ;

1 tatlı kaşığı elma sirkesini direk at ağzına diğer elinede suyu al hemen bas suyu üstüne

yeşil çay iç canım metabolizmayı hızlandırır ve daha çok yağ yakmanı sağlar:)

öneri: ben yeşil çayın içine 3 4 tanede karanfil atıyorum, hem tadı daha güzel oluyor hemde enerji deposu:)))

HOŞGELDİN :))))

Evet canım doğru yerdesin :)) valla ne yersen ne içersen ne hareket yaparsan yazıyorsun :)
Cezalardan korkuyorsan tutcan boğazını :))) Ne geliyorsa başımıza boğazdan geliyo zaten :))

Valla şöyle 34 beden bir gelin olsan herkes sana hayran olur hatta kocan yeniden aşık olur
gelinlik alışverişine çıkınca oturup ağlama sonra :) yaz buraya ne yapıyorsan seni fıstık yapcaz gör bak

Bizde istiyoz ama istemekle olmuyo işte

Boğazını tutcan bizim gibi işkencelere maruz kalcan sevmesende su içcen erken kalkcan spor yapcan

hazırmısın bebek

Hazirim bebegm ) ben gunde 2-3ltre suyumu iciyosum aksam. Mutlaka hareket yapiyorum yedklerimi yazdm kasimdan bu zamana kadar 8 kilo verdm ama yetmiyo suan 70 im 55 olcm ins

Tam tersini yapcaksın sabah öğlen yiyebilirsin akşam sadece salata çünkü sen işten çok geç çıkıyorsun ve hala akşam evde yicem diye diretiyorsun :) Dövcem seni gari :)

Al şu akşam yemeğini yanına hem akşam başın ağrımaz hem enerjin düşmez. Laf dinle artık lütfen :)

kıyamam ben size :) ay evet bende hamlayınca heryerim et kırıyor insan elini oynatmak istemiyo :)

Oğlunun her getirdiğini yeme sende

ne yapayım canım ya:) oğlumda spor yapıyor. alıyor ve bunada ihtiyacımız var ye diyor ben yemezsem onların içine sinmiyor((

zaten düşük kalorili beslenip spor yapıyorum. her şeyden az yiyip tadına bakabiliyorum. hain evlat bugünün çikolatasınıda dünden koymuş yine dolaba:))))

dün akşamki menümde değişiklik oldu onuda yazayım

kuru patlıcan yemeği yapacaktım hain evlat fırında közlenmiş patates istedi :)) 2 orta boy tuzsuz patates
bol sirkeli turşu
1 maden suyu
kahve
2 litrede su içtim (akşam yemekten sonra)
yatarkende 1 porsiyon whwy protein tozu ve final:))

bu sabahki kahvaltım

bir porsiyon protein tozu
şekersiz kahve
zorla ağzıma tepiştirilmiş, kızımın çikolatasından bir ısırık(

birazdan 2 haşlanmış yumurta yiyip spor salonuna gitcem su içmeye başlamadım ama bugün otomatik olarak 4 litreyi bulur zaten:))

Gunaydn arkidaşlarim bu sabahki kahvaltim 2tane kücük poaca 2haşlanmiş yumurta beyazı bi kupa şekersz ack cay burasi nedn sessz hanimlar ya

Poğaça yemesene kız :) onun yerine 1 dilim ekmek ye peynir ye . Bidaha yok poğaça anlaştıkmı bebeğim :)

Cook sogol canimm
benim 16senedir bulamadiklari hastaligimi bular bundan 1ay önce filanda simdide kontrole gittim
fmf hastasiyim canimm

Nasıl geçti kontrolün canım ? Umarım problem yoktur.
Dikkat et kendine canım . Tekrar geçmiş olsun muck

Harikasın bebeğim ama hergün tartılma vucut bişiy salgılayıp kilo verdirmeyi durduruyomuş. Bende kendimi zor tutsamda tartılmıyom

Ay bu öğlen hiç yürüyesim yoktu üzerimde bi yorgunluk var birde regli oldum.... ama yinede 5.000 adım atmışım walla....:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…