öyle bi kahvaltı planlamıştım ama dedim ya hediye yarım simit geldi arkadaştan, ben de sadece onu yedim. çay bile içmedim bugün.sadece ılık su içiyorum 1 lt bitti devam ediyorum aynı şekilde.
ayrıca arkadaşlar benim kuru kayısı almam lazım benim bağırsaklar zaten tembel bi de az yiyince iyice şişkinlik yapıyor bende, kilo vermekten çok alıyorum. ya da bağırsak çalıştırıcı başka yöntemleriniz var mı?:44:
evet arkadaşlar bende sizinleyim .2 gün önce kendime 90 günlük süre vemiştim ama bunun 100 yapıyorum geriye kaldı 98.....
boyum167 kilom 97 ....sizi takipteyim :)yarından itibaren yediklerimi yazacam ve yüğrüyüşlerim...sevgiyle kalın.....
Slm kizlarr ben bugün sabahtan beri hastanedeydimm disarda oluncada diyet filan kalmadii
bendede sürekli kabızlık oluyor doktora gittim bağırsak tembelliği dedi ilaç falan kullandım ama sabahları kuru kayısı yemeye dikkat ediyorum bide limonlu su içiyorum:)elma sirkesi almıştım denieyim dedim tadı aynı rakı gibiydi:)))midem bulandı içemedim acaba çokmu koydumki
çok teşekkür ederim ya ben kayısı yıyorum sabahları ıkı tane ama pişirmeyi denemedim hiç limonlu su yağ yakıyor diye içiyordum onu içmeyeyim o zaman peki sabahları kaynamış su içsemmi .ille birşey içmem lazım :))999)
selam kızlarrr :80: topiğinizi yeni gördüm ve ihtiyacım olanı buldum dedimben de size katılmak istiyorum daha önce diyet girişimlerim olmuştu biraz verdikten sonra bıraktım ve geri aldım malesef
nişanlıyım ve ağustosta düğünüm var şöyle 56 57 olsam ne güzel olur :106:
şu an 66 ya da 67 kilo civarıyım uzun süredir tartı üzerine çıkmadımboyun 1.64, yaşım 24. çalışıyordum ama kpss ye hazırlanmak için evdeyim uzun bir süre de evde olacağım. çok pis motive oldum kurtulmak istiyorum göbişim ve tüm fazlalıklarımdan öncelikle yapmam gerekenler su tüketimimi arttırmak ve hareketlenmek.
Hepimize kolaylıklar gelsin diyorum. Sabah ve öğle menümü yazmak istemiyorum çünkü cezalardan çok korkuyorumm :18:
Yardm edn kimse yokmu 164boy 71kilo haziranda dugunum var
Hedefm 15 kilo canim 55 olmak istiyorum
melancol = 57
Ben daha önce söylemiştim çalışan ve masa başı işim olduğunu.
Düzenli yemek yiyemiyorum maalesef
Arkadaşlar yardm etmicek mi bu topik nedn kimsesz böyle
masa başı arkadaşlar sahan alıp evden diyet yemeği götürüyorlar
Sende hemen kap al evde akşamdan kendine sebze haşla götür bebeğim :)
Kahvaltıyı kesin yapcan :) Sabah kalkar kalmaz ılık suyunu içcen :)
Spor şart çünkü bütün gün oturuyon ok anlaştık :)
Slm kizlarr ben bugün sabahtan beri hastanedeydimm disarda oluncada diyet filan kalmadii
Bizde istiyoz ama istemekle olmuyo işte
Boğazını tutcan bizim gibi işkencelere maruz kalcan sevmesende su içcen erken kalkcan spor yapcan
hazırmısın bebek
Merhaba arkadaslar,
Bugün telefonuma indirdiğim uygulama sayesinde 1400 kalori aldığımı hesapladim iyi oldu en azından ne durumda oldugumu görebiliyorum biraz asagi çekmem gerek ama nereden kısacağımı bilmiyorum böyleyken bile çok zor dayanıyorum masa bası çalışıyorum ve yolla birlikte 11 saat sabah ve öğle yediklerimle geçiyor bu iki öğünde çok az kalori alınca aksama enerji kalmıyor ve bas ağrısı başlıyor bu sefer aksam biraz kaçıyor iste tavsiyesi olan var mı bu konuda?
Herkese basarılar ve iyi geceler.
kıyamam ben size :) ay evet bende hamlayınca heryerim et kırıyor insan elini oynatmak istemiyo :)
Oğlunun her getirdiğini yeme sende
Tam tersini yapcaksın sabah öğlen yiyebilirsin akşam sadece salata çünkü sen işten çok geç çıkıyorsun ve hala akşam evde yicem diye diretiyorsun :) Dövcem seni gari :)
Tugbacm oglen 4kizarms patates dilimi yarim kepk ekmek 1tane biber 2kepce corba ictm nasl sence cok mu yemisim
Gunaydn arkidaşlarim bu sabahki kahvaltim 2tane kücük poaca 2haşlanmiş yumurta beyazı bi kupa şekersz ack cay burasi nedn sessz hanimlar ya
Cook sogol canimm
benim 16senedir bulamadiklari hastaligimi bular bundan 1ay önce filanda simdide kontrole gittim
fmf hastasiyim canimm
Poğaça yemesene kız :) onun yerine 1 dilim ekmek ye peynir ye . Bidaha yok poğaça anlaştıkmı bebeğim :)
Günaydınn,
Dün 8.500 adım attım. Gün boyunca bol su, 3 elma, 1 avuç ceviz, bide oğlumun kaşarlı kavurmalı yumurtasından birazcık tırtıkladım.. 2 elma çayı içtim yatmadan öncede 2 kaysı,2 incir yedim.. Sabah 64.100 çıktım.. Yani 3 günün sonunda tam 1,5 kilo vermiş oldum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?