- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
bi parçada dil peyniri ekle bence
1 su bardağına 1 tatlı kaşığı yeter bence eğer çok zorlanıyorsan bi öneri ;
1 tatlı kaşığı elma sirkesini direk at ağzına diğer elinede suyu al hemen bas suyu üstüne
Kızlar nerelerdesiniz bakim :)
neler yaptınız :d
Şuanda akşama ev halkı için kızartma yapıyorumAllahımmm o nasıl güzel koku Yutkuna yutkuna doyucam herhalde, bi taneden bişe olmaz diyinde yiyim kızlar
teşekkür ederim canım.tmm böyle yapayım en iyisi.yarın sabah denieym peki faydası ne elma sirkesinin bağırsaklarım kendi başına hareket ediyor :) ben çalışsın diye uğraşınca o çalışmıyor bakalım buna tepkisi olacakmı
bugun kahvaltida
yarim dilim ekmek, 1 yumurta biraz da yesilik yemistim
ara: 2 kayisi
öglen: 1 mandalin, havuc
ara :2 kayisi (daha yemedim )
aksam 1 kase borcoli corbasi
(daha yemedim :)
20 dk yürüdüm ve simdi de leslie 3 mil yapicam :)) nasilll
Şuanda akşama ev halkı için kızartma yapıyorumAllahımmm o nasıl güzel koku Yutkuna yutkuna doyucam herhalde, bi taneden bişe olmaz diyinde yiyim kızlar
evet kızlar menüme devam edeyim
öğle bır kase mercimek çorbası bir kase yoğurt
akşam evdekiler(kaynanam kayınbabam eşim)lahmacun yiyeceklermiş bunu duyunca koştum mutfağa:)))birer tane patates ve yumurtayla yanında bol yeşillikli bi salata yaptım bir kasede yoğurt
spor olarakta jullian ve leslie yapcam bide sopayı omza koyup bel çevirme demişşiniz onuda yapcam suyuda 3 litre yapmaya çalışcam
Aynı kilodayız :) vercez şekerim ayıp ediyon :)
ay 34 beden oldum kıyafet bulamıyom diye şikayet etcezhahahahahha
valla ne yapalım işte ben şu an ara öğünümü yiyorum. 1 adet kocaman protakal :)
merhaba arkadaşlar nacizane ben de sizlere bir şeyler anlatmak istiyorum. ben geçen sene 15 kilo verdim. tabiki kilo vermek zor ama cok güzel bir duygu. arkadaşlar asla kendinizi zora sokmayın. caınınz bir şey istiyorsa ucundan bakın. çünkü hayatınız boyunca diyet yapamazsınız. ben böyle yaptım. her şeyden yedim ama az yedim spor yaptım. ve yeme şeklimi değiştirdim. ama sakın sadece bu olaya 100 gün olarak bakmayın. yani istediiğiniz kiloya düştünüz 100 gün sonra peki hemen yemeye mi başlayacaksınız. bunu yapmamak için yeme alışkanlığınızı değiştiriniz. ben şua 63,5 kiloyum 3 aydır diyet yapmıyorum ama yeme alışkanlığımı değiştirmişim ki kilo almayı bırakın kilo bile vermişim, demek istediğimi anladınız umarım. ben 45 dakika koşu bandı yapıyorum.
walla kokusu bana geldii.. çokta severim özellik le biber kızartmasını
Yazn dugun alisverisinde 34-36beden demek icn sabirszlaniyorum yarın ögle yemegnde yogurtlu pirasa ve pilav varmis ben sadece pirasasini yerim olar demi zayiflama kocum beni motive et nolur nolur zayiflat beni backlarim incelsin bebism lutfn lutfn
Şekerim 1ay spora gdiyodum hava sartlarndan dolayi gdemiyorum canimpırasa yoğurt olur bebeğim :)
bacak sorunun varsa netten bacak eritcek hareket bak yap onları :)
mesela ben şey yapıyorum :)
bi sandalyeyi önüme koyup tutunuyorum yada boş bi duvara ellerini dayayabilirsin :)
sonra bacağını tam arkaya kaldırıyorsun (yere değdirmeden ) 50 kere indir kaldır ,
aynı bacağı yere dokundurmadan yana aç kapa 50 kere
yine yere değdirmeden çapraz aç kapa 50 kere
aynısını diğer bacağa da yap şimdi sen buna dayanamazsın 20 şer set yap zaten ebeni görceksin :)))))
o bacaklar parçalancak şok olcan
36 beden kıyafet baktığını denediğini düşün :) canın çekmez o zaman :)
Hatta harika br bikiniyle güneşlendiğini düşün :) sakın yeme gebertirim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?