Hayır efendim sabah bişiy yok akşam menemen . Onu yiceksen sabah ye akşam yeme :)
Akşamlara yüklenmeyin lütfen şu zıkkımı sabah yiyin :) Akşam olabildiğince sade hafif yiyin.
Tülin Şahinin kitabı var diyet üzerine adı kral prens fakir
Okudum anlamı şu;
Sabah kahvaltısı KRAL gibi yenecek
Öğle yemeği PRENS gibi yenecek
Akşam yemeği FAKİR gibi yenecek
ANLAŞILDMI :)
gelelim bu gün ne yaptığıma((
sabah protein tozu ve kahve demiştim suya başlamadım demiştim ve spora gidiyorum demiştim ya hani sonrada 2 yumurta yiyip fitness e gitcem de demiştim ya hani(((
evet sadece dediğimle kaldı, tuba lütfen sonuna kadar oku öyle kız lütfen(
2 yumurtayı yemedim hazırlandım çıktım .
kuaföre uğradım.spor salonuna geçecektim baktım saat 3 _ 1 buçuk saatte birşey yapamam toplantıdan sonra dedim.
hain evlatla buluştum çay ve kahve ısmarladı şekersiz tabi
hain evlatın dersanede toplantı vardı 5 te toplantıya gittim çıkışta hain evlat ve arkadaşı beni kandırdı spor yapmadan eve döndüm (tek ceza sebebim)((( ama dönüşte yürüdüm:)))
ama onlara ceza olarak evdeki tüm halıları sildircem yarın:))))))
gelelim yediklerim ve içtiklerime
1 çay ve 1 kahve dışında hiçbirşey yemedim içmedim:)))))
şimdi kuru patlıcan yemeği ve yoğurt salata
sonrasında şekersiz kahve ve 3litre su:)))
valla annem dolma yapmıştı 1 tane biber dolması bi tanede pancar dolması yedimkendimi rahatsız hissediyorum şimdi biberiye yağımı surdum streçimi sardım size msj yazım dedim kalkıp leslie yapıcam 45 dk sonra biraz bacak hareketleri sonra duş ve bi bardak sıcak limonlu suyumu bi bardakta 5i 1 yerde çay içicem
Leslie Sansone ile yürüyüş
Yürümenin faydalarını hepimiz biliyoruz, yürüyüşün faydası şu;
Vücudumuzda 50 nin üzerinde kas aynı anda calışıyor ve metabolizmamız hızlanıyor kilo vermek kolaylaşıyor fakat her zaman dışarı cıkıp yürüme imkanı olmuyor. Sabah kalkınca egzersizlere başlamadan önce veya yemeklerden sonra nezaman yürüyüş ihtiyacınız varsa bu egzersizi yapabilirsiniz yürüyüş programı yarım saat sürüyor ve kilometrelerce yol yürümüş kadar enerji harcatıyor metabolizma hızlandırıcı bölümler de var içinde cok eğlenceli.
yeni başlayacaklar için bütün linklerin açıklaması;
fast mile serisi (ilk koyduğum1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.
ben 3 mil olanı yapıyorum her sabah vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz
expres seri 1 den 4 mile kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar ben fast mile den ertesi gün expres 3 milini yapıyorum lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik aldım aynı işi görüyor kısacası bu egzersiz diğerine göre aşırı hızlı değil ama lastikli çalışıldığı için kardiyo yerine geciyor ve vucudu zorluyor
4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek bir de videoda Leslinin kızını da görebilirsiniz oda yürüyüşleri yapıyor annesiyle
walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program ben bunuda akşam yatmadan yapıyorum özellikle yemeklerden sonra iyi oluyor
walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.
3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.
5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyo 5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.
5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.
Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş
Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.
Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş
Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor
leslie sansone shortcuts and abs üst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.
walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.
Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat.
yeni başlayanlar daha önce bu tip sporları yapmamış olan arkadaşlar ,vücudu birden yormamak için 1.milden başlayıp bikaç gün yapın sonrasında 2 mile gecin zamanla milleri arttırın..
GERÇEK: BEDENıM BEYNıMıN KONTROLÜNDE
SORUN : BEYNıM BEDENıMı ZAYIFLATMAYI REDDEDıYOR
NEDENı: BEYNıME ÖYLE HATALI ŞEYLER YÜKLEMıŞıM Kı O ÇARESıZ KALIYOR
ÇÖZÜM: BEYNıME BEDENıMı ZAYIFLATMASI ıÇıN ıHTıYACI OLAN DOĞRU BıLGıLERı YÜKLEMELıYıM
BEYNıME ÖĞRETECEKLERıM:
1-BEN DE ZAYIF OLABıLıRıM.BENıM ıSKELETıM DE ıNCECıK BıR ıNSANINKıNDEN FARKSIZ!!!.NEDEN ONUNKı DÜZGÜN KASLAR VE YETERLı MıKTARDA YAĞLA KAPLIYKEN BENıMKı KATMAN KATMAN YAĞLARLA ÇEVRıLı OLSUN Kı?
2-KENDıMı ZAYIFLAMAK ıÇıN KISITLAMAM GEREKMEYECEK,ZATEN DOĞAL OLARAK OLMASINI BU KADAR ıSTEDıĞıM BıRŞEY ıÇıN NıYE KISITLAMALARA VE ZORLAMALARA ıHTıYACIM OLSUN?
3-AŞIRI yemek YEMEKTEN ALDIĞIM HAZ GERÇEK BıR HAZ DEĞıL,O,YAŞAYAMADIĞIM BÜTÜN O ŞEYLERıN YERıNı DOLDURUYOR SADECE
4-yemekler HıÇBıR YERE KAÇMAYACAK,OLDUKLARI YERDE DURACAKLAR,BEN GEÇıCı BıR SÜRE DAHA FAZLA HAZ ALACAĞIM BıR ŞEYE ULAŞMAK ıÇıN ONLARA ÇOK FAZLA YOĞUNLAŞMAYACAĞIM
5-BU YEMEKLERE SIRT ÇEVıRECEĞıM ANLAMINA GELMıYOR,HEM NEDEN SIRT ÇEVıREYıM Kı,ONLARIN NE SUÇU VAR,BUGÜN ŞıŞMANSAM SUÇ YEDıKLERıMDE DEĞıL YEDıKLERıMıN MıKTARINDAYDI VE MıKTARI BEN AYARLADIM
Geldimmm:))
Kızartmanın bedelini ödedim kızlar. Leslie 3mil yürüyüş ve 200tane sopa çevirme yaptım. İçim rahat artık. Erisin kaçamaklaarrr
Şimdi ben gidiyorr dujj
Simdi daha cook kizacaksin ama bu saat oldu hic birsey yemedimm daha demin bir tabak tarhana yedim 1dilim ekmekle
1litrede su
iyi akşamlar arkadaşlar bugün işte çok yogundum topige giremedim
bugün ki listem
sabah
1 haşlama yumurta
5 zeytim
yarım kb peynir
1 omega 3
öğle
1 porsiyon bakla
4 ceviz
akşam
fırında balık
salata
sirkeli limonlu su
birşey sormak istiyorum kilo bildirimini cuma mı yapıyorsunuz?
pazartesi yapıyoruz tatlım hafta sonu kaçamağının önüne geçmek için :)))
kızlar geçmişi okudum hepinize birşeyler yazmak istedim ama çok uzun oluyordu.bugünden sonra daha çok katılırım aranıza.hamsterım hastaydı tam iyileşti diyorduk bugün çok kötüleşti,herhalde yarını çıkartamaz.ilk hastalandığında çok ağladım ama şimdi acısı azalacakmış gibi geliyor.neyse ben hiç dikkat edemedim çok ama çok pişmanım.neden yediğimi bilmiyorum ama yiyorum.bu durum sanki hastalık gibi yada bağımlılık gibi bir insana en büyük kötülük kendisinin yaptıgıymış ya benimki de o hesap.her zaman artık kendime çeki düzen vercem diyorum ama bi türlü yapamıyorum.
basladımmmm hep basladım son 6 yıldır sürekli diyet yapıorum ama hep bozuyorum :) et tavuk yemem tatlı sevmem ekmek yemem ama beni zorlayan seyi çözemedim napcagımı da bilmiyorum nikahım nişanım var yakın zamanlarda düğünüm var fit görünmek istiyorum :/ bunun sonunda balayı var herseyden önce kariyerim var zayıf ve saglıklı görünmem lazım yasam boyu öncekendım için sonra toplumdakı yerim içinnn: bir ara hiçbirsey yemiıodum
hep lafta kalıyo deme :) olsun 1 gün spor yapmamışın ama bu kadar aç kalarak zayıflanmaz kuzum :)
akşaam kadar aç gezmişin akşam yemek yiyon :)
gerçi diğerleri kızartma tatlı ne varsa götürdü bugün onlara kızmaktan sana bişiy kalmadışanslı günündesin :)))
basladımmmm hep basladım son 6 yıldır sürekli diyet yapıorum ama hep bozuyorum :) et tavuk yemem tatlı sevmem ekmek yemem ama beni zorlayan seyi çözemedim napcagımı da bilmiyorum nikahım nişanım var yakın zamanlarda düğünüm var fit görünmek istiyorum :/ bunun sonunda balayı var herseyden önce kariyerim var zayıf ve saglıklı görünmem lazım yasam boyu öncekendım için sonra toplumdakı yerim içinnn: bir ara hiçbirsey yemiıodum
Ay bi denge yok kimi kızartma yer kimi aç gezer :)))
güzelim aç kalırsan yağların değil kasların erir bunu unutma , ayrıca ateşin çıkar ve hastalanırsın anladınmı :)
öğün atlamak yok az ve sık yiyeceğiz anlaştıkmı?
açlık hissetmedim pek protein tozu ve kahve tok tutuyor,
hele 2si bir araya gelince enerji patlaması yaratıyor gayet rahat gezdim tozdum,
evede geldim sadece yemek ve yoğurttan 1 porsiyon kadar aldım, kahve hiç ekik olmuyo zaten 2 litrede su içtim süperim :)))
ama spora gitmediğim için kendimi kötü hissediyorum hamlık ağrılarım devam ederken birde arada boşladım boşlayınca ağrılara kaldığı yerden devam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?