100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Simdi daha cook kizacaksin ama bu saat oldu hic birsey yemedimm daha demin bir tabak tarhana yedim 1dilim ekmekle
1litrede su

iyi akşamlar arkadaşlar bugün işte çok yogundum topige giremedim
bugün ki listem
sabah
1 haşlama yumurta
5 zeytim
yarım kb peynir
1 omega 3
öğle
1 porsiyon bakla
4 ceviz
akşam
fırında balık
salata
sirkeli limonlu su

birşey sormak istiyorum kilo bildirimini cuma mı yapıyorsunuz?

kızlar geçmişi okudum hepinize birşeyler yazmak istedim ama çok uzun oluyordu.bugünden sonra daha çok katılırım aranıza.hamsterım hastaydı tam iyileşti diyorduk bugün çok kötüleşti,herhalde yarını çıkartamaz.ilk hastalandığında çok ağladım ama şimdi acısı azalacakmış gibi geliyor.neyse ben hiç dikkat edemedim çok ama çok pişmanım.neden yediğimi bilmiyorum ama yiyorum.bu durum sanki hastalık gibi yada bağımlılık gibi bir insana en büyük kötülük kendisinin yaptıgıymış ya benimki de o hesap.her zaman artık kendime çeki düzen vercem diyorum ama bi türlü yapamıyorum.

hep lafta kalıyo deme :) olsun 1 gün spor yapmamışın ama bu kadar aç kalarak zayıflanmaz kuzum :)
akşaam kadar aç gezmişin akşam yemek yiyon :)

gerçi diğerleri kızartma tatlı ne varsa götürdü bugün onlara kızmaktan sana bişiy kalmadı şanslı günündesin :)))

ah bu anneler :) erit çabuk dolmaları :)

Bilgilendirme için teşekkürler tatlım :) MUCK

Bunları mutfak masasına yapıştırın :) Kontrolün sizde olduğunu hatırlatır :)))

Geldimmm:))

Kızartmanın bedelini ödedim kızlar. Leslie 3mil yürüyüş ve 200tane sopa çevirme yaptım. İçim rahat artık. Erisin kaçamaklaarrr

Şimdi ben gidiyorr dujj

sen istiyor dujj veriyor 100 dolar :)))))) hahahahha

yarın bu kızartmayı telafi etmeye devam ediyorsun anlaştıkmı ?

Simdi daha cook kizacaksin ama bu saat oldu hic birsey yemedimm daha demin bir tabak tarhana yedim 1dilim ekmekle
1litrede su

Ay bi denge yok kimi kızartma yer kimi aç gezer :)))

güzelim aç kalırsan yağların değil kasların erir bunu unutma , ayrıca ateşin çıkar ve hastalanırsın anladınmı :)
öğün atlamak yok az ve sık yiyeceğiz anlaştıkmı?

pazartesi yapıyoruz tatlım hafta sonu kaçamağının önüne geçmek için :)))

Evet sen uzun uzun yazmak istemedin ama üzgünüm ben yazıcam sanırım :)

Şimdi hamsterı bir kenara bırak ve kendine bahaneler üretme . bende eskiden sinirlenince buzdolabında ne verse resmen yerdim.
Sonra birgün aynanın karşısına geçtim ve napıyorum ben dedim. Şişman çirkin hiçbişiy yakışmayan alışverişten nefret eden biriydim çünkü bişiy üstüme yakışmıyordu aynada kendimi beğenmiyordum. Sonra acayip bir şekilde 3 ayda 20 kilo vermiştim.

Aynanın karşısına geç ve sadece kendine bir söz ver. Ben başarabilirim. Ben yapabilirim ve yapıcam . Kendine güvenin olmalı ve kendini sevmelisin. Canın bişiyler yemek istediğinde güzel bir müzik aç dans et :) hava güzelse çık yürü. Hatta küçük beden kıyafetin varsa ona bak yine bunu giyebilirim de. Durumuna göre üret. İstedikten sonra yapamayacağın bişiy yok.

Demişsin ya insan en büyük kötülüğü kendi kendine yapar aynen öyle. Bunun farkına varman bile çok büyük bir başarı. Yapabilirsin. O zayıf kızlarda insan bizde insanız. Neden harika bir görüntümüz olmasın.

Elinden su şişesini eksik etme yudum yudum iç. Sabah erken kalk hareketli bir müzik aç ve kendine harika bir kahvaltı hazırla.
Hayatın her anından zevk al :) Senden bi tane daha yok :) Sen birtanesin ve mükemmel olmalısın anlaşıldımı :)

Her öğününü yavaş yavaş ye çünkü midene gideni beynin 20 dk sonra algılıyor ve doydum sinyali beyin 20 dk sonra veriyor. Midende emilimi ve kana karışımı o kadar sürüyor çünkü. Neyse kimyaya çok girmiyim :)

Kısaca sen bunu başarabilirsin 70 kg veren insanlar var düşün benim kadar kilo vermiş yuh dersin deme ama yapılabiliyor demekki.
Senden sadece porsiyonunu küçültmeni , yağ ve şekerden uzak durmanı, öğün atlamamanı , bol su ve bol spor yapmanı istiyorum :)

Kendini öyle daha çok seviceksin emin ol. Çevrendekilere bakışın değişicek çünkü kendini daha iyi hissediceksin.

basladımmmm hep basladım son 6 yıldır sürekli diyet yapıorum ama hep bozuyorum :) et tavuk yemem tatlı sevmem ekmek yemem ama beni zorlayan seyi çözemedim napcagımı da bilmiyorum nikahım nişanım var yakın zamanlarda düğünüm var fit görünmek istiyorum :/ bunun sonunda balayı var herseyden önce kariyerim var zayıf ve saglıklı görünmem lazım yasam boyu öncekendım için sonra toplumdakı yerim içinnn : bir ara hiçbirsey yemiıodum

Oh şimdide 3 mil leslie mı yaptım 45 dakka sürdü iyi oldu bu. Diyet çayımı içip yatıyorum tatlı rüyalar

Nilpery sen kaç kilosun ve hedefin nedir yaz inşallah bu sefer bozmazsın hele de düğün Nişan varmış ufukta bunlar hayatta bı kere yaşanır canım kendine söz ver.

açlık hissetmedim pek protein tozu ve kahve tok tutuyor,
hele 2si bir araya gelince enerji patlaması yaratıyor gayet rahat gezdim tozdum,
evede geldim sadece yemek ve yoğurttan 1 porsiyon kadar aldım, kahve hiç ekik olmuyo zaten 2 litrede su içtim süperim :)))
ama spora gitmediğim için kendimi kötü hissediyorum hamlık ağrılarım devam ederken birde arada boşladım boşlayınca ağrılara kaldığı yerden devam((

canım spor yapmayı denedinmi ? belliki metabolizman çok yavaş. metabolizmanı hızlandıracak besinler al ve spor yap inşallah faydasını görürsün..

akşam yine taze fasulye yedim 1 tabak. biraz ekmekle kahvaltılık sos atıştırdım. o kadar.

bu sabah şöyle bir tartılayım dedim 64,8 çıktım 800 gr almışım. bu ilaçlarla benim kilo vermem çooook zooor neyse devam bırakmak yok

bu protein tozu dediğin şey nasıl bişey nereden temin ediyorsun. benim bi arkadaşım yumurta beyazının toz haline getirilmişini kullanıyor protein olarak seninki de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…