- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
süpersin canım ya alkışlıyorum işte olay bu :) irade meselesi biz güçlüyüz kazanacağız
basladımmmm hep basladım son 6 yıldır sürekli diyet yapıorum ama hep bozuyorum :) et tavuk yemem tatlı sevmem ekmek yemem ama beni zorlayan seyi çözemedim napcagımı da bilmiyorum nikahım nişanım var yakın zamanlarda düğünüm var fit görünmek istiyorum :/ bunun sonunda balayı var herseyden önce kariyerim var zayıf ve saglıklı görünmem lazım yasam boyu öncekendım için sonra toplumdakı yerim içinnn: bir ara hiçbirsey yemiıodum
bende görürmüyûm acaba :-\ sen tam olarak nasl besleniyosun kuzumGERİ SAYIM
96
EVET KIZLAR GERİ SAYIM İLERLİYOR :) PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ YAPMAYI ASLA UNUTMAYINIZ
gÜNAYDINLAR HEPİNİZE :)
bEN BU SABAH KALKTIM DAYANAMADIM TARTILDIM:) VE İNANAMIYORUM 68.700 ÇIKTIM. TAM 2 KİLO GİTTİ KIZLAR.
ÇOK GAZA GELDİM HIZLA DEVAM :d
SABAH KAHVATIM;
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AZ PEYNİR
ZEYTİN
YARIM DİLİM EKMEK
ÇAY
akşam yine taze fasulye yedim 1 tabak. biraz ekmekle kahvaltılık sos atıştırdım. o kadar.
bu sabah şöyle bir tartılayım dedim 64,8 çıktım800 gr almışım. bu ilaçlarla benim kilo vermem çooook zooor neyse devam bırakmak yok
HOŞGELDİN :)))
canım kilonu yazarsan listeye ekliyim seni :) Valla bu iş yememekle olsa annem hala 95 kilo olmazdı.
Siz yemiyorsunuz vucut kendini açlık moduna alıyo. bu sefer her geleni yağ yapıp depoluyo anladınmı ?
ondan sonra su içsem yarıyo oluyo. burada öğün atlamadan diyet yapıyoruz öğün dediğim otur tencereyle ye demiyorum.
kahvaltı kesin yapılıyo sonra meyve , çorba , sebze , salata öğünlere koy
bu defa senin vucudun dicekki " 3 saatte bir bişiy geliyo ben yağları yakmaya başlıyayım " sürekli geliyo çünkü arkası anladınmı
burada önemli olan küçük porsiyon , yağsız, şekersiz takılmak. Sonuca inanamıcaksın
Sakın moralini bozma daha kaç gün oldu sende :) Bide diyeti bırakırsan 5 katı alırsın sakın bozma ...
GERİ SAYIM
96
EVET KIZLAR GERİ SAYIM İLERLİYOR :) PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ YAPMAYI ASLA UNUTMAYINIZ
gÜNAYDINLAR HEPİNİZE :)
bEN BU SABAH KALKTIM DAYANAMADIM TARTILDIM:) VE İNANAMIYORUM 68.700 ÇIKTIM. TAM 2 KİLO GİTTİ KIZLAR.
ÇOK GAZA GELDİM HIZLA DEVAM :d
SABAH KAHVATIM;
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AZ PEYNİR
ZEYTİN
YARIM DİLİM EKMEK
ÇAY
bende görürmüyûm acaba :-\ sen tam olarak nasl besleniyosun kuzum
kıslar gunaydın 1 dılım kepek ekmek bıraz krem peynır 3 zeytın sımdı ara gun yarım paket dıyet bıskuvı:)
sayenızde zayıflıycam:)kıslar ya sorum su kabak tatlısı az yense kılo yapar mı:)
tuğba-serdar arkadasım 1 hafta dolmayanlardamı ptesı bıldırımde bulunacak?ben tam bır hafta olmuyorda o sebepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?