100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Günaydınlar hanimlar sabah kalcnca koca bi kupa sirkeli su kahvaltım
bir dilm çavdar ekmegi üzerine peynir bir bardak ack sekrsiz cay )

günaydın arkadaşlar
bugün
kahvaltım
1 haşlama
5 zeytin
yarım kb peynir
2 kayısı
1 omega 3
öğle
yarım porsiyon bakla
haşlama yumurta(ne yazıkki sabah baklanın yanında sadece haşlanmış yumurta hazırlayabildim)
3 ceviz

günaydın arkadaşlar ...tam gaz devam.kahvaltıda yediklerim.1 adet uno çavdarlı sandviç ekmek 1 yumurta peynir ve 2 çatal fıstık ezmesi 5 zeytin...pazatresi yi merak ediyorum hafta sonu ....kaçamaklara son.....................

GERİ SAYIM
96

EVET KIZLAR GERİ SAYIM İLERLİYOR :) PAZARTESİ KİLO BİLDİRİMLERİNİZİ YAPMAYI ASLA UNUTMAYINIZ

gÜNAYDINLAR HEPİNİZE :)

bEN BU SABAH KALKTIM DAYANAMADIM TARTILDIM:) VE İNANAMIYORUM 68.700 ÇIKTIM. TAM 2 KİLO GİTTİ KIZLAR.
ÇOK GAZA GELDİM HIZLA DEVAM :d

SABAH KAHVATIM;
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
AZ PEYNİR
ZEYTİN
YARIM DİLİM EKMEK
ÇAY

HOŞGELDİN :)))

canım kilonu yazarsan listeye ekliyim seni :) Valla bu iş yememekle olsa annem hala 95 kilo olmazdı.
Siz yemiyorsunuz vucut kendini açlık moduna alıyo. bu sefer her geleni yağ yapıp depoluyo anladınmı ?
ondan sonra su içsem yarıyo oluyo. burada öğün atlamadan diyet yapıyoruz öğün dediğim otur tencereyle ye demiyorum.
kahvaltı kesin yapılıyo sonra meyve , çorba , sebze , salata öğünlere koy
bu defa senin vucudun dicekki " 3 saatte bir bişiy geliyo ben yağları yakmaya başlıyayım " sürekli geliyo çünkü arkası anladınmı
burada önemli olan küçük porsiyon , yağsız, şekersiz takılmak. Sonuca inanamıcaksın

bende görürmüyûm acaba :-\ sen tam olarak nasl besleniyosun kuzum

Sakın moralini bozma daha kaç gün oldu sende :) Bide diyeti bırakırsan 5 katı alırsın sakın bozma ...

Bugun bi daha azimliym 4tane patates- yedigm icn pismanim

kıslar gunaydın 1 dılım kepek ekmek bıraz krem peynır 3 zeytın sımdı ara gun yarım paket dıyet bıskuvı:)
sayenızde zayıflıycam:)kıslar ya sorum su kabak tatlısı az yense kılo yapar mı:)

tuğba-serdar arkadasım 1 hafta dolmayanlardamı ptesı bıldırımde bulunacak?ben tam bır hafta olmuyorda o sebepten

kıslar gunaydın 1 dılım kepek ekmek bıraz krem peynır 3 zeytın sımdı ara gun yarım paket dıyet bıskuvı:)
sayenızde zayıflıycam:)kıslar ya sorum su kabak tatlısı az yense kılo yapar mı:)

aşırı canın çektiyse çatalın ucuyla al o kadar onuda kalkıp akşam yeme öğlen ye ..
çatalın ucuyla unutma o kadar :)

Bu sabah aç karnına yeşil çay içtim ve yarım litre su içtim. 45 dk yüzme ve yarım saat yürüyüş yaptım. Umarım dünkü tatlılar erimiştir.

Ögle yemegm.Bi tabk pırasa yarim kaşk pilav tadina baktim sadece ayrıca yarim dilim şerbeti koyulmamıs revani yedim

Son düzenleme:
dünkü menüm hiç içaçıcı değil kızlar.
dün oruç tuttum.
akşam:1 porsiyon mecimek yemeği
yağsız tuzsuz salata
10 tane kadar istavrit

ara:bir dilim ayva

canım çok tatlı istedi
22.30 gibi bir halley yedim benimde kaçamağım bu oldu

2,5 litre su ve yatmadan önce elma sirkeli su

spora dikkat edeceğim ama bugün leslie 2 mil yaptım 30dk sürdü devamlı yaparım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…