Kızlar regl dönemi zayıflamayi na yönde etkiliyo
Bu sabah aç karnına yeşil çay içtim ve yarım litre su içtim. 45 dk yüzme ve yarım saat yürüyüş yaptım. Umarım dünkü tatlılar erimiştir.
bugün kimsecikler yok heralde
bu protein tozu dediğin şey nasıl bişey nereden temin ediyorsun. benim bi arkadaşım yumurta beyazının toz haline getirilmişini kullanıyor protein olarak seninki de öyle mi?
bugün benim ceza günüm.
öğle yemeğim: bir porsiyon bamya, bir porsiyon pul biberli patates püresi, yarım porsiyon zaytinyağlı pırasa. ekmek yemedim. yalnız arkadaş bir şey getirmiş onu yedim (söylemek istemiyorum canı çeken olur diye.) tatlı bişey, arkasından bir kase yoğurt yedim şeker hemen yağa dönüşmesin diye.
canım sen tirot hastasıydın yanlış hatırlamıyorsam...
bendede 4 tane nodül vardı ve ameliyat denmişti o zaman zamanım yoktu olmadım, yaz tatilinde ameliyat için gittiğimde sadece 3 tane ve çok küçük olduğu gözlemlendi ve ameliyat iptal:))) gram kilo veremiyodum tabi
yağ yakmak ve metabolizmanın hızlanması için 2 kaşık yoğurdun içine 1er tatlı kaşığı zencefil, zerdeçal,ve tarçın koyup yiyordum (sabah, öğle, akşm) o nodüllerin küçülmesini ve belkide yokoldu (çünki kilo verebiliyorum artık:) bu karışıma borçluyum yağ yakmak için kullandım tiroidimden oldumDDD
ilaç niteliğinde birşey olmadığı günlük yaşantımızda kullandığımız baharatlar olduğu için tavsiye ediyorum, sadece sana değil tüm arkadaşlarımız bunu yapabilir evde çocuklarımla birlikte tükettiğim besin her derde deva:))
canım sen tirot hastasıydın yanlış hatırlamıyorsam...
bendede 4 tane nodül vardı ve ameliyat denmişti o zaman zamanım yoktu olmadım, yaz tatilinde ameliyat için gittiğimde sadece 3 tane ve çok küçük olduğu gözlemlendi ve ameliyat iptal:))) gram kilo veremiyodum tabi
yağ yakmak ve metabolizmanın hızlanması için 2 kaşık yoğurdun içine 1er tatlı kaşığı zencefil, zerdeçal,ve tarçın koyup yiyordum (sabah, öğle, akşm) o nodüllerin küçülmesini ve belkide yokoldu (çünki kilo verebiliyorum artık:) bu karışıma borçluyum yağ yakmak için kullandım tiroidimden oldumDDD
ilaç niteliğinde birşey olmadığı günlük yaşantımızda kullandığımız baharatlar olduğu için tavsiye ediyorum, sadece sana değil tüm arkadaşlarımız bunu yapabilir evde çocuklarımla birlikte tükettiğim besin her derde deva:))
canm bende 10dk. önce bu karışımı okudum bir topikte....bu karışımı çocuklardan uzak tut bence... orda bir yetişkinin güne 4 gr. fazka zencefil almayın diyordu.. çocuklardada çok dikatli olmak lazımççç
4 gram 4 çorba kaşığına tekabül ediyor çocuklar için bir tatlı kaşığı ile hazırlanmış karışım sadece tek öğün verilmeli bunun zararı olacağını asla düşünmüyorum faydası kaçanılmaz:))
ha bu arada çocukların yaşı 17 ve 11 pek çocuk olmuyor sanırım6 yaşından küçük çocuklar için yarım çay kaşığı kullanılarak verilebilir.
benim t3-t4 hormonlarım düşük çıkıyo ve bu da TSH'ı yükseltiyo. TSH yüksekliği de metabolizmayı yavaşlatıyo. nodül yok, fakat euthyrox 50 kullanıyorum ilk 1 ay 1,5 hap kullandım günde. geçen kontrol vardı doktor "ilacı hiç kullanmamışsınz gibi çıkmış tahlillerin" dedi. moralim düştü tabiki. ve hapı ptesi-ctesi arası 2 tane alıcam pazar günleri 2,5 alıcam.
yani denerim dediğin yoğurtlu karışımı ama bana da seninki gibi etki eder mi bilmiyorum.
ayrıca doğum kontrol hapı da var kullandığım o da bel bölgesinde yağlanma yapıyor. ne yapacağımı şaşırdım.
ben geçen seferki kilo verme maceramda vitalis kullandım. bildiğimiz meyveli müsli, k-fleks'ten daha farklı bi tadı var. 67'den 62'ye kadar düştüm. sabah akşam onu yiyordum bir tek öğle yemeklerini sağlam yiyordum. hareket de yapıyordum selülit egzersizlerinden. bayağı farketmişti. tekrar başlıycam vitalise.
Nilpery sen kaç kilosun ve hedefin nedir yaz inşallah bu sefer bozmazsın hele de düğün Nişan varmış ufukta bunlar hayatta bı kere yaşanır canım kendine söz ver.
Canım yanlış hesap 4 gram 4 çorba kaşına nasıl tekabül eder anlamadım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?