- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Kızlar regl dönemi zayıflamayi na yönde etkiliyo
kızlar bugün canım sıkkın valla ondan yazdılarınızı beğendim , yorum yapmadım kusura bakmayın.
Benim kayınvaldem en altta görümcem onun üstünde en üsttede ben oturuyorum ve bunun sıkıntısını yaşıyorum. Gene akşam eşimle annesi yüzünden tartıştık benide gece uyku tutmadı oturdum ona 4 sayfa mektup yazıp cüzdanına koydum. Şimdide mesaj attım cüzdanındaki mektubu oku diye . Tadım tuzum yok ondanda bişiy yiyemedim zaten kahve içtim. Anlıcanız havamda değilim kusura bakmayın ok :)
Şimdi temizlik yapcam hem hareket olur :) Buralardayım yazarım size fıstıklar muck.....
olur böle seyler sen zayıflayıp incecik oldugunda onların surat sekillerini düşün ayyy cok zevkli oluyo öle :)) bende bayadır yazamadım ayrıca 3 gündür tartılmıyorum kendime söz verdim gün koydum 25 ine kadar hem diyete birebir uycam kacamak yapmıcam hemde tartılmıcam dıyee ve ayın 25 ini iple cekiyorummm . ve o gün diyeti bozcam kızlar ne yalan söyliyim tıka basa yicem kendime ödül pasta tariflerine bakmaya basladım bilee :)
kızlar bugün canım sıkkın valla ondan yazdılarınızı beğendim , yorum yapmadım kusura bakmayın.
Benim kayınvaldem en altta görümcem onun üstünde en üsttede ben oturuyorum ve bunun sıkıntısını yaşıyorum. Gene akşam eşimle annesi yüzünden tartıştık benide gece uyku tutmadı oturdum ona 4 sayfa mektup yazıp cüzdanına koydum. Şimdide mesaj attım cüzdanındaki mektubu oku diye . Tadım tuzum yok ondanda bişiy yiyemedim zaten kahve içtim. Anlıcanız havamda değilim kusura bakmayın ok :)
Şimdi temizlik yapcam hem hareket olur :) Buralardayım yazarım size fıstıklar muck.....
günaydın,
bende geldim aranıza, yaşım 24 çalışıyorum, bekarım 1 haftadır bu site ile 8oo g. verdim gaza geldim=)
haaydi bakalım bugün benim 100. günüm olsun.
Bu sabah koşudan geldim yine, kiloma baktım 65.5. Neden daha hızlı veremiyorum metabolizmam hızlıdır normalde benim?
canım tempolu koşuyorsan yağ olarak yakarsın kas olarak alırsın ,aynada daha ince görünürsün ama tartıda sadece gram larla ilerlersin , sabret ve yola devam incecik olacaksın
:)))
GERİ SAYIM
94
EVET KIZLAR YARIN SABAH HERKES KİLOSUNU YAZIYOR BENDE YENİ LİSTEYİ PAYLAŞACAĞIM SİZLERLE :)) KİLOSUNDA DEĞİŞİKLİK OLMAYANLARDA YAZSIN OLABİLİR DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ KİMSE MORALİNİ BOZMUYOR ANLAŞILDIMI :))))
ben sabah 1 haşlanmış yumurta,peynir zeytin azıcık ekmek yiyip çay içtim biraz öncede kahvemi içtim.
dün canım sıkkındı öğlen 3 te kahvaltı yaptım başka bişiyde yemedim :) dün merdivenlerden kaydım ayak bileğim burkuldu ama neyse şimdi o kadar ağrısı yok :) incindi sadece :)
yarın sabahı iple çekiyorum :) herkes kilosunu yazsın gebertirim valla :)
GERİ SAYIM
94
EVET KIZLAR YARIN SABAH HERKES KİLOSUNU YAZIYOR BENDE YENİ LİSTEYİ PAYLAŞACAĞIM SİZLERLE :)) KİLOSUNDA DEĞİŞİKLİK OLMAYANLARDA YAZSIN OLABİLİR DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ KİMSE MORALİNİ BOZMUYOR ANLAŞILDIMI :))))
ben sabah 1 haşlanmış yumurta,peynir zeytin azıcık ekmek yiyip çay içtim biraz öncede kahvemi içtim.
dün canım sıkkındı öğlen 3 te kahvaltı yaptım başka bişiyde yemedim :) dün merdivenlerden kaydım ayak bileğim burkuldu ama neyse şimdi o kadar ağrısı yok :) incindi sadece :)
yarın sabahı iple çekiyorum :) herkes kilosunu yazsın gebertirim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?