100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

merhaba kızlar menümü yazayım
SABAHbir dilim ekmek iki çatal peynir 4 zeytin
ÖĞLE yarım elma baş parmak kadar çiğ köfte
AKŞAM 3 kaşık bulgur pilavı 6 kaşık taze fasulye bir kase yoğurt
şimdi jullian ve sopayla bel çevirme yapcam
aralarda kayısı bitki çayı tükettim

Aksam menum
zeytinyagyla yaptgm karnibahar bir tabak üzerine yogurt cok skr bugun kacamak yapmadim bırazdan biberiye yagimi basenlerime sürup strec saricm leslie 4mil yapicam. Sonra bimdn aldgm green karism cayıni icerim bugunu bitiririm

GERİ SAYIM
95

GÜNAYDIN KIZLAR :))) MUCK

ben dün öğlen 2-3 çatal makarna yedim , akşamda ızgara tavuk ufak bir parça yoğurt ve az pilav
sabahta kalktım şimdi kahve içiyorum ay canım hiç bişiy istemiyo , resmen midem yokmuş gibi hissediyom :)
dün yarım saat kadar egzersiz yaptım. 3 lt su içmişimdir :)

siz neler yapıyorsunuz:) pazartesi kiloları bekliyorum sizden :)

kızlar bugün canım sıkkın valla ondan yazdılarınızı beğendim , yorum yapmadım kusura bakmayın.

Benim kayınvaldem en altta görümcem onun üstünde en üsttede ben oturuyorum ve bunun sıkıntısını yaşıyorum. Gene akşam eşimle annesi yüzünden tartıştık benide gece uyku tutmadı oturdum ona 4 sayfa mektup yazıp cüzdanına koydum. Şimdide mesaj attım cüzdanındaki mektubu oku diye . Tadım tuzum yok ondanda bişiy yiyemedim zaten kahve içtim. Anlıcanız havamda değilim kusura bakmayın ok :)

Şimdi temizlik yapcam hem hareket olur :) Buralardayım yazarım size fıstıklar muck.....

olur böle seyler sen zayıflayıp incecik oldugunda onların surat sekillerini düşün ayyy cok zevkli oluyo öle :)) bende bayadır yazamadım ayrıca 3 gündür tartılmıyorum kendime söz verdim gün koydum 25 ine kadar hem diyete birebir uycam kacamak yapmıcam hemde tartılmıcam dıyee ve ayın 25 ini iple cekiyorummm . ve o gün diyeti bozcam kızlar ne yalan söyliyim tıka basa yicem kendime ödül pasta tariflerine bakmaya basladım bilee :)

Evet çok bozulcaklar :) pekde umrumda değiller gerçi :)
bencede diyet bozmak yok tam gaz devam ediyoruz :)

merhaba kızlar menüm
SABAH 6.30da kalktım açık öğretim sınavında görevliydim
2 dilim ekmek 5 zeytin biraz peynir bir çatal omlet
ÖĞLE AKTİVİA YOĞURT
AKŞAM taze fasulye yoğurt iki kaşık patlıcan kebabı
bugün hiç halim yok çok uykum geliyor ama ne olursa olsun ayakta uyusam bile jullianı yapcam:)))
bugün kaçamak yaptım ilk defa simit yedm sınavda reflü tuttu acıktımda bende yedim :))))

allah yardımcın olsun canım bu durumda canını sıkma desemde boş ama sen değerlisin kimse için kendini üzmeye değmez çok ortalık karıştırma heveslileriyse bırak onlar üzülsün sen onlar yokmuş gibi davran çatlasınlar:)))

Merhaba herkese,
Bugün itibariyle yaklaşık 1500 kalori aldım ama sabahtan aksama kadar yürüdüm valla, saçlarımı da boyattim oh keyfim yerine geldi.
Bu arada tugba_serdar arkadaşım senin için gerçekten çok üzüldüm, sen çok pozitif bir insansın ve hep de öyle ol, hayat üzülmeye değmez inanki çok kısa eşinle de güzel güzel konuş almış ailesini yanına seni üzmesin burada kollanmasi gereken sensin.

Bu sabah koşudan geldim yine, kiloma baktım 65.5. Neden daha hızlı veremiyorum metabolizmam hızlıdır normalde benim?

günaydın,
bende geldim aranıza, yaşım 24 çalışıyorum, bekarım 1 haftadır bu site ile 8oo g. verdim gaza geldim=)

haaydi bakalım bugün benim 100. günüm olsun.

herkes nerdeee :) bugunku yedıklerim

sabah 2 bardak su 2 dılım lıht ekmek

1 kk lıght penr

1 adet haşlanmış yumurta

az yaglı salata (dün aksamdan kalmıstı)

sekersiz cay

ara: 1 adet armut

vee öglen yemegimi bekliyorumm :)

günaydın,
bende geldim aranıza, yaşım 24 çalışıyorum, bekarım 1 haftadır bu site ile 8oo g. verdim gaza geldim=)

haaydi bakalım bugün benim 100. günüm olsun.

HOŞGELDİN :)))

Kilonu yazarsan canım seni listeye eklerim :) gaza devam bozmak yok :)

GERİ SAYIM
94

EVET KIZLAR YARIN SABAH HERKES KİLOSUNU YAZIYOR BENDE YENİ LİSTEYİ PAYLAŞACAĞIM SİZLERLE :)) KİLOSUNDA DEĞİŞİKLİK OLMAYANLARDA YAZSIN OLABİLİR DAHA YOLUN BAŞINDAYIZ KİMSE MORALİNİ BOZMUYOR ANLAŞILDIMI :))))

ben sabah 1 haşlanmış yumurta,peynir zeytin azıcık ekmek yiyip çay içtim biraz öncede kahvemi içtim.
dün canım sıkkındı öğlen 3 te kahvaltı yaptım başka bişiyde yemedim :) dün merdivenlerden kaydım ayak bileğim burkuldu ama neyse şimdi o kadar ağrısı yok :) incindi sadece :)

yarın sabahı iple çekiyorum :) herkes kilosunu yazsın gebertirim valla :)

[TABLE="width: 355"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]100. gün[/TD]
[TD]93.gün[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asysss[/TD]
[TD]56,600[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melancol[/TD]
[TD]57,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nilpery[/TD]
[TD]58,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]şeremim[/TD]
[TD]60,600[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugcekpln[/TD]
[TD]61,500[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sela76[/TD]
[TD]62,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_pelinsu_[/TD]
[TD]62,500[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cad_02[/TD]
[TD]63,600[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]filizozan[/TD]
[TD]64,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aaybis[/TD]
[TD]65,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]caznur[/TD]
[TD]65,600[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asena92[/TD]
[TD]66,500[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_nursem_[/TD]
[TD]67,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemedenemenirkii[/TD]
[TD]68,500[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bgapa[/TD]
[TD]68,700[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esraemrah[/TD]
[TD]70,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba_serdar[/TD]
[TD]70,700[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvkml85[/TD]
[TD]71,400[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebeox[/TD]
[TD]73,500[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glsm45[/TD]
[TD]74,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevcanatess[/TD]
[TD]77,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]peri_benim[/TD]
[TD]77,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cankizzzz[/TD]
[TD]77,400[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YARAMASS[/TD]
[TD]78,400[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]regenboog[/TD]
[TD]79,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pingu92[/TD]
[TD]85,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ahsen_91[/TD]
[TD]85,100[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeyca[/TD]
[TD]86,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevdabuzer[/TD]
[TD]88,300[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly_0809[/TD]
[TD]91,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikea123[/TD]
[TD]94,800[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]coslal[/TD]
[TD]97,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zeynelim[/TD]
[TD]100,000[/TD]
[TD] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu sabah koşudan geldim yine, kiloma baktım 65.5. Neden daha hızlı veremiyorum metabolizmam hızlıdır normalde benim?

canım tempolu koşuyorsan yağ olarak yakarsın kas olarak alırsın ,aynada daha ince görünürsün ama tartıda sadece gram larla ilerlersin , sabret ve yola devam incecik olacaksın
:)))

canım tempolu koşuyorsan yağ olarak yakarsın kas olarak alırsın ,aynada daha ince görünürsün ama tartıda sadece gram larla ilerlersin , sabret ve yola devam incecik olacaksın
:)))

Evet tempolu koşuyorum, kas olarak alırsın derken? Kaslı bir yapım olsun istemiyorum yağlarım gitsin istiyorum sadece.

Aynen öyle karın bölgemde incelme var ama tartıda çok fark yok.

Evdekiler de normal kilodasın daha fazla verme diyorlar, birilerinin bana şişman demesine ihtiyacım var.

canım güzel bi iş yapıyorsun vala ,ben de çok katılmak istiyorum ama emziriyorum annem gelecek 1 hafta sonra inşallah o zaman bıraktırıcam ,ondan sonra ben de yakalarım sizi olmaz mı aranıza alırsanız tabi geç de olsa :)))))))

anladığın üzere doğundan kalan kilolar var ,doğumdan sonra 67,5 kiloydum biraz dikkat ederek çünkü emziriyorum ,6,5 kilo verdim ama 61 de kaldım sinir oluyorum ,hızlanmam için emzirmeyi bırakmam lazım işte ,

boy :1.58 kilo:61 kg hedef :49-50 kg

gecms olsun umarım en kısa zamanda gecer cnm ben cumaya kadar tartılmıcagıma söz verdım kendıme dıgewr pzrtesı yazsam kılomuu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…