Merhaba fıstıklar ;
Şimdi pazartesiden itibaren 100 den geriye sayıcaz ve ödülümüz de bikini almak olucak yaza hiçbişiy kalmadı. montlar çıkınca pıngıl pıngıl göbekler sallanmasın. Herkesi buraya bekliyorum gerçekten birlikten kuvvet doğar. Çok ciddiyim bu defa olacak bana inananlarla birlikte zafere koşacağız. herkesi yaza şok etmeye hazır mısınız :)
Ben 1.65 boyundayım kilom 70 yaza kadar en az 58 olmalıyım ki bikini giyince yaratık gibi olmayayım :)
Ben evliyim çalışmıyorum full internetteyim :) heran sorularına cevap verebilirim. hepinizi sıkı takip ederim. Sadece dişimizi sıkacağız.
Çabuk kararınızı verin pazartesi günü burada buluşalım. Sizin için diyet listeleri püf noktalar araştıracağım tabiki kendim içinde :)
Lütfen kızlar beni yanlız bırakmayın birbirimizi gazlarsak yapılmıcak bişiy yok .. Yaza bişiy kalmadı.. herkesi bekliyorum ...
çok fena gaza geldim.vercez bu kiloları.hafta sonu alışverişimi yapıyorum pazartesi diyetteyim
HOŞGELDİN :)
Valla elimizden bişiy kaçmaz istedikten sonra yapamayacağımız bişiy yok. Pazartesi geri sayım başlıyor bende diyet listesi araştırıyorum iyi bişiyler bulup paylaşırım. Gün içinde yediklerimiz ve hareket durumumuz çok önemli.
Ben leslie sansone ile 3 mil yapmayı planlıyorum :) hem kış evdeyim daha iyi olur diye düşündüm :)
Neler yiyeceğimiz önemli dediğim gibi ben pirinç lapası ile başlayalım diyorum hem moral olur bu sadece 2 gün yapılıyor :)
2 günde 2 kilo veriyorsun :) moral olur hem gaza geliriz :)
Slmm canimm bende katilabilirmiyim
yasim 22 kilom 77.400
selam canım bende dahil olmak istiyorum 94.800 gramım bikini olmaz belki ama 100 gün sonra mükemmel bir mayo alırım
slm kızlar bende varım 1.60 boy 62.5 kilodayım. fitness yapıyorum. kilo vermek değil sağlıklı ve formda bir vücut için burdayım diyetimde güzel bir gaza ihtiyacım var:)))
not: 63.4 kg ile fitnese başladım 1 ay yaptım 1 ay ara vermek zorunda kaldım, bu arada deli gibi tatlı yedim buna rağmen 500 gr gitmiş.1 kilo vermeme rağmen acaip sıkılaştım kıyafetlerim bol geliyor artık. bu yüzden basküle değil aynaya endeksliyorum diyetimi. yağ yakıp kas yaparak istediğim vücuda kavuşmak hedefim :)))
tuğba_serdar :) ne güzel gaz vermişsin mesajlarında:) Tamda bugün aklımdan ne renk bikini alsam zayıflayınca diye geçirmiştim:) Karar veremedim henüzKendi günlüğüm var ama burayada gelirim sürekli. Pirinç lapası aklımdaydı benimde, haftaya iki gün yapıcam. Hadi bakalım kolay gelsin hepinize:))
bende varımm :))
umarım çok güzel kilo verirsin..bende 5. takımdayım seni takip edeceğim
Pirinç lapası nasıl bir diyet ilk kez duydum. Tatsız tuzsuz bişey gibi görünüyor ama kilo verdirecekse yenir kiii :))
HOŞGELDİN :))
Valla bu işler gazla oluyo 100 gün gazla doyurcaz karnımızı :) Gelip bizimle paylaşırsan durumunu mutlu olurum. Seni aramızda görmek hoşuma gitti :) Seninde gazlamanı bekliyoruz :)))
Bikini renklerini paylaşın bakalım :) Biraz iştahımız kabarsın :)
Bronz tende kırmızı bikini güzel duruyo ama zaten saçım kırmızı bide o olmaz. Sanırımm benim bikinim mavi olucakkkk
HOŞGELDİN :)
Katılırsın hemde açık ara farkla :) Gençsin metabolizman da hızlı :) acayip verirsin şekerim :)
Pazartesiden itibaren ne yedik ne içtik herşeyi yazıyoruz hazır olun :)))
Ben zaten sürekli internetteyim yazarim canimm:):)
o zaman ben de geldimmm :)) yaşım 18 şu an 73,5 kiloyum çarşamba günü başladım diyete çok sıkmıyorum kendimi miktarları azalttım biraz :)) ve en zor olan şey tuzu azalttım inanılmaz derecede tuzlu yiyen birydim çünkü hem böbreklere de zarar :) ve enerjin süper gerçektende çok sık aktif olamam ama hergün girdikçe yazarım :))
Kolay gelsin kızlar yarın başlıyorsunuz
Ben yaz bitimi verdim kilolarımi üstüne biraz aldığım için yeniden başladım geçen hafta..
Yazılanları okudum çok begendim...
Inşallah verirsiniz kiloları...
Ben başka bi topigi takip ediyorum ve birlikten kuvvet doğar diyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?