100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

bende varımm :))

Pirinç lapası nasıl bir diyet ilk kez duydum. Tatsız tuzsuz bişey gibi görünüyor ama kilo verdirecekse yenir kiii :))

Slmm canimm bende katilabilirmiyim
yasim 22 kilom 77.400

HOŞGELDİN :)

Katılırsın hemde açık ara farkla :) Gençsin metabolizman da hızlı :) acayip verirsin şekerim :)
Pazartesiden itibaren ne yedik ne içtik herşeyi yazıyoruz hazır olun :)))

selam canım bende dahil olmak istiyorum 94.800 gramım bikini olmaz belki ama 100 gün sonra mükemmel bir mayo alırım

HOŞGELDİN :)))

lütfen hedeflerimizi küçük tutmayalım :) sanada bikini alcaz gör bak :) bana güvenin ve benden ayrılmayın herkesi kurutcam

HOŞGELDİN :))

Valla harikasın dicek laf yok zaten :))) Senle aynaları çatlatacağız emin ol :) Hareket acayip önemli yoksa kum çuvalı gibi oluruz :)

Valla bu işler gazla oluyo 100 gün gazla doyurcaz karnımızı :) Gelip bizimle paylaşırsan durumunu mutlu olurum. Seni aramızda görmek hoşuma gitti :) Seninde gazlamanı bekliyoruz :)))

Bikini renklerini paylaşın bakalım :) Biraz iştahımız kabarsın :)

bende varımm :))

Sende geri sayıma katılmış buluyorsun :) Hemen alışverişini tamamla pazartesi geri sayım başlıyor :)
Ayrıca kilo boy hedeflerini belirt yaşınıda merak ettim :) Görüşürüz şekerim :)

umarım çok güzel kilo verirsin..bende 5. takımdayım seni takip edeceğim

Valla seçenek yok :) ya olcak ya olacak :) Yeter artık üzerimdeki ağırlık :)
Sende takıl bize :) bize tüyolarını verirsin :)

Evet kızlar pazartesi start veriyoruz :) Herkes hazırmı?

Aklınızda diyet varmı? Ne planlıyorsunuz bunları paylaşmanızı rica ediyorum :) Sayfamızı hareketli tutalım ki şevkimiz kırılmasın :)

Ben pirinç lapası yapmayı planlıyorum :) Her ne kadar iğrenç olsada :) en azından 2 gün yaparım bana güç verir :)
Pirinç lapası düşününen arkadaşlara bilgi veriyim ;
2 gün yapıyorsunuz 2 günde 2 kilo verdiriyor :)

1 çay bardağı pirinç ile yapılıyor 3 öğün 3 çay bardağı pirinç yeniyor toplamda :)
baharat koyabiliyorsunuz ve su :)

isterseniz yanında yoğurt tüketebilirsiniz :) (AMAN NE ROMANTİK:)) )

Valla 100 güne böyle başlıyacağım :) Siz neler düşündünüz bakalım :)

Pirinç lapası nasıl bir diyet ilk kez duydum. Tatsız tuzsuz bişey gibi görünüyor ama kilo verdirecekse yenir kiii :))

Aynen öyle tatsız tutsuz bir lapa sonuçta ama çok deneyen var dayanırsan 2 günde 2 kilo gidiyor :)
Bu diyet sadece 2 gün yapılabiliyor ama başlangıçta iyi gider sonra başka diyet ile devam ederiz :)

Bronz tende kırmızı bikini güzel duruyo ama zaten saçım kırmızı bide o olmaz. Sanırımm benim bikinim mavi olucakkkk

o zaman ben de geldimmm :)) yaşım 18 şu an 73,5 kiloyum çarşamba günü başladım diyete çok sıkmıyorum kendimi miktarları azalttım biraz :)) ve en zor olan şey tuzu azalttım inanılmaz derecede tuzlu yiyen birydim çünkü hem böbreklere de zarar :) ve enerjin süper gerçektende çok sık aktif olamam ama hergün girdikçe yazarım :))

Selam canım yaşın çok küçük bence şanslısın , metabolizman daha hızlı ve buda hızlı kilo verirsin demek :)

Biz 100 gün diyet yapıcaz ve yaza formda giricez :) Senide aramızda görmek harika :) YArın başlıyoruz alışverişini yap ve diyete devam et:) Bize bildirimlerini yaparsın nete girdikçe :) Ama ne kadar çok girersen o kadar azmin artar haberin olsun

Kolay gelsin kızlar yarın başlıyorsunuz
Ben yaz bitimi verdim kilolarımi üstüne biraz aldığım için yeniden başladım geçen hafta..
Yazılanları okudum çok begendim...
Inşallah verirsiniz kiloları...
Ben başka bi topigi takip ediyorum ve birlikten kuvvet doğar diyorum...

HOŞGELDİN :)

Valla ne güzel vermişin kiloları :) Neyse bizde 100 günde çözcez olayı :) Bikini rengini düşünmeye başladık bile hahahha :)
Bizede yarasan sevinirim :) Görüşürüz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…