HOŞGELDİN :)
Valla ne güzel vermişin kiloları :) Neyse bizde 100 günde çözcez olayı :) Bikini rengini düşünmeye başladık bile hahahha :)
Bizede yarasan sevinirim :) Görüşürüz ...
Uğrarım tabiki seve seve ilk kilolarımi soya sosu sayesinde verdim..şimdiyse hala onunla başka bi arkadaşın açtığı topigi takip ediyorum...
Siz başlayın diyetinize izin verirsen menulerinize yorum yaparım...
Selam kizlar herkese iyi aksamlar.Bende cok istiyorumm ya kilolarimindan kurtulmayi.kendimce birseyler yapiyorum ama hep yarim kaliyor.birilerinin uyarisi yada onerilerine ihtiyac duyuyorum hep.yalniz yurumek istemiyorum zaten olmuyorda.Bu arada evliyim 8 sene olacak.Bir kizim bir oglum var. 1.60 boy 79 kilo..evde yurume bandimda var.spor yapmayi severim.BENI ceken taraf 100 gunluk olmasi yani 100 den geriye sayacagiz ve cok merakla bekliyorum neler olacak neler yasayacagiz.ayrica bende evdeyim calismiyorum suan.gece-gunduz takip edebilirim yeterki birbirimize destek olalim.
Konu sahibi tugba canim bence bu 100 gunluk seruvende beraber olanlarin yada bebaber kilo vermek isteyenlerin bir listesi yapilsin.Yarin basliyoruz yazmissin pirinc lapasi diye onu hic duymadim bizede yazarmisin ??
bende katilmak istiyorum hem bu sekilde motive olurrum
20 yasindayim 1,70 boyum 85 kiloyum yaza kadar hedefim 60 olmak
peki kilo tabelasi yapilacak mi ?
GERİ SAYIM
100
evet kızlar bugün sabah tartıldım ve 70.7 kiloyum.
Sabah kalktım ılık suyumu içtim :) Birazdan spor yapıcam :)
Prinç lapası tarifi;
1 çay bardağı prinç
3 çay bardağı su
içine baharat atablirsiniz :)
biraz sulu bırakıp hemen yemeniz lazım kalırsa asla yenmiyo:)
Her öğün bunu yapıp yiyorsunuz :)
Yanına yoğurt koyup yiyebilirsiniz :)
[TABLE="width: 256"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]KİLO[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba_serdar[/TD]
[TD]70.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevcanatess[/TD]
[TD]77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly_0809[/TD]
[TD]91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melancol[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asena92[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikea123[/TD]
[TD]94.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cankizzzz[/TD]
[TD]77.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_pelinsu_[/TD]
[TD]62.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemedenemenirkii[/TD]
[TD]69[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glsm45[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebeox[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asysss[/TD]
[TD]56.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]regenboog[/TD]
[TD]79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pingu92[/TD]
[TD]85[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar dün hamsterım eric hastalandı.ölcek diye çok korktum ağla ağla mahvoldum.veterinere gittik ilaç verdi şimdi daha iyi gibi inşallah bişey olmaz.
menümüde yazayım
sabah 1 dilim ekmek,peynir.sütlü nescafe
öğle;1 kase çorba
birazdan spora gitcem.ben daha geçen hafta kuşan diyeti yaptım kilo verdim ama aç kaldım.hafta sonu yedim ve verdiğim bütün kiloları aldım.bi sene haşlama sebze,haşlama et gibi şeyler hazırlayarak 20 kilo vermiştm.yanmış yağ kesinlikle kullanmıyordum.yoğurt,salata falan yiyordum.aç kalmıyordum.ben gene o şekilde diyet yapcam.bu sefer bırakmak yok,savsaklamak yok.
Uzun zaman sonra kilo vermek amacıyla tekrar kk'ya gelme ihtiyacı hissettim çünkü,tek başıma yapamıyorum.motive olamıyorum.1,69 boy ve 65 kg.'mım hedefim Nisan ayına kadar 8-10 kg.vermek.35 yaşındayım,evliyim ve 6 yaşında bir kızım var.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Daha önce çok faydasını görmüş ve 40 günde 10 kg vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?