ya kızlar bu soğukta su içilmiyo
Kilo vermek için bol bol su tüketmemiz lazım siz nasıl içiyorsunuz napcaz ya :)
Nasil vermistin 10 kiloyu 40 günde ? cok merak ettim, verdiginiz kilolari tuta bildinizmi yoksa hemen geri geldimi ???
Uzun zaman sonra kilo vermek amacıyla tekrar kk'ya gelme ihtiyacı hissettim çünkü,tek başıma yapamıyorum.motive olamıyorum.1,69 boy ve 65 kg.'mım hedefim Nisan ayına kadar 8-10 kg.vermek.35 yaşındayım,evliyim ve 6 yaşında bir kızım var.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Daha önce çok faydasını görmüş ve 40 günde 10 kg vermiştim.
Ben bol bol su içiyorum da benim sorunum kahvaltı...
Aslında çok sıkı diet yaparak verdim.Ayrıca ozaman hergün 5000 adım yürüyordum.Tuz ,un ve şekeri tamamen çıkardım hayatımdan sadece pazar günleri ödül günümdü ve abartmamak kaydyla mesela 1 dilim pizza,1 dilim ekmek,bir parça çikolata vb.şeyler yiyerek kendimi hep motive ettim.İnan bu yine kk sayesinde oldu.Çünkü 1 dilim ekmek bile yiyecek olsam vicdan azabı çektim.Yaklaşık 2 yıl kilo almadım.Taaa ki regl düzensizliğim yine başlayıp 9 ay regl olmama zamanıma kadar .sonra yine aldım.Ve şuan eski günlerime dönmek için can atıyorum.Eşim de çok söylemiyor beni kırmamak için ama biliyorum beni yine eskisi gibi istiyor.
HOŞGELDİN :)))
seni listeye ekledim canım :) ben sürekli yazmaya çalışıyorum sende neler yaptığını paylaş :)
birlikten kuvvet doğar birbirimize destek olmalıyız :) Bu 100 gün geri sayım bitmeli ve bikinileri almalıyız
ben başka bir diyet grubundayım ama burada sizi takip etmek istiyorum.
ben şu an 63.6 kilo boy 165
kahvaltım
1 haşlama yumurta
1ykb peynir
3 zeytin
2 ceviz
öğle
1 haşlama yumurta
2 kayısı
1 küçük elma
öğle yemeklerim pek iştah açıcı olmuyor işe geç kalmamak için ne bulursam alıyorum yanıma
Valla haklısın canım ya
benim eşim elini yüzüne aldı ve söyledi zayıflamamı istiyor benimde bu işi çözmem lazım :)
Birde buraya yazıyorum ya ne yediğimi içtiğimi ondan kaçamak yapamıyorsun
Arkadaşlar aslında ben hep zayıftım.Ama maalesef sorunlu bir hamilelik yaşadım ve 63 kg dan 120 kiloda doğum yaptım.Ogünden sonra herşey kabus gibiydi çünkü 80-90 kg.arasında uzun zaman cebelleştim kendimle.İşe döndükten sonra biraz daha kolay oldu vermek.70kg'a kadar düştüm.ama sorun şu ki uzun zamandır sürekli 65 kg.dayım ve kilo veremiyorum.Metebolizma hızım çok düşük.Benim yediğim kadar yemek insanlar eminim kilo bile verirler ama sanırım bir yerlerde bir hata yapıyorum.Ve kilo veremiyorum.Maalesef spor yapmaya çok zamanım olmuyor.Eve gittiğimde saat 7-8 oluyor ,yemekti,bulaşıktı derken saat 21:00'den önce oturamıyorum bile.... En büyük sorun kahvaltı yapamıyorum.Sabah 06:30 da kalkıyorum.ve direkt kahveyle güne başlıyorum.Artık kahvaltı yapmaya alışmam lazım ama nasıl?....
ben başka bir diyet grubundayım ama burada sizi takip etmek istiyorum.
ben şu an 63.6 kilo boy 165
kahvaltım
1 haşlama yumurta
1ykb peynir
3 zeytin
2 ceviz
öğle
1 haşlama yumurta
2 kayısı
1 küçük elma
öğle yemeklerim pek iştah açıcı olmuyor işe geç kalmamak için ne bulursam alıyorum yanıma
Teşekkürler;
Kesinlikle o bikiniyi istiyorum.Bir de Ben Kıbrıs Girne'de yaşıyorum.Yazın insanların günlük giysisi olmuş bikini-mayo...kesin bu yılı iyi değerlendirip yaş da iyice ilerlemeden kilo vermeliyim.Ay çok heyecenlıyım,kesin vereceğiz kiloları.Yalnız sanırım benim bir baskül edinmem lazım:9
Kesinlikle büyük bir vicdan azabı oluyor.
Şimdi öğle yemeği olarak kıymalı taze fasulye var.Yanında 2 Kaşık makarna mı yemeliyim 1 dilik ekmek mi?
Normal şartlarda ben tüm tahılları 3 kaşık = 1 dilim ekmek olarak sayıyorum da:)
Bence harika ve örnek olabilecek 2 menü...Yumurta çok isabetli bir seçim (yiyebilenler için tabi)
Sanırım buakşam eve giderken almam gereken 2 şey var;
1-baskül(hersabah üstüne çıkıp kendimi motive ediyorum)
2-Büyük bir paket nesfit(tatlı isteğimi de bastırır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?