100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

Nasil vermistin 10 kiloyu 40 günde ? cok merak ettim, verdiginiz kilolari tuta bildinizmi yoksa hemen geri geldimi ???

Aslında çok sıkı diet yaparak verdim.Ayrıca ozaman hergün 5000 adım yürüyordum.Tuz ,un ve şekeri tamamen çıkardım hayatımdan sadece pazar günleri ödül günümdü ve abartmamak kaydyla mesela 1 dilim pizza,1 dilim ekmek,bir parça çikolata vb.şeyler yiyerek kendimi hep motive ettim.İnan bu yine kk sayesinde oldu.Çünkü 1 dilim ekmek bile yiyecek olsam vicdan azabı çektim.Yaklaşık 2 yıl kilo almadım.Taaa ki regl düzensizliğim yine başlayıp 9 ay regl olmama zamanıma kadar .sonra yine aldım.Ve şuan eski günlerime dönmek için can atıyorum.Eşim de çok söylemiyor beni kırmamak için ama biliyorum beni yine eskisi gibi istiyor.

ben başka bir diyet grubundayım ama burada sizi takip etmek istiyorum.
ben şu an 63.6 kilo boy 165
kahvaltım
1 haşlama yumurta
1ykb peynir
3 zeytin
2 ceviz
öğle
1 haşlama yumurta
2 kayısı
1 küçük elma
öğle yemeklerim pek iştah açıcı olmuyor işe geç kalmamak için ne bulursam alıyorum yanıma

HOŞGELDİN :)))

seni listeye ekledim canım :) ben sürekli yazmaya çalışıyorum sende neler yaptığını paylaş :)
birlikten kuvvet doğar birbirimize destek olmalıyız :) Bu 100 gün geri sayım bitmeli ve bikinileri almalıyız

Arkadaşlar aslında ben hep zayıftım.Ama maalesef sorunlu bir hamilelik yaşadım ve 63 kg dan 120 kiloda doğum yaptım.Ogünden sonra herşey kabus gibiydi çünkü 80-90 kg.arasında uzun zaman cebelleştim kendimle.İşe döndükten sonra biraz daha kolay oldu vermek.70kg'a kadar düştüm.ama sorun şu ki uzun zamandır sürekli 65 kg.dayım ve kilo veremiyorum.Metebolizma hızım çok düşük.Benim yediğim kadar yemek insanlar eminim kilo bile verirler ama sanırım bir yerlerde bir hata yapıyorum.Ve kilo veremiyorum.Maalesef spor yapmaya çok zamanım olmuyor.Eve gittiğimde saat 7-8 oluyor ,yemekti,bulaşıktı derken saat 21:00'den önce oturamıyorum bile.... En büyük sorun kahvaltı yapamıyorum.Sabah 06:30 da kalkıyorum.ve direkt kahveyle güne başlıyorum.Artık kahvaltı yapmaya alışmam lazım ama nasıl?....

Valla haklısın canım ya
benim eşim elini yüzüne aldı ve söyledi zayıflamamı istiyor benimde bu işi çözmem lazım :)
Birde buraya yazıyorum ya ne yediğimi içtiğimi ondan kaçamak yapamıyorsun

Teşekkürler;

Kesinlikle o bikiniyi istiyorum.Bir de Ben Kıbrıs Girne'de yaşıyorum.Yazın insanların günlük giysisi olmuş bikini-mayo...kesin bu yılı iyi değerlendirip yaş da iyice ilerlemeden kilo vermeliyim. Ay çok heyecenlıyım,kesin vereceğiz kiloları.Yalnız sanırım benim bir baskül edinmem lazım:9

HOŞGELDİN :)))

Ekledim senide şekerim :) Valla iyi yapıyorsun diyeti :) 100 gün geriye sayıp olaya noktayı koyacağız :)

Kesinlikle büyük bir vicdan azabı oluyor.
Şimdi öğle yemeği olarak kıymalı taze fasulye var.Yanında 2 Kaşık makarna mı yemeliyim 1 dilik ekmek mi?
Normal şartlarda ben tüm tahılları 3 kaşık = 1 dilim ekmek olarak sayıyorum da:)

Öncelikle süper kilo vermişsin seni tebrik ediyorum ordan buralara indiysen seni kimse durduramaz emin ol :) İnancını asla yitirme sen yapabilirsin başaracağız emin ol :)

Evet kahve sorunu bendede var Allahım o sabah kahvesiz ölürüm ya :)
Ben bugün kendimi başka şeylerle oyalayıp önce kahvaltı yaptım ama sonra şekersiz kahvemi içtim.
Yanına al kahvaltını ama erken kalkıyorsun evde yap :) Bak gece yatmadan kahvaltını hazırla tepsiye kalkar kalkmaz tepsinin başına çök o sıradada kahve suyunu ısıtırsın en azından kahveyi üstüne iç ...

Bence harika ve örnek olabilecek 2 menü...Yumurta çok isabetli bir seçim (yiyebilenler için tabi)

Buna bahane istemiyorum herkes bi baskül edinecek :) en fazla 20 tl kızlar alın ayak altına koyun ve hergün tartılın ki gerçekleri sabah sabah görünki azminiz artsın :)

Bence 1 dilim ekmekten yana kullan şansını :)

Sanırım buakşam eve giderken almam gereken 2 şey var;

1-baskül(hersabah üstüne çıkıp kendimi motive ediyorum)
2-Büyük bir paket nesfit(tatlı isteğimi de bastırır)

Bence harika ve örnek olabilecek 2 menü...Yumurta çok isabetli bir seçim (yiyebilenler için tabi)

Evet arkadaşlar yumurta kurtarıcıdır :) İsterseniz 8 haşlanmış yumurta yiyin ama asla sarısını yemeğin sadece beyazını tüketiyoruz acayip tok tutar ve %100 PROTEİN :)

Sanırım buakşam eve giderken almam gereken 2 şey var;

1-baskül(hersabah üstüne çıkıp kendimi motive ediyorum)
2-Büyük bir paket nesfit(tatlı isteğimi de bastırır)

Evet nesfit akıllıca :) Ama abartma:)

[TABLE="width: 256"]
[TR]
[TD]İSİM [/TD]
[TD]KİLO[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tugba_serdar[/TD]
[TD]70.7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevcanatess[/TD]
[TD]77[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]butterfly_0809[/TD]
[TD]91[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melancol[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Asena92[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikea123[/TD]
[TD]94.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cankizzzz[/TD]
[TD]77.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]_pelinsu_[/TD]
[TD]62.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]denemedenemenirkii[/TD]
[TD]69[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]glsm45[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebeox[/TD]
[TD]73.5[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]asysss[/TD]
[TD]56.6[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]regenboog[/TD]
[TD]79[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pingu92[/TD]
[TD]85[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aaybis[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cad_02[/TD]
[TD]63.6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar canım hiçbişiy yemek istemiyor öğle yemeği şöyle yaptım ;

2 kaşık yoğurt
1 bardak mercimek çorbası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…