cumartesi spor+diyete başladım 69 kilo ile ve şuan tartıldığımda 67,4 çıktım bulutlardayım büyük çoğunluğu su olsa da kendimi daha dinç daha zinde ve formda hissediyorum.Bence sporsuz diyet çok daha fazla sabır gerektiriyor sporla kilo vermesi daha kolay ve sağlıklı bence sadece diyetle kilo verildiğinde vücut deformasyona uğruyo sarkıyo ve hoş olmuyor. Ben normalde kahvaltıyla pek arası olmayan bir insandım öğrenci olduğum için de zaten sabah erken kalkıp kendime kahvaltı hazırlamaya üşeniyodum açıkçası ama kahvaltı insanı gerçekten kurtarıyo artık kahvaltı alışkanlığını kazanmaya başladım hem gün boyu tok tutuyo hem de istediğimi yiyebildiğim tek öğün mesele bu sabah kahvaltıda bunları yedim:
1 tatlı kırmızı biber
1 büyük dilim kaşar peynir
1 dilim dil peyniri
1 dilim beyaz peynir(kare bir kalıptan bir dilim)
5 siyah zeytin
3 dilim uno kepekli
labne
bal
meyve suyu
çay
bunlar bakıldığında çok görünebilir ama gün başında yendiği için en kolay ve çabuk yakacağım ve bana direk enerji olarak dönecek ve dinç tutacak tek öğün bence herkes kahvaltı alışkanlığı endinmeli:)
kesinlikle spor şart canım ve kahvaltı cidden büyük kurtarıcı :) ya evet bakınca peynir fazla gibi gözüküyor ama diğer öğünleri dengelersen bence bi sakıncası yoktur ama bence sabah meyve suyunu bırak sonuçta şekeri fazla olduğu için onun zararı olabilir :) pazartesi kilo bildirimini bekliyorum :)