• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 günlük geri sayım ve bikini alışverişi :) herkes buraya :)

cumartesi spor+diyete başladım 69 kilo ile ve şuan tartıldığımda 67,4 çıktım bulutlardayım büyük çoğunluğu su olsa da kendimi daha dinç daha zinde ve formda hissediyorum.Bence sporsuz diyet çok daha fazla sabır gerektiriyor sporla kilo vermesi daha kolay ve sağlıklı bence sadece diyetle kilo verildiğinde vücut deformasyona uğruyo sarkıyo ve hoş olmuyor. Ben normalde kahvaltıyla pek arası olmayan bir insandım öğrenci olduğum için de zaten sabah erken kalkıp kendime kahvaltı hazırlamaya üşeniyodum açıkçası ama kahvaltı insanı gerçekten kurtarıyo artık kahvaltı alışkanlığını kazanmaya başladım hem gün boyu tok tutuyo hem de istediğimi yiyebildiğim tek öğün mesele bu sabah kahvaltıda bunları yedim:

1 tatlı kırmızı biber
1 büyük dilim kaşar peynir
1 dilim dil peyniri
1 dilim beyaz peynir(kare bir kalıptan bir dilim)
5 siyah zeytin
3 dilim uno kepekli
labne
bal
meyve suyu
çay

bunlar bakıldığında çok görünebilir ama gün başında yendiği için en kolay ve çabuk yakacağım ve bana direk enerji olarak dönecek ve dinç tutacak tek öğün bence herkes kahvaltı alışkanlığı endinmeli:)

kesinlikle spor şart canım ve kahvaltı cidden büyük kurtarıcı :) ya evet bakınca peynir fazla gibi gözüküyor ama diğer öğünleri dengelersen bence bi sakıncası yoktur ama bence sabah meyve suyunu bırak sonuçta şekeri fazla olduğu için onun zararı olabilir :) pazartesi kilo bildirimini bekliyorum :)

Geçen hafta bildirim yapmayan, kilo veremiyorum diye ağlayan ben dün gayet umutsuzca tartıldımki ne göreyim 64 olmuşummmm:52: Nasıl moralim düzeldi anlatamam kızlar. Tuğbaaaa nerdesin gelde yaz hemen listeye, bakıp bakıp daha cok zayıflayımmm:52:

canım çok çok iyi ya :) tebrik ederim aynen devam :)

tabloyu yapıştırıorum ama düzenli olmuor :( hadi kızlar yardım edin birazz :)

Son düzenleme:
Ben daha önce bişe eklemedim foruma ama baktım bi şöyle mesaj yazdığımız kısımda ''eklentiler'' var ataç şeklinde gösterilmiş ona tıklayıp ''dosya ekle'' diyince olacaktır sanıyorum.

Kızlar evet kesin kesin kararımı verdim bende yarın sabah başlıyorum diyete sizlerde destek olurmusunuz bana ?

hiçç canını sıkmak yok arada oluyor öle bende bu hafta pek veremedim ama veremiyorum diyip bırakmak yok :) zaten ilk hafta çok rahat veriliyor ama sonraki haftalarda vermek zor zaten herkes aynı durumda bu yüzden spora ve diyete devam :) ve 1 kilo bence çok iyi :)

evet canım kesinlikle bırakmayacağım hele on kilo vermişken asla.yola devam burayada devam tablo nasıl eklenir inan bende bilmiyorum inşallah bir bilen olurda sana yardımcı olur
ilk kilo bildirimi benden gelsin canım
geçen pazartesi 81,900
bu sabah: 80,400
giden: 1,500
sabah tartıda bu rakamı görünce çok mutlu oldum.morelim düzeldi.bu hafta içi daha çok dikkat edeceğim ve 80lerin altına ineceğim inşallah.

Herhese merhaba,

Bebeoks inisiyatifi aldığın için çok teşekkürler, yoksa dağılacaktık valla. Listeyi yayınlayamasan bile tutman bile yeterli bence. Ben bu sabah 60,700 geldim ki bu şu anlama geliyor, diyete başladığımda 62,,2 idim ilk haftanın sonunda 60,700 geldim daha sonraki hafta 61,200 idi galiba 3. ve şimdide 4. hafta yine 60,700 geldim, sonuç: 1 ayda 1,5 kilo verdim, ilk hafta vücudumdaki ödemi atmış olmam sebebiyle vermiş olduğum 1,5 kilo şimdi gerçekten verilmiş oldu. Bir de cmts regl oldum.

Gözlemlerim: Günlük kalori alımım 1500 civarı, fazlası oluyor eksiği olmuyor. Kalori alımımı telefonuma ve PAD ime indirdiğim bir uygulama ile kaydediyorum. Hafta 3-4 gün akşamları Leslie 3 mil yapıyorum. İş hayatında pek hareketli değilim. Yani çok kasmadan 1 ayda 1,5 kilo verebildim. Önümüzdeki bir ay boyunca hedefim günlük 1,300 kalori civarında kalarak ve haftada 4 gün Leslie yaparak 2,5 kilo vermek inşallah başarırım. Herkese diyetinde başarılar.

Herhese merhaba,

Bebeoks inisiyatifi aldığın için çok teşekkürler, yoksa dağılacaktık valla. Listeyi yayınlayamasan bile tutman bile yeterli bence. Ben bu sabah 60,700 geldim ki bu şu anlama geliyor, diyete başladığımda 62,,2 idim ilk haftanın sonunda 60,700 geldim daha sonraki hafta 61,200 idi galiba 3. ve şimdide 4. hafta yine 60,700 geldim, sonuç: 1 ayda 1,5 kilo verdim, ilk hafta vücudumdaki ödemi atmış olmam sebebiyle vermiş olduğum 1,5 kilo şimdi gerçekten verilmiş oldu. Bir de cmts regl oldum.

Gözlemlerim: Günlük kalori alımım 1500 civarı, fazlası oluyor eksiği olmuyor. Kalori alımımı telefonuma ve PAD ime indirdiğim bir uygulama ile kaydediyorum. Hafta 3-4 gün akşamları Leslie 3 mil yapıyorum. İş hayatında pek hareketli değilim. Yani çok kasmadan 1 ayda 1,5 kilo verebildim. Önümüzdeki bir ay boyunca hedefim günlük 1,300 kalori civarında kalarak ve haftada 4 gün Leslie yaparak 2,5 kilo vermek inşallah başarırım. Herkese diyetinde başarılar.

canım senin kilon çok iyi ben o kiloda olsam uçarım havalara benim ideal kilom 65 hatta.kilon az olduğu için az vermişsin.tabiki herşeyden önemlisi sağlıklı beslenme.ben olayı abartıp obez olmuştum.ne bulursam yiyordum karnım doysada gözüm kesinlikle doymuyordu.sürekli ne yesem diye düşünüyordum.alışverşden nefret ediyor hala hamile pantolonlarımı giyiyordum ama halimden bir ben menmundum.meğer herkez kilolarımdan rahatsızmış ailem eşim arladaşlarım hatta komşularım.....şimdi verdikçe iyi olmuşsun hoş olmuşsun demeye başladılar eşim askerde ve çok destek ara sıra morelimi bozuyor ama neyse sonuçta asla vazgeçmeyeceğim hedef 65 herkeze göstereceğim ne kadar kararlı biri olduğumu.ama en önemlisi sağlık kilo verdikçe boynumdaki ve belimdeki ağrılar kayboldu.

ben 61 im hala bu hafta veremedim ama tam anlamıyla diyete de başlayamadım ,bebeğimi memeden 1 hafta önce kestim bugün başlıyorum ciddi ciddi ,hepimize kolay gelsin ...

Günaydın

Geçen hafta 72,9 kg bu hafta 72.10 kg. :) 1 ayda toplam giden 5,1 kg. tam olarak istediğim gibi. İnşallah Nisan sonu 58 olacağım.

Herkese başarılar bol kilo vermeler. :)))

evet dikkat etmeye başladım diyet demiyelim sıkıntıya sokmayalım kendimizi sabah 1 bardak süt peynir domates arada 1 elma öğlen karnıbahar yoğurt ve muz yedim aşkamada iş çıkışı spordayım..

Herhese merhaba,

amaç kilo vermek olduğu sürece dağılmak yok :) ben listeyi tutmaya devam etcem buraya yayınlamayı da öğrendiğimde hemen yayınlicam :) bence 1,5 kilo hiçte az değil çünkü zayıf kişiler daha zor kilo veriyor. hatta bi yarışma vardı kilo verdirme yarışması kadın 60-70 klo fln dı herkesten çok spor yapıp dikkat etmesine ramen diğerlerinden az kilo veriyordu normal bu :) sana da başarılar canım :)

Back
X