100 kg ile hamile kalanlar yardim

yok canım hiç ümitsizliğe kapılma bize iyi yani normal dedi, 3 ay önce 18 mılyon cıktı sonra ben aktarcıda bırsey yaptırdım ve kecıboynuzu suyu ıcırdım her aksam hemen 24 mılyona cıktı doktorda bu iyi dedi, şimdide o spermleri daha kaliteli hale getirmeye çalışıyoruz. bakalım işte hayırlısı senin neyin var ?
Esimin spermi normal dedi rahim de egrilik var dedi onumuzdeki ayin 5dede randevu var bakalim asilama yapicaklar galiba sasirdim kaldim

SELAM KIZLAR BENDE 86 KİLOYUM ACABA BENİMDE Mİ KİLODAN OLMUYOR :( KLOMEN BAŞLADIM BENDE SALI İÇMEYE BAŞLADIM CUMARTESİ BİTTİ PAZARTESİ DOKTORA GİTTİM BİR YUMURTAN VAR DEDİ 10 GÜN İLİŞKİ DEDİ BAKALIM UMUDUM YOK :(:KK61:

24 milyon az bir rakam mı? okuyunca çok şaşırdım. doktor bize en az 15 milyon olmalı demişti?:eek: 24 milyon azsa biz ölelim yani :KK14:
canım bizimde 14 aydır olmuyor.sayı 19 milyon..ileri hız %29..sayı tek başına yeterli değil.
sayı en az 15 milyon ileri hız en az %25 deniliyor fakat işin aslı öyle değil.
en son dr gittiğimde bunlar en dusuk oranlar.biz normal yolla gebelik için sayı olarak 50-100 milyonları istiyoruz dedi.ileri hızda %50 ve üzeri olması gerekiyormuş.
o yuzden biz ilaç tedavisine başladık.hayırlısı Allahtan..

bir tanıdığım hem pkolu hemde aşırı kilolu olmasına ragmen hamile kaldı.Rabbim hepimize nasip eder inş.

canım bizimde 14 aydır olmuyor.sayı 19 milyon..ileri hız %29..sayı tek başına yeterli değil.
sayı en az 15 milyon ileri hız en az %25 deniliyor fakat işin aslı öyle değil.
en son dr gittiğimde bunlar en dusuk oranlar.biz normal yolla gebelik için sayı olarak 50-100 milyonları istiyoruz dedi.ileri hızda %50 ve üzeri olması gerekiyormuş.
o yuzden biz ilaç tedavisine başladık.hayırlısı Allahtan..

bir tanıdığım hem pkolu hemde aşırı kilolu olmasına ragmen hamile kaldı.Rabbim hepimize nasip eder inş.
cevabın için sağol canım benim :110: bizim düşük ya sayımız. ilaç tedavisine başlamadı doktor niyeyse.:110:

cevabın için sağol canım benim :110: bizim düşük ya sayımız. ilaç tedavisine başlamadı doktor niyeyse.:110:
sayı düşükse hiç bekleme.çoğu dr ilaç yazmıyor zaten.biz onca dr gittik hiçbiri yazmadı en son araştırma hastanesindeki dr yazdı.eğer varikoseli yoksa proxeed plus ilacını kullanabilir eşin.
forumda konusu var.ben proxeedin yanında evicap da veriyorum.akşamlarıda arı sütü bal polen propolis karısımı ve zeytinyagında bekletilmis incir yediriyorum.
doğal beslenmede çok önemli.yeşillik meyve kuruyemiş bol bol tüketsin eşin.

sayı düşükse hiç bekleme.çoğu dr ilaç yazmıyor zaten.biz onca dr gittik hiçbiri yazmadı en son araştırma hastanesindeki dr yazdı.eğer varikoseli yoksa proxeed plus ilacını kullanabilir eşin.
forumda konusu var.ben proxeedin yanında evicap da veriyorum.akşamlarıda arı sütü bal polen propolis karısımı ve zeytinyagında bekletilmis incir yediriyorum.
doğal beslenmede çok önemli.yeşillik meyve kuruyemiş bol bol tüketsin eşin.
varikosel var canım eşimde. her akşam bende yeşillik kuru yemiş falan yediriyorum. evicap ishal yaptı eşimi ölüyordu nerdeyse hemen bıraktırdı doktor. arı sütü bal polen propolis'i nerden aldın eczaneden mi?

varikosel var canım eşimde. her akşam bende yeşillik kuru yemiş falan yediriyorum. evicap ishal yaptı eşimi ölüyordu nerdeyse hemen bıraktırdı doktor. arı sütü bal polen propolis'i nerden aldın eczaneden mi?
geçmiş olsun canım.
bal bizde vardı köyden almıştım bu sene..diğerlerinide aktardan alıp balla karıştırdım.
1 kg organik bala 100 gr diğerlerinden aldım.yalnız tek hatam propolisi daha az yani bi20-30 gr alsam yeterli olurmuş çünkü tadını çok kötü yaptı.
eczanelerde de satılıyor ama pahalıya geldiği için ve organik balımız oldugu için böyle tercih ettim

geçmiş olsun canım.
bal bizde vardı köyden almıştım bu sene..diğerlerinide aktardan alıp balla karıştırdım.
1 kg organik bala 100 gr diğerlerinden aldım.yalnız tek hatam propolisi daha az yani bi20-30 gr alsam yeterli olurmuş çünkü tadını çok kötü yaptı.
eczanelerde de satılıyor ama pahalıya geldiği için ve organik balımız oldugu için böyle tercih ettim
anladım canım. benim şuan organik bal bulabilmemin imkanı yok. buralarda satılmıyor. marketlerdekine de ben güvenemiyorum. eczaneden hazır halde almak en mantıklısı kaç tl ye geliyor acaba?

anladım canım. benim şuan organik bal bulabilmemin imkanı yok. buralarda satılmıyor. marketlerdekine de ben güvenemiyorum. eczaneden hazır halde almak en mantıklısı kaç tl ye geliyor acaba?
markalara göre degişiyor.bal parmak ın var.210 gr mı 42 lira civarında.

kızlar merhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı kızlar benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım

Benim bir arkadaşım 110 kiloyla korunmayı bıraktığı ay hamile kaldı. Sağlıklı bir bebeği oldu 3 Yaşında. Bence etken ama Yumurtalık ve rahim etkilenmediyse sorun olmuyor.

canim kilo ile hamile kalmanin riskleri cok, bence once kilo vermeye bak, hem mutlu olursun hem kolay hamile kalirsin, hemde hamilelikten sonra alacagin kilolar canini cok sikmaz. kilolarla anne oldugunda sonrasi da cok sikinti cekersin.

105 kiloyum ve hamile kalamıyorum eşiminde sperm hareketliliği az bu ayda bebiş yok strest yaparaktan baş ağrısını durduramıyorm adette olamadm 1 hafta geçti offf ki off
Hayırlısı olsun çok sevindim senin adına kilo veriptemi hamile kaldım peki

Back
X