dün ikindi,;
1,5 mandalina-6 tane çiğ badem
akşam;
kurufasülye-bol yeşillikli az bulgurlu kısır
Bu sabah;
iki dilim ekmek
peynir, 3 zeytin, domates
Yarım litre su
Kızlar sizler çok az yiyorsunuz sanki ya da ben mi çok yiyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün ikindi,;
1,5 mandalina-6 tane çiğ badem
akşam;
kurufasülye-bol yeşillikli az bulgurlu kısır
Bu sabah;
iki dilim ekmek
peynir, 3 zeytin, domates
Yarım litre su
Kızlar sizler çok az yiyorsunuz sanki ya da ben mi çok yiyorum![]()
Olursun insallah cnm yalniz aksamlari hicbirsey yemiyosun galiba bu durum metobalizmani yavaslatabilir en azindan bir kase corbayla salata ye benceGünaydinn kizlar
bugün 92.300 ciktim ins yarin artik bi 91bucuk olurum takildim kaldim yaa
Olursun insallah cnm yalniz aksamlari hicbirsey yemiyosun galiba bu durum metobalizmani yavaslatabilir en azindan bir kase corbayla salata ye bence
Bugünkü menüm
sabah kahve
öglen
2dilim ekmek
yumurtali patates
peynir
salatalik
aksam
Yok
2litre su
spor yok
Gunde bir ogun yemek yiyerek zayiflayamazsin bir muddet verirsin sonra metabolizman tamamen yavaslar butun bir gunu ogle yemeginde toplamissin halbuki ben olsam ogle yemegindeki bir dilom ekmegi aksam icin ayiririm yanindada 1 kase yogurt yada corbayla gunumu tamamlarim.Kolay gelsin
Günaydinnn cnm :)günaydınlar herkese:)
Afiyet olsun canım ay bende regl felan değilim ama bugun gözüm dönmüş gibi herşeyi yemek istiyorum tutuyorum kendimi ama akşam menümü yazarım İnş kaçırmam fazlaBugünkü menüm
sabah
kahve
öglen
2dilim ekmek
sucuk
yumurta
peynir
salatalik
salam
aksam
1catal kadar cikolatali pasta reglim daha gelmedi canim cok istiyor
2litre su
30dk tempolu yürüyüs
Afiyet olsun canım ay bende regl felan değilim ama bugun gözüm dönmüş gibi herşeyi yemek istiyorum tutuyorum kendimi ama akşam menümü yazarım İnş kaçırmam fazla
Kızlar dun yazamadim misafirlerim vardı. Ana sıfır kacamak. Sonunda bugün tartıda 96 yi gördüm. 1 haftadır 97 98 arasında geziyodum sonunda düştü.
Bugünki menüm
Sabah
1 domates
Peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
Kıymalı patates
Aksam
fırında karnabahar
Slm hanımlar bende 1 ekimde bebiş istediğimiz için doktora gittiğimizde pco olduğumu ve kilo vermezsem hamile kalmamın çok zor olduğunu öğrendikten sonra düğmeye 94,1 ile bastım, ara ara kaçamaklarım da oldu ama yılmadan hatta bu haftadan çok ümitli olarak devam ediyorum 86.5 im ama pazartesi tartı günüm 85 i garantiliyorum spor um mükemmel gidiyor ,1 ocağı kadar 80 hedefi i koymuştum ama bende bu azimle o da olur diyorum. ..
Inşallah hepimiz ulaşalım , sağolasınIyii vermissinn cnm
ins hedefine ulasirsin cnm