• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 kiloyla bugün basliyorum

Hayir cnm bence cok iyi.Cok az yersen metabolizman erken yavaslar ve bir muddet sonra kilo verememeye baslarsin.

Gunde bir ogun yemek yiyerek zayiflayamazsin bir muddet verirsin sonra metabolizman tamamen yavaslar butun bir gunu ogle yemeginde toplamissin halbuki ben olsam ogle yemegindeki bir dilom ekmegi aksam icin ayiririm yanindada 1 kase yogurt yada corbayla gunumu tamamlarim.Kolay gelsin

Gunde bir ogun yemek yiyerek zayiflayamazsin bir muddet verirsin sonra metabolizman tamamen yavaslar butun bir gunu ogle yemeginde toplamissin halbuki ben olsam ogle yemegindeki bir dilom ekmegi aksam icin ayiririm yanindada 1 kase yogurt yada corbayla gunumu tamamlarim.Kolay gelsin

cnm benim bi arkadasim bu sekilde kilo verdi 4senedirde hic almadi valla kadin suanda manken gibii

Bugünkü menüm
sabah
kahve
öglen
2dilim ekmek
sucuk
yumurta
peynir
salatalik
salam
aksam
1catal kadar cikolatali pasta reglim daha gelmedi canim cok istiyor
2litre su
30dk tempolu yürüyüs

Bugünkü menüm
sabah
kahve
öglen
2dilim ekmek
sucuk
yumurta
peynir
salatalik
salam
aksam
1catal kadar cikolatali pasta reglim daha gelmedi canim cok istiyor
2litre su
30dk tempolu yürüyüs
Afiyet olsun canım ay bende regl felan değilim ama bugun gözüm dönmüş gibi herşeyi yemek istiyorum tutuyorum kendimi ama akşam menümü yazarım İnş kaçırmam fazla

Afiyet olsun canım ay bende regl felan değilim ama bugun gözüm dönmüş gibi herşeyi yemek istiyorum tutuyorum kendimi ama akşam menümü yazarım İnş kaçırmam fazla

Ayy evet cnm bazen oluyor öyle
4gün gecikti reglim daha gelmedii
canin ne istiyorsa bir isirik al yoksa gün gelirr amannn deyip bozarsin diyetini bozmaktansa bir isirik tadimlik ye

Kızlar dun yazamadim misafirlerim vardı. Ana sıfır kacamak. Sonunda bugün tartıda 96 yi gördüm. 1 haftadır 97 98 arasında geziyodum sonunda düştü.
Bugünki menüm
Sabah
1 domates
Peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
Kıymalı patates
Aksam
fırında karnabahar

Kızlar dun yazamadim misafirlerim vardı. Ana sıfır kacamak. Sonunda bugün tartıda 96 yi gördüm. 1 haftadır 97 98 arasında geziyodum sonunda düştü.
Bugünki menüm
Sabah
1 domates
Peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Öğlen
Kıymalı patates
Aksam
fırında karnabahar

Oo süper cnm bi ben veremedim ya daha 92 deyim gitmiyor takildim kaldimm
affiyett olsunn iyi olmus kacamak yapmaman

Slm hanımlar bende 1 ekimde bebiş istediğimiz için doktora gittiğimizde pco olduğumu ve kilo vermezsem hamile kalmamın çok zor olduğunu öğrendikten sonra düğmeye 94,1 ile bastım, ara ara kaçamaklarım da oldu ama yılmadan hatta bu haftadan çok ümitli olarak devam ediyorum 86.5 im ama pazartesi tartı günüm 85 i garantiliyorum spor um mükemmel gidiyor ,1 ocağı kadar 80 hedefi i koymuştum ama bende bu azimle o da olur diyorum. ..

Slm hanımlar bende 1 ekimde bebiş istediğimiz için doktora gittiğimizde pco olduğumu ve kilo vermezsem hamile kalmamın çok zor olduğunu öğrendikten sonra düğmeye 94,1 ile bastım, ara ara kaçamaklarım da oldu ama yılmadan hatta bu haftadan çok ümitli olarak devam ediyorum 86.5 im ama pazartesi tartı günüm 85 i garantiliyorum spor um mükemmel gidiyor ,1 ocağı kadar 80 hedefi i koymuştum ama bende bu azimle o da olur diyorum. ..

Iyii vermissinn cnm
ins hedefine ulasirsin cnm

Back
X