85-90 m2 19 yıla yakın oturduk 4 kişi 2+1 eğer odaları kullanışlı ise neden olmasın.Arkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
Ay evmi kümesmi belli değil ayol o ne öyle 100m2Arkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
Aaa ben orayı kaçirmısım100 m2 olan kimseye gitmedim derken?
Birçok eşyadan feragat etmen gerekiyor Çinli odaları küçük oluyor. Örneğin salona yemek odası takımı almayacaksın. Sadece tv ünitesi ve koltuk gibi.Arkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
100 metrekare olup salon büyük odalar küçük de olabilir bizim ev 98 m² 3+1 4 kişiyiz salonda yemek odası kısmı da var salon iki bölümlü hatta ama odalar küçük yine de abartılacak kadar küçük değil yıllardır sigiyoruz konu sahibi hayli hayli sığarBirçok eşyadan feragat etmen gerekiyor Çinli odaları küçük oluyor. Örneğin salona yemek odası takımı almayacaksın. Sadece tv ünitesi ve koltuk gibi.
Neti 100 m2 ev 4 kişiye rahatlıkla yeter. Tabi sizin ne beklediğinize yaşam şeklinize de bağlı bu durum.Arkadaşlar ev almak istiyoruz ama bütçemiz neti 100 metrekare olan evlere yetiyor ben hiç 100 metrekare evde oturan kimseye gitmedim kullanışlı olur mu hiç bi fikrim yok 4 kişi yeter mi yoksa aman aman mı
Oturdum ev 175 metrekare o yüzden tedirgin oldum100 metrekare olup salon büyük odalar küçük de olabilir bizim ev 98 m² 3+1 4 kişiyiz salonda yemek odası kısmı da var salon iki bölümlü hatta ama odalar küçük yine de abartılacak kadar küçük değil yıllardır sigiyoruz konu sahibi hayli hayli sığar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?