- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Bence tüm arkadaşlar duasını paylaşsın okuyabilen okuduğu kadar yazar ☺
Hatta fairytale’in dediği gibi 4’lü yapsak, yarın akşama kadar olur süre yine.Goldenpanthera canım çok karışıyor iki kişi olunca. İki kişinin duasını da aynı mesajda paylaşır mısın, ona göre okuyalım.
Aynen canım son iki kişi de paylaşsın duasını.Hatta fairytale’in dediği gibi 4’lü yapsak, yarın akşama kadar olur süre yine.
Okudum canım, diğer arkadaşın adı kaldı aklımda kısaca yazmıştım. Dün üç kişiye okudum.Benim için de okunacaktı canım. Sen benim için okudun mu
tmm cnm bugün iki mi dört mü kesin bildirirseniz oa göre okuycam
Hanımlar Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün ❤❤❤❤ dua arkadaşlarımdan mesajlar geliyor birlikte ettiğimiz dualar kabul oldu diyeinşallah hepimizde bu mutluluğu yaşarız, haber vermeyi unutmayın gönül koyarım
inşallah canım benim sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasip olsun dileyen herkese de❤❤İnşallah canım, inşallah evlat hasretim diner de ilk seni haberdar ederim ❤
Aynen canım tamamladın sen@Aycoregi22 için okudum. liste benim için tamamlandı sanırım.
Allah hepimizden razı olsun canlarım, dualarımızı kabul etsin. Ellerimizi boş geri çevirmesin. Amin.
Ağzına yüreğine sağlık canım benim ❤❤ güzel haberlerini alırız inşallah tez zamandaHakkınızı helal edin arkadaşlar, hepinize eksiksiz okudum, bi kusur ettiysek affola.. Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin hayırlısıyla inşallah. Vesile olduğun İçin Allah razı olsun kuzumGoldenpanthera ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?