• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

100 ya Rezzak ya Fettah mucizesi

Kızlaaaaarrr. Her birinizden Allah gani gani razı olsunn. Hakkım varsa helal olsun, sizde helal ederseniz sevinirim🤗 Allahım tez zamanda dualarımızın kabul olduğunu göstersin bizlere inşallah. Her birinizin kalbinden geçen güzelliklerin olması dileğiyle. Sağlıcakla kalın 🤗🤗

Kızlaaaaarrr. Her birinizden Allah gani gani razı olsunn. Hakkım varsa helal olsun, sizde helal ederseniz sevinirim🤗 Allahım tez zamanda dualarımızın kabul olduğunu göstersin bizlere inşallah. Her birinizin kalbinden geçen güzelliklerin olması dileğiyle. Sağlıcakla kalın 🤗🤗
Buraya geliyorsun beni cagirmiyorsun aşk olsunnnnnnnnnnnnn

Ben de paylaşıyorum o zaman : İsmim GAMZE. Duam : Allah'ın izniyle evladımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alıp büyütüp yetiştirmek. Evlat sahibi olmak isteyen herkesin hayırlı sağlıklı evlatlarının olması. Eşimin işle ilgili sıkıntıların çözülmesi.

Şimdiden yüreğinize sağlık 🌸
canim hamilemisin😊

4'ünüze de okudum ♥ Hakkım varsa helal olsun, siz de helal edin.Hepimizin duası hayırlısıyla kabul olsun inşallah.♥ Dualarınız kabul olursa bu gruba yazsanız aslında hep birlikte mutlu olurduk :KK68:

Sıra Sezinto Sezinto de. Duanı paylaşır mısın canım
Liste
Goldenpanthera Goldenpanthera
@ferdaw
Sealand Sealand
-Adel- -Adel-
F FairyTale89
@MrsRed
little bird little bird
👉 Sezinto Sezinto
M mely15
K KurkmantoluS
orkide1453 orkide1453
Aomine Daiki Aomine Daiki
Minnoskafa Minnoskafa
Aycoregi22 Aycoregi22
Ebruyu da sayarsak son 7 kişiydi. Aomine Daiki Aomine Daiki canım herkese okudun sana da okumak istiyorduk 😔
Beni en sona at olmadı canım... kimsenin hakkına girmemk için okuyamazsam vicdan azabı çekerim pazartesi tatilden döneceğiz... salıdan itibaren okumaya devam ederim

Back
X