sorun sende.Eşimin bana kullandığı sevgi ifadelerini, başkalarına kullanmasına çok sinir oluyorum. Birtanem, hayatım gibi ifadeleri kardeşlerine de söylüyor. Bana gönderdiği emojileri bile başka yerde görürsem çok sinir oluyorum. Bu rahatsızlığımı ona söyledim ama. Aynen devam ediyor. Sizce bende mi bir sorun var? Bir insanın ailesi ile iletişiminin iyi olması tabiki çok iyi ama sevgi pıtırcığı gibi olması sinir bozucu. Kalp gözlü emoji, kırmızı kalp, bunlar bence özel şeyler. Böyle her yerde görünce sinir oluyorum. Bir insanın sevgisini gösterme biçimi herkese farklı olmalı bence.
Benim eşim bir tek benimle öyle konuşuyor bir tek bana msj atıyor o şekilde ama kızkardeşlerinede aynı şekilde davransa kıskanmazdım heralde ya bilmiyorum...Eşimin bana kullandığı sevgi ifadelerini, başkalarına kullanmasına çok sinir oluyorum. Birtanem, hayatım gibi ifadeleri kardeşlerine de söylüyor. Bana gönderdiği emojileri bile başka yerde görürsem çok sinir oluyorum. Bu rahatsızlığımı ona söyledim ama. Aynen devam ediyor. Sizce bende mi bir sorun var?
Neden ki. Kendime güvenmemekle ne alakası var. Anlamak için soruyorum.Kendine güvenmiyorsun.
benim 45 yasında görümcemEşimin bana kullandığı sevgi ifadelerini, başkalarına kullanmasına çok sinir oluyorum. Birtanem, hayatım gibi ifadeleri kardeşlerine de söylüyor. Bana gönderdiği emojileri bile başka yerde görürsem çok sinir oluyorum. Bu rahatsızlığımı ona söyledim ama. Aynen devam ediyor. Sizce bende mi bir sorun var? Bir insanın ailesi ile iletişiminin iyi olması tabiki çok iyi ama sevgi pıtırcığı gibi olması sinir bozucu. Kalp gözlü emoji, kırmızı kalp, bunlar bence özel şeyler. Böyle her yerde görünce sinir oluyorum. Bir insanın sevgisini gösterme biçimi herkese farklı olmalı bence.
Bunun adı kıskançlık ve aynı sorun hem bende hemde nisanlimda var ...
Aslında eşiniz ile konuşup, durumu izah edin..
Kendisi de biraz özen göstersin kelimelerine..
Neden ki. Kendime güvenmemekle ne alakası var. Anlamak için soruyorum.
Evet böyle düşünüleceğini tahmin ediyordum. Altı üstü emoji evet ama günümüz teknolojisinde sevgi ifade etme biçimlerinden biri bu değil mi.Emoji altıüstü nesi özel bunun
Bunun adı kıskançlık ve aynı sorun hem bende hemde nisanlimda var ...
Aslında eşiniz ile konuşup, durumu izah edin..
Kendisi de biraz özen göstersin kelimelerine..
Iyi de ben emoji kiskanmiyorum ki..Ciddi misiniz siz ya? Neye özen gösterecek mesela? Adam watsuptan millete mesaj atarken soğuk terler dökecek, ayyy hangi emoji ve kelime yasaktı, bu emoji karımın, bu kelimeyi eşime kullanmıştım önce, dur bakayım ayyy dur emojiye bastım yanlışlıkla mesaj gitti, ay ay ayy tühhh.
Bence kıskançlığın fazlası hastalık, mümkünse biraz değişin, adam değişmesin siz değişin yani. Adam normal çünkü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?