:(

Bence insan gibi cevapverin. Ben burda eşimi şikayet edecek tek kelime kullanmadım. Üstüne de ben de bir sorun olabilir mi dedim. Bunun adı paylaşmak. Mümkünse üslubu sizin gibi olanlar hiç cevapvermesin. Bu yazdığım konuda eşimi rahatsız edecek bir davranisim olmadı. Sadece 1 kez kendisine söyledim. Kendi kendime üzülüyorum sadece. Burda da paylaşmak istedim.

Evet böyle düşünüleceğini tahmin ediyordum. Altı üstü emoji evet ama günümüz teknolojisinde sevgi ifade etme biçimlerinden biri bu değil mi.
Kardeşlerini sevmesin mı ? Allah aşkına kendinize gelin ya bu ne saçma düşünce tarzı? Kardeş onlar kardeş huuuuuu... Siz yokken onlar vardı aynı kan aynı can aynı karın...

Üslubum sizin şu üslubunuzdan daha normal değil mi sence? Size hakaret vs mi ettim? Nesine alındın cevap versene... İnsan gibi cevap olmayan kısım ne?

Kıskanmak değil de garip bulurdum. Uyarirdim ama alışkanlık huy haline geldiyse yapacak bir şey yok.
Not : emojiler değil de aşkım , hayatım demesini garip bulurdum. Bunu belirtmiş olayım.

Son düzenleme:
Peki. Teşekkür ederim. Evet bu dert edilecek bir şey olmayabilir. Bu bir problemse kendim için kabul ederim zaten. Fakat ön yargılı cevaplarınızdan önce biraz düşünün. Emin olun belki de bunu yazan sizden daha çokfarkındadır bir şeylerin ve sadece emin olmak istiyordur. Bunun kendi problemi olduğundan
Evet farkındayım. Iyi değilim. Bunu anlamam için sizler de yardım ettiniz.

Emin olun eşinizin umurunda bile değil sizin rahatsızlığınız. Kıskanç birisi olmadığım için banada abartı geldi haliniz. O yüzden sizi sadece aynı derecede kıskanç olan birisi anlayabilir. Eşinizin gözünde kardeşlerimi kıskanıyor imajı yaratmayın. Siz onun için özel olmak istiyorsunuz ama yolunuz yanlış. Aynı emojiyi gönderse ne olacak. Önemli olan hislerdir. Takılmayın bunlara.

Kardeşlerini sevmesin mı ? Allah aşkına kendinize gelin ya bu ne saçma düşünce tarzı? Kardeş onlar kardeş huuuuuu... Siz yokken onlar vardı aynı kan aynı can aynı karın...
Kardeşini sevmesin gibi bir şey ifade etmedim. Sadece aynı ifadeleri görmek hoşuma gitmiyor dedim

Öyle bir imaj oluşturmuyorum çünkü eşime sadece 1 kez söyledim bunu. Sonrasında bir daha söylemedim. Sadece kendi kendime yaşıyorum bu durumu.

Bakın, kardeşlerine aynı davranan bir adamın eşi olarak size yazdım ve abartıı geldi... Kardeşler evlenince neden samimiyeti kessinler ? Biliyor musunuz sırf bu yüzden büyük abimin yanaklarından bile opemiyorum çünkü yengem yiyecek gibi bakıyor ve ben sineye çekip uzak kalıyorum sırf huzurları kaçmasın diye. Ben kardesiyim o eşi... Ama maalesef sanıyorsunuz ki biz kocalarınızı yicez...

2. kısım size ithafen yazılmadı. Hatta hiç birisi size değildi? Sadece sizin dikkat etsin kısmından konu sahibine yorum yazdım..

Bende aileme ve arkadaşlarıma kalp emojisi sevgi sözcükleri gönderirim ama onlara aşık değilim.Aşık olduğum başkaO başka bir sevgi sonuçta.Takmayın kafanıza o kadar.

Öyle bir imaj oluşturmuyorum çünkü eşime sadece 1 kez söyledim bunu. Sonrasında bir daha söylemedim. Sadece kendi kendime yaşıyorum bu durumu.
Eşim için özel olma çabam da yok. Ondaki yerimi biliyorum. Şükür ki zaten eşim için degerliyim. Bu bana ait bir sıkıntı sadece. Bunun normal olup olmadığını anlamak için paylaşmak istedim. Ben evlilik öncesinde çok sıkıntılar yaşadım ve etkisini hala atlatamadım. Bazı şeylerin psikolojimi bozduğunu hissediyorum.. belki de bundan kaynaklaniyordur bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…