Bence insan gibi cevapverin. Ben burda eşimi şikayet edecek tek kelime kullanmadım. Üstüne de ben de bir sorun olabilir mi dedim. Bunun adı paylaşmak. Mümkünse üslubu sizin gibi olanlar hiç cevapvermesin. Bu yazdığım konuda eşimi rahatsız edecek bir davranisim olmadı. Sadece 1 kez kendisine söyledim. Kendi kendime üzülüyorum sadece. Burda da paylaşmak istedim.Ciddi misiniz siz ya? Neye özen gösterecek mesela? Adam watsuptan millete mesaj atarken soğuk terler dökecek, ayyy hangi emoji ve kelime yasaktı, bu emoji karımın, bu kelimeyi eşime kullanmıştım önce, dur bakayım ayyy dur emojiye bastım yanlışlıkla mesaj gitti, ay ay ayy tühhh.
Bence kıskançlığın fazlası hastalık, mümkünse biraz değişin, adam değişmesin siz değişin yani. Adam normal çünkü...
Kardeşlerini sevmesin mı ? Allah aşkına kendinize gelin ya bu ne saçma düşünce tarzı? Kardeş onlar kardeş huuuuuu... Siz yokken onlar vardı aynı kan aynı can aynı karın...Evet böyle düşünüleceğini tahmin ediyordum. Altı üstü emoji evet ama günümüz teknolojisinde sevgi ifade etme biçimlerinden biri bu değil mi.
Bence insan gibi cevapverin. Ben burda eşimi şikayet edecek tek kelime kullanmadım. Üstüne de ben de bir sorun olabilir mi dedim. Bunun adı paylaşmak. Mümkünse üslubu sizin gibi olanlar hiç cevapvermesin. Bu yazdığım konuda eşimi rahatsız edecek bir davranisim olmadı. Sadece 1 kez kendisine söyledim. Kendi kendime üzülüyorum sadece. Burda da paylaşmak istedim.
DeğilEvet böyle düşünüleceğini tahmin ediyordum. Altı üstü emoji evet ama günümüz teknolojisinde sevgi ifade etme biçimlerinden biri bu değil mi.
Kardeşini sevmesin gibi bir şey ifade etmedim. Sadece aynı ifadeleri görmek hoşuma gitmiyor dedimKardeşlerini sevmesin mı ? Allah aşkına kendinize gelin ya bu ne saçma düşünce tarzı? Kardeş onlar kardeş huuuuuu... Siz yokken onlar vardı aynı kan aynı can aynı karın...
Öyle bir imaj oluşturmuyorum çünkü eşime sadece 1 kez söyledim bunu. Sonrasında bir daha söylemedim. Sadece kendi kendime yaşıyorum bu durumu.Emin olun eşinizin umurunda bile değil sizin rahatsızlığınız. Kıskanç birisi olmadığım için banada abartı geldi haliniz. O yüzden sizi sadece aynı derecede kıskanç olan birisi anlayabilir. Eşinizin gözünde kardeşlerimi kıskanıyor imajı yaratmayın. Siz onun için özel olmak istiyorsunuz ama yolunuz yanlış. Aynı emojiyi gönderse ne olacak. Önemli olan hislerdir. Takılmayın bunlara.
Bakın, kardeşlerine aynı davranan bir adamın eşi olarak size yazdım ve abartıı geldi... Kardeşler evlenince neden samimiyeti kessinler ? Biliyor musunuz sırf bu yüzden büyük abimin yanaklarından bile opemiyorum çünkü yengem yiyecek gibi bakıyor ve ben sineye çekip uzak kalıyorum sırf huzurları kaçmasın diye. Ben kardesiyim o eşi... Ama maalesef sanıyorsunuz ki biz kocalarınızı yicez...Peki. Teşekkür ederim. Evet bu dert edilecek bir şey olmayabilir. Bu bir problemse kendim için kabul ederim zaten. Fakat ön yargılı cevaplarınızdan önce biraz düşünün. Emin olun belki de bunu yazan sizden daha çokfarkındadır bir şeylerin ve sadece emin olmak istiyordur. Bunun kendi problemi olduğundan
Evet farkındayım. Iyi değilim. Bunu anlamam için sizler de yardım ettiniz.
Iyi de ben emoji kiskanmiyorum ki..
Benim agzimdan emoji kiskaniyorum diye bir cümle mi çıktı?
Tam aksine düzenledim..
Bu arada normal adam dediginiz Nisanlim ve bende de var dedim..
Bende birine canım dediğim zaman kendisi kıskanıyor..
Ciddi misiniz siz ya? Neye özen gösterecek mesela? Adam watsuptan millete mesaj atarken soğuk terler dökecek, ayyy hangi emoji ve kelime yasaktı, bu emoji karımın, bu kelimeyi eşime kullanmıştım önce, dur bakayım ayyy dur emojiye bastım yanlışlıkla mesaj gitti, ay ay ayy tühhh.
Bence kıskançlığın fazlası hastalık, mümkünse biraz değişin, adam değişmesin siz değişin yani. Adam normal çünkü...
Oldu olacak sarılmasın öpmesin çünkü aynilarını size yapıyor ????!!?? Allah şifa versin...Kardeşini sevmesin gibi bir şey ifade etmedim. Sadece aynı ifadeleri görmek hoşuma gitmiyor dedim
Benim eşim de söyler , söylesin ne var bunda? Tamam bebeğim demez ama Gülüm canımın içi özledim sizi gibi cümleler kurar. Sohbet arasında kalp öpücük gönderir. Hiç kıskanmak geçmedi aklımdan bende aynı şeyleri yaparım görümcelerime, onları sevdiğimi söylerim canlarım derim.... Ben geniş olabilirim siz bakmayın bana
Eşim için özel olma çabam da yok. Ondaki yerimi biliyorum. Şükür ki zaten eşim için degerliyim. Bu bana ait bir sıkıntı sadece. Bunun normal olup olmadığını anlamak için paylaşmak istedim. Ben evlilik öncesinde çok sıkıntılar yaşadım ve etkisini hala atlatamadım. Bazı şeylerin psikolojimi bozduğunu hissediyorum.. belki de bundan kaynaklaniyordur bilemiyorum.Öyle bir imaj oluşturmuyorum çünkü eşime sadece 1 kez söyledim bunu. Sonrasında bir daha söylemedim. Sadece kendi kendime yaşıyorum bu durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?