:(

Sizin cevabınıza ihtiyacım yok. Ilk önce uslubunuzu düzeltin. Evet sifaya ihtiyacım varsa versin zaten. Ben de bunu istiyorum
Üslubumda bir sorun yok . Sizin hastalıklı takıntınız var ve yüzünüze vurdum hepsi bu... Bu kadar kıskanç olmayın, onlar kardeşi! Çatlasanız da patlasanızda aralarını acsaniz da değişmeyecek bu durum... İyi günler

Bilmem. Belki de anlamsızdır. Sizlerle paylasmam bundan zaten. Bende bir anormallik varsa bunu anlamak

anormallik mi bilmem ama normal değil ..
siz mesela arkadaşınız vs ile mesajlaşırken sakınıyormusunuz emojileri.. eşinize kalp emojisi gönderdiniz diyelim arkadaşınıza göndermemeniz gerektiğini mi düşünürsünüz?
bakın burda da bir sürü emoji var hepsi kamuya açık duruma uygun kullanılsınlar diye varlar..
şimdi mesajlaşırken eşime de göndermiş olabileceğim bu emojileri size de gönderiyorum . bu beni eşimi önemsemiyor mu yaptı ?

Benim o kadar ileri giden bir davranisim yok. Olsa zaten eşimi de rahatsız ederdim. Ben eşimi rahatsız etmiyorum ki o da bu davranışlara devam ediyor. Siz kendi yaşadığınız durumdan dolayı kusura bakmayın da aynıymış gibi bana saldırgan ifadeler kullanamazsınız. Farkındaysanız ilk olarak kendimi sorguluyorum ki burda paylaştım. Paylaşmak yerine kesinlikle böyle olmasini istiyorum. Kardeslerinle iletisimini değiştir diyebilirdim. Bunların hic birini yapmadım. Herkes aynı şekilde hayatın devam ediyor. Ben içimde yaşadığım sıkıntıyı paylaştım sadece. Ve ilk önce kendimi sorgulayarak. Kimsenin hayatını b*ka çevirerek değil yani. Ne yasiyorsam kendim yaşıyorum kendim üzülüyorum. Bir problemim varsa da bunu düzeltme peşindeyim. Iyi günler

Ben şu emojileri nerde görsem deliriyorum :)

Seni seviyorum ,kalp kalp kalp olunca çok seviyorum , düz seviyorum yazınca ,az seviyorum mu oluyor ? Önceden emoji mi vardı ? Bence çok gereksiz ..

Aşırı abartı !

Kusura bakmayın sizin gibi kalbi fesatlar anlamaz. Siz nasilsaniz karşınıza öyle insanlar çıkmış. Ben şu ana kadar kimseyi rahatsiz etmedim. Etmem de.

İçinizden bunları geçirmeniz yeter de artar bile... Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum sorun sizde...

Kusura bakmayın sizin gibi kalbi fesatlar anlamaz. Siz nasilsaniz karşınıza öyle insanlar çıkmış. Ben şu ana kadar kimseyi rahatsiz etmedim. Etmem de.
Başta da dediğim gibi eşim kardeşlerine gayet de sizin eşinizin davrandığı gibi davranıyor. Bir kere olsun sizin gibi içten içe kıskanmayı bile düşünmedim. Şimdi siz düşünün kim fesat...

İçinizden bunları geçirmeniz yeter de artar bile... Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum sorun sizde...
Olabilir. Sorun bende olabilir. Ben de bunu anlayabilmek için yazdım. Seviyesiz insanların sözlerine ihtiyacım yok. Gule güle

Başta da dediğim gibi eşim kardeşlerine gayet de sizin eşinizin davrandığı gibi davranıyor. Bir kere olsun sizin gibi içten içe kıskanmayı bile düşünmedim. Şimdi siz düşünün kim fesat...
Herkes aynı olacak diye bir şey yok. Sizi ilgilendirmez. Sıkıntılı bir süreç geçirdim. Hala da etkileri üzerimde. Belki de bundan kaynaklanıyor dur bunlar diye kendimi sorguluyorum. Bu sebeple paylaşıyorum zaten bunları.

Valla benim esim de kiz kardeslerine 'bebegim' diyo ben de sinir oluyorum

Bazi arkadaslar kiskanc falan yazmis ama bence kiskanclikla alakasi yok bende istemem bana soyledigi kelimeler bana özel olmali baskasina kullancaksa bana kullanmayiversin bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…