:(

Evlenebiliyorsunuz ama tek kalmaktan korkuyorsunuz.. İlk başlar zor olsa da alışırsın.. KV ile birbirinize girmeden bence hemen gitmelisin..

evine gitmelisin. korkunun ecele faydası yok.

kaç gündür ne kadar çok başkasının evinde kalma konusu açılıyor,
ben de bayramda 2 gece kalacağım diye stres oluyorum
nasıl kalabiliyorsunuz insanların evinde ya, insan kendi mutfağını, lavabosunu aramaz mı, ne yalan söyleyeyim perili evde kalmayı, ailem dışında birinin evinde kalmaya tercih ederim

Sakin ol Test edip yıllarca onaylandı. Bir şey olmuyor

Evde kalmaktan korkan çocuklar değil miydi ? Hangi ara evlendiler..
Korkuların çocuklarla alakası yok ki, mesela ben karanlıktan inanılmaz korkarım elektrikler gitti mı beni ter basar koca kadınım bir de çocuğum var hani :)

Konu sahibine dönersek; gidin evinizde kalın, söylediğiniz şeyden korkarsanız olmayacağı varsa da beyin kendi kendine senaryo yazar ve oynar. İlk evlendiğim senesi eşim sürekli gece mesaileri seyirlere falan giderdi. Bir gece sadece çok korktum sonra alıştım... Bilgisayarı açıp film izledim, kendimi en güvenli hissettiğim yerde oturdum (mutfak ) zamanla da alıştım yani herkes alışıyor. :) Siz de alışırsınız.

Ya benim korktugum olaylar paranormal olaylar mesela her an arkamda biri var gibi bir çıt sesine bile irkiliyorum yalnizken deliriceek gibi oluyorum..

Anlıyorum. İnsan bazen böyle şeylerin gerçek olduğuna inanıyor. Ama gerçek olmayan şeyler için kendini yıpratma.
Böyle şeyler hep korkanların ve buna inananların başına gelir. Çünkü beyin hep buna güdümlü yaşar. Dengesi bozulur ve siz kendinizi inandırırsınız gerçek olduğuna.
Ben hiç inanmıyorum. Ve başıma da hiç gelmedi :) Tek başıma karanlıkta Halka filmini izledim, bir çok yine korku filmi izledim. Gece ışık açmayı sevmem. Ama aşıma gelmedi.
Çok dillendirirseniz başınıza gelir. Korkunuzu yenin ve yalnızlığın muhteşem özgürlüğüne kucak açın :)

Cok sagolun canim okurken bir heves yaptim simdiden :)

Ben palyaçolardan korkuyorum. Korkunun çocuk olmakla ne ilgisi var?
Başka da bir korkum yok neredeyse.
Neydi adi hah: coulrofobi.
Tipsiz, meymenetsiz canavarlar. Bak yine diken diken oldu tuylerim.

Korkunun tek ilacı bol bol gülmek, keyifli şeyler düşünmektir. Vesveselendikçe açın komik kedi, bebek videoları filan izleyin. Modern family izleyin. Seviyorsanız Avrupa yakasının, yalan dünyanın eski bölümlerini açın ses olsun. Kısa sürede alışık tadını çıkarmaya başlarsınız evinizin.

Ay daha neler, üniversite öğrencilik hayatımdan beri tek yaşıyorum. Sizinki yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bir şey. Çıkın gidin evinize, kapınızı da arkadan kilitleyin, isterseniz sürgüleyin de, kendi evinizde keyfinize bakın. Yalnız kalmaktan korkmak başka bunun için yanında bir büyükle sürekli kalmayı istemek başka, çok sağlıksız bir durum. Bir süre olmadı kendi evinizde başka kız arkadaşlarınızla kalın.

Sakin ol Test edip yıllarca onaylandı. Bir şey olmuyor

obsesif miyim neyim, tuvalete giremem ben kimsenin evinde, su içmiyorum çişim gelmesin diye
bi de kaynanamlarda banyonun tuvaletin kilidi yok, çocuklar falan dan diye kapıyı açar stresi, ay bak şiştim bile şimdiden

Ya benim korktugum olaylar paranormal olaylar mesela her an arkamda biri var gibi bir çıt sesine bile irkiliyorum yalnizken deliriceek gibi oluyorum..

mrb canım. zaman zaman çoğu insana olabilecek şeyler bunlar. çok kısa bir süre önce bende de bir anda oluvermişti. bir gece görmüş olduğum kabusun etkisi günlerce sürmüştü. evde tek kalamıyordum birileri olsa dahi geceleri çok korkuyodum. sürekli beynimde birseyler dönüp duruyordu:))lavaboya gittiğimde aynaya bile bakmaya korkuyodum. gece karanlıkta duvardaki gölgelere bakamıyordum vs. işte bu hale gelince birden dedim kendi kendime aak0705 noluyor kendie gel. buna bir dur demzsen kafayı sıyırmaya az kaldıveee sonra telefonuma bi sürü dua sure vs indirdim. korktuğum an onu açıoyorum, uyuyacaağım zaman da açıyorum bastan o duaların verdiği huzurla rahat bir uyku uyuyroum artık canım.. sana da tavsiye ederim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…