- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Psikolog mu psikiyatrist mi?Gittim anksiyete (kaygi)bozukluğu dedi antideprasan verdi ama nafile..
Merhaba arkadaslar benim yardiminza ihtiyacm var ben yeni evliyim suan kayinvalideyle yasiyorum kendi evim var aslinda evimde sadece 1 ay kalabildim esim izinli diye .. kendi evime gidemiyorum yalniz kalmaktan korkuyorum bir yandanda gitmek istiyorum sonucta yeni evliyiz ve de ev ustune ev olmuyor sizce yalnizliga nasil alisirim ??
Sakin olkaç gündür ne kadar çok başkasının evinde kalma konusu açılıyor,
ben de bayramda 2 gece kalacağım diye stres oluyorum
nasıl kalabiliyorsunuz insanların evinde ya, insan kendi mutfağını, lavabosunu aramaz mı, ne yalan söyleyeyim perili evde kalmayı, ailem dışında birinin evinde kalmaya tercih ederim
Psikiyatrist canimPsikolog mu psikiyatrist mi?
Psikolog mu deneseniz?Psikiyatrist canim
Evde kalmaktan korkan çocuklar değil miydi ? Hangi ara evlendiler..[/QUOTE
Sadece çocuklar mi bu kadar dar çaplı düşünmemelisiniz bence ...
Ya benim korktugum olaylar paranormal olaylar mesela her an arkamda biri var gibi bir çıt sesine bile irkiliyorum yalnizken deliriceek gibi oluyorum..Sizi yalnız olmak neden tedirgin ediyor?
Neleri yapamayacağınızdan korkuyorsunuz mesela?
Korkuların çocuklarla alakası yok ki, mesela ben karanlıktan inanılmaz korkarım elektrikler gitti mı beni ter basar koca kadınım bir de çocuğum var hani :)Evde kalmaktan korkan çocuklar değil miydi ? Hangi ara evlendiler..
Ya benim korktugum olaylar paranormal olaylar mesela her an arkamda biri var gibi bir çıt sesine bile irkiliyorum yalnizken deliriceek gibi oluyorum..
Cok sagolun canim okurken bir heves yaptim simdiden :)Anlıyorum. İnsan bazen böyle şeylerin gerçek olduğuna inanıyor. Ama gerçek olmayan şeyler için kendini yıpratma.
Böyle şeyler hep korkanların ve buna inananların başına gelir. Çünkü beyin hep buna güdümlü yaşar. Dengesi bozulur ve siz kendinizi inandırırsınız gerçek olduğuna.
Ben hiç inanmıyorum. Ve başıma da hiç gelmedi :) Tek başıma karanlıkta Halka filmini izledim, bir çok yine korku filmi izledim. Gece ışık açmayı sevmem. Ama aşıma gelmedi.
Çok dillendirirseniz başınıza gelir. Korkunuzu yenin ve yalnızlığın muhteşem özgürlüğüne kucak açın :)
Sakin olTest edip yıllarca onaylandı. Bir şey olmuyor
Ya benim korktugum olaylar paranormal olaylar mesela her an arkamda biri var gibi bir çıt sesine bile irkiliyorum yalnizken deliriceek gibi oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?