:(

Hcrn42

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2017
27
3
6
29
Merhaba arkadaslar benim yardiminza ihtiyacm var ben yeni evliyim suan kayinvalideyle yasiyorum kendi evim var aslinda evimde sadece 1 ay kalabildim esim izinli diye .. kendi evime gidemiyorum yalniz kalmaktan korkuyorum bir yandanda gitmek istiyorum sonucta yeni evliyiz ve de ev ustune ev olmuyor sizce yalnizliga nasil alisirim ??

Esiniz nerede? Hirsizdan sapiktan korkuyorsanız evi güvenli bi hale getirip gecin yok paranormal olaylardan korkuyosaniz kendi annenizde kalin.

Merhaba bende yeni evliyim.Ilk zaman eşim erken uyuduğunda ya da gece çalıştığı zaman korkuyordum
Işığı açıyordum ama zamanla bunu bıraktım dua okudum zaten o iyi geldi ve
namaz kilin Kur 'an ı Kerim okuyun evde o zaman rahat olursunuz inşaallah
Bide kötü şeyler düşünmeyin
Mesela tv ya da radyo bi şey hep açık olsun o sesler de iyi gelecektir insaallah

Ben de eşimin işi dolayısıyla çoğu zaman yalnızım..

Oğlum doğmadan önce yani o 1.5 sene boyunca kitap okudum.. hem de deli gibi günde 2 kitap bitirirdim.. film izledim.. örgü ördüm. Sürekli bi şeyler öğrenmeye çalışır araştırma yapardım. Yani hep kendimi oyalıycak bi şey bulurdum.. en çok da kitaplar.. onlar olmasa yaşayamam ben.. gerçi hala öyleyim.. tabi günüm yoğun olarak oğlumla ilgilenerek geçiyo ve eşimin yokluğu hiç koymuyo :)) evimin neşesi o benim ya göznurum..

Bence hem kaynananızı hem de kendinizi hiç iyi alıştırmıyosunuz. Kendinizi oyalıycak şeyler bulup oturun evinizde..

Çocuk musunuz siz??? Çıkın gidin evinize. Tüm sapık manyaklar sanki sizin yolunuzu gözlüyor. Valla yolda kafanıza saksı düşme ihtimali, dolmuş ta ani fren sonucu kafanızı sağa sola vurma ihtimalimiz çok daha fazla.

Eğer bu tür ihtimallerin korkusuna evinizde kalamıyorsanız üzgünüm ama sizi ancak cam fanus paklar.

Kaynanandan korkmuyormusun :KK53:
Evim evim güzel evim. Eviniz güvenliyse , güvenliklerin en büyüğü olan duayıda eder en fazla tv falan açar kalırdım ben evimde. Ne zamana kadar kalacaksınız ki kayınvalideyle... İlerde problem olsa mecburen mi çekeceksiniz...
Alıştırın kendinizi çok seveceksiniz evinizi ve yalnızlığı:KK52:

Yurtdışında yaşıyorum.
Tek bir Türk bile tanımıyordum.
Komşuluk ilişkisi merhaba merhaba.
Hamileydim hergün acile giderdik neredeyse.
Ve ben 1 yıl karnımdan iğne vuruldum.
Ben asla yapamam dediğim için eşim yapardı
Gözlerimi kapatırdım o iğne yapılana kadar rahat 5-10 dk eşim uğraşırdı.

Neyse eşimin annesi vefat etti,
Ben 30 haftalık hamileyim asla gidemem üstelik düşük tehlikem felan var.
Eşim gitti yanlız kaldım ve hastaneye 1 kez gittim.
2.ye halim yoktu gözlerimi kapatıp iğnemi kendim yaptım alıştım derken aniden gelen sancıyla gece 1'de en çaresiz anımdı. Eşimin ortağı adamcağız beni götürdü.
Neler çektim ya yalnızlıktan.
Ama hiç korkum olmadı öyle alıştım belki de mecburdum.
Bol bol telefonda aileniz ile görüşün arkadaşlarınız veya. Kitap okuyun. Ben bunları yapıyorum.
Bence ilk 1 hafta zorlanırsın sonra geçer gider.
Şimdi yalnızlığı çok seviyorum.

Evinde kalmalısın alışirsın inan bana bende ilk yil yalnizdim zor oldu ama başardim

Bol bol kitap okudum orgü ordum ışiklar tv açik uyudum

Hamilelik boyunca kv evinde kalan biri olarak
Kendi evimde,kendi evim:rolleyes: derim..
Hele bir geç evine istediğin saatte yat kalk bak nasıl alışıyorsun yalnızlığa :KK75:

Orda burda kalmaktansa yalnız kalmak daha iyi
Bende başlarda korkuyordum ama insan alışıyor
Düsünsene kendi evindesin istediğini pişir istediğini giy istediğim zaman duşa gir uzat ayağını yat daha noolsun
Orda kasmaktansa yalnız kalır keyfine bakarım
Bisey olacak olsa her yerde olur neticede Allah isterse...

Evinize bi gidin bi kaç gün kalmaya çalışın, ışık ve tv yada radyo açık bırakın ses olur İnan'ın alıştıktan sonra kendi evinizdeki rahatı hiç bi yerde bulamayacaksınız.Bazen yalnızlık gibisi yine istediğini istediğin gibi istediğin saatte yap.

Yalnizlik guzel seydir. Zamanla alisirsin alisinca da zaman zaman yalniz kalmak istersin. Bir de iki minik canavar 5 dakika bile yalniz kalmana izin vermiyorsa...

Evinize alarm taktirin.
Insan gerçekten rahat ediyor.
Gayet uyguna yapan firmalar var.
Şimdilik gece yatarken her odanın kapısını kapatıp kapı kollarına bardak takin.
Evde kalmadan korkunuzu yenemezsiniz.

Back
X