:(

mrb canım. zaman zaman çoğu insana olabilecek şeyler bunlar. çok kısa bir süre önce bende de bir anda oluvermişti. bir gece görmüş olduğum kabusun etkisi günlerce sürmüştü. evde tek kalamıyordum birileri olsa dahi geceleri çok korkuyodum. sürekli beynimde birseyler dönüp duruyordu:)):rolleyes:lavaboya gittiğimde aynaya bile bakmaya korkuyodum. gece karanlıkta duvardaki gölgelere bakamıyordum:ukala: vs. işte bu hale gelince birden dedim kendi kendime aak0705 noluyor kendie gel. buna bir dur demzsen kafayı sıyırmaya az kaldı:rolleyes:veee sonra telefonuma bi sürü dua sure vs indirdim. korktuğum an onu açıoyorum, uyuyacaağım zaman da açıyorum bastan o duaların verdiği huzurla rahat bir uyku uyuyroum artık canım.. sana da tavsiye ederim:)):KK36:
Çok sağol canim deniycem bunu bende tipki senin gibiyim suan ama duayla deniycem artik

Ne kadar sert yorumlar var ya kadının sorunu psikolojik. Korkuyla evlenmenin ne alakası var evlenebilen insan korkmaz diye bir kanun mu var. Ya da sadece çocuklar mı korkar? Ne kadar anlayışsız bir milletiz. Kendimize sorun gelmeyen bir şeyi başkasında gördük mü direkt saldırıyoruz.

Konu sahibi bence bir de psikolog denemelisin. İlk başlarda biriyle beraber kalabilirsin sonra yavaştan alışırsın. Önce tüm odaları gez eve girince bir şey olmadığına ikna ol. Ve istersen ışıklar açık dursun tüm gece. Yapabilirsin bence birçoğumuz mecbur kalınca yalnız kalıyoruz birileri yapabiliyorsa herkes yapabilir ;)

Çok sağol canim deniycem bunu bende tipki senin gibiyim suan ama duayla deniycem artik

uzun süredir mi böylesin? böyle olmanın bir sebebi var mı?? denersen ALLLAH'ın izniyle faydasını görürsün canm.:KK200:

Ne kadar sert yorumlar var ya kadının sorunu psikolojik. Korkuyla evlenmenin ne alakası var evlenebilen insan korkmaz diye bir kanun mu var. Ya da sadece çocuklar mı korkar? Ne kadar anlayışsız bir milletiz. Kendimize sorun gelmeyen bir şeyi başkasında gördük mü direkt saldırıyoruz.

Konu sahibi bence bir de psikolog denemelisin. İlk başlarda biriyle beraber kalabilirsin sonra yavaştan alışırsın. Önce tüm odaları gez eve girince bir şey olmadığına ikna ol. Ve istersen ışıklar açık dursun tüm gece. Yapabilirsin bence birçoğumuz mecbur kalınca yalnız kalıyoruz birileri yapabiliyorsa herkes yapabilir :KK66:

" " buraya bir den den (" ")bırakayım kaçayım.:KK200::KK36:

Konu sahibi bence bir de psikolog denemelisin. İlk başlarda biriyle beraber kalabilirsin sonra yavaştan alışırsın. Önce tüm odaları gez eve girince bir şey olmadığına ikna ol. Ve istersen ışıklar açık dursun tüm gece. Yapabilirsin bence birçoğumuz mecbur kalınca yalnız kalıyoruz birileri yapabiliyorsa herkes yapabilir :KK66:
Cok sagol canim malesef bizler toplumumuz boyle bir insan olduk cikrik allah razi olsun..

uzun süredir mi böylesin? böyle olmanın bir sebebi var mı?? denersen ALLLAH'ın izniyle faydasını görürsün canm.:KK200:
Evet bayadir böyleyim bir travmatik olaydan sonra iyice artti akrabamiz kendini asti onu oylece görünce iyice artti asalo bir sene oldu kendini...

İnsan kendi ev kadar rahatlık varmı ya en güzel kendi evi.. kimin evime gitsek rahat edemiyorum kv çağırıyor ona gitsem 5 dk sora sıkılıyorum iniyorum aşağıya. İlk zamanlar kv ile aramız çok iyiydi çocuk olunca herşey değişti çocuğumla ilgili çok karışıyor yok bu ne öyle sanane de diyemiyom işte. Artık yüzlerine goresim gelmiyor cehennem gibi geliyor artık 5aydir böle 3senelik evliyim

Merhaba arkadaslar benim yardiminza ihtiyacm var ben yeni evliyim suan kayinvalideyle yasiyorum kendi evim var aslinda evimde sadece 1 ay kalabildim esim izinli diye .. kendi evime gidemiyorum yalniz kalmaktan korkuyorum bir yandanda gitmek istiyorum sonucta yeni evliyiz ve de ev ustune ev olmuyor sizce yalnizliga nasil alisirim ??

Bir an evvel evinize giderek alışırsınız.
Tevekkül getirin ve girin evinize .
Bu şekilde yaşamaya devam edersenz evinize geçmek istediğinizdede onlarda sizde kalmak isteyebilir.

Evet bayadir böyleyim bir travmatik olaydan sonra iyice artti akrabamiz kendini asti onu oylece görünce iyice artti asalo bir sene oldu kendini...

hm anladım canım. eğer böyle bir travmatik olay sounucunda böyle olduysan imkanın varsa muhakkak psik. destek al. bide maneviyata ağırlık verirsen geçecektir diye düşünüyorum. çünkü tüm bu durumlar ruhun manevi açlığından kaynaklanır. :KK36:

özellikle bu durmlar için okunması dinlenmesi gereken bazı dualar var canım . öğrenmek istersen özelden yazabilirsn.

Allahım ben nasıl kadınım
çok şükür ki korkmuyorum
kayınvalidemle yaşamaktansa korkumu yenmeye çalışırdım daha kolay

valla 2 seneye yakın yalnız yaşadım çok da rahat ettim hiç korkmadım hatta o kadar alışmışım ki yaalnızlığa evlenince eşimin varlığına çok zor alıştım hala diyorum yanlızlık gibisi var mı?? sizde bir an önce kendi evinize ve yalnızlığa alışmaya bakın sürekli yanınızda birileri olamaz zaten..

Eşim asker. Gece nöbetlere kalıyor. Ben ilk başlarda ışıklar açık uyuyordum bi süre sonra sadece yatak odası açık uyudum simdi gece lambasıyla uyuyorum bi süre sonra onu da kapatırım. Yani demem o ki yalnız kal ne kadar korksan da başka türlü alışamazsın. İstersen 2 günde bi gece yanında ailenden biri kalsın sonra bunu 3 günde bire fln çıkar

Back
X