• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

103 ten 87ye şimdide 87 den 68 e devam eden serüvenim:)

Bugünkü menüm
Sabah
Süt
(10 Kasım törenine yetişme gerekiyodu)
Öğlen
Dukan poğaça 3 tane
Peynir
Zeytin
Domates
Çay
Akşam
tavuk izgara
Salata
Yoğurt
1 saat yürüyüş Bugün baya şu içtim nedense:)

Bugünkü menüm
Sabah
Süt
(10 Kasım törenine yetişme gerekiyodu)
Öğlen
Dukan poğaça 3 tane
Peynir
Zeytin
Domates
Çay
Akşam
tavuk izgara
Salata
Yoğurt
1 saat yürüyüş Bugün baya şu içtim nedense:)
Gayet güzel geçirmişsin kuzum yürüyüşte süper:KK66:
Menüm
Sabah
Soğan suyu
Öğlen
Peynir dukan krep yoğurt
Akşam
Balık pita ekmeği soğan :)
Hibiskus mistik çay soda ve 3 litre su 45 dk yürüyüş spor yapacam birazdanda canım:KK66: bu ara vizelerimvar sabah kahvaltı yapmayı unutuyorum üşeniyorum :KK66: ders çalışıyorum kalkınca :) yeşil çayda içtim:)

Canım bugünkü menüm
Sabah
haşlanmış yumurta
Peynir
Sut
Öğlen
Ispanak
köfte
Yoğurt
Aksam
Ayni
2 bardak yeşil cay bide mistik içtim inşallah eksi çıkarım bakalım sen soğan suyundan fayda gorcenmi

Menüm;)
Sabah
Yumurta salatası pita ekmeği
Öğlen
Kabak patlıcan biber fırınladım yoğurt pita ekmeği
Akşam
Kabak havuçu suda kavurdum yoğurtladım salata ve pita ekmeği
Hibiskus mistik çay içtim 3 litre su ;) 30 dk yürüyüş ve 1 saat çarşıda bayağı yürüdüm oradan oraya oradan oraya :) inşallah sporda yapacam ;) bu arada soğan suyu içtim ve havuçta yedim;)

Bugünkü menüm
sabah
Sut
Krep
Peynir
Öğlen
Yumurta
Peynir
Zeytin
Cay
Aksam
Tavuk döner
Ayran
Mistik yeşil cay içtim 1 saat yürüyüş

Menüm
Sabah doktora gittiğim için yiyemedim
Öğlen
Tavuk peynir pita ekmeği
Akşam
3 köfte öğlenden kalan az bi tavuk yoğurt pita ekmeği
Hibiskus Yeşilçay 2 litre su içtm 45 dk yürüyüş mistik içecem ;) 20-30 dk sporda yapacam;) bugün soğan suyu içemedim:)

Menüm
Sabah doktora gittiğim için yiyemedim
Öğlen
Tavuk peynir pita ekmeği
Akşam
3 köfte öğlenden kalan az bi tavuk yoğurt pita ekmeği
Hibiskus Yeşilçay 2 litre su içtm 45 dk yürüyüş mistik içecem :KK66: 20-30 dk sporda yapacam:KK66: bugün soğan suyu içemedim:)
Sa neden icemedin canım bide bu kadar suyu nasıl iciyosun ya ben 1 litreyi içemiyorum dur

Sa neden icemedin canım bide bu kadar suyu nasıl iciyosun ya ben 1 litreyi içemiyorum dur
Ay kuzum dün doktora kontrole gittim oradan çarşıda işlerim vardı gelinceye kadarda çok açıkmıştım hemen birşeyler yedim onu bekleyemedim :)vallaha ben şişeye dolduruyorum canım 1,5 litrelik şişeye onla genelde 2 bitirmeye çalışıyorum gidiyor vallaja ben suyu çok içerim hep canım su içtikçe susuyorum :)

Ay kuzum dün doktora kontrole gittim oradan çarşıda işlerim vardı gelinceye kadarda çok açıkmıştım hemen birşeyler yedim onu bekleyemedim :)vallaha ben şişeye dolduruyorum canım 1,5 litrelik şişeye onla genelde 2 bitirmeye çalışıyorum gidiyor vallaja ben suyu çok içerim hep canım su içtikçe susuyorum :)
Canım doktora niye gittin bu arada

Ayy herkes sinirimi bozmaya başladı yok bırakınca alacaksın da yok yazık sanada hepsini bi kaşık suda bogasim geliyo:KK62:
Diyorum ki önceden yaptım 1.5 yıl ara verdim gram almadim yok anacim artık alırsın diyenlere he he dicem ayy uyuzlar

Back
X