106'yı gördüm 79 kiloyum.Çoğu gitti,azı kaldı (resimli)

Kızlar sizin ideal/Olmak istediğiniz kilo kaç?

• Ankete Katılan
    305

SultanErdem

bu benim dünyammm
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
265
0
26
Diğer
Merhabaa tatlişler...

Forum'a yeni yeni alışıyorum. Sizinle hergün burada diyet ve egzersizlerimi paylaşmak isterim. Öncelikle bir ön yazı yazalım.
23 yaşında bekar bir kızım. 11 yaşına kadar çıta bacak lakabına sahip olan ben, 11 yaşından sonra şişman bir kız haline geldim. Türkiyedeyken çok aktif bir çocukken, Avrupaya geldiğimde dışarı çıkamadım, arkadaşlarım yoktu ve o stres ve ne yapacağını bilmeyen çocuk hızla kilo aldı. Genç kızlığımda 81'in altını görmedim. 106'yıda gördüm tartıda, o gün çok üzüldüm ...ama ne yaptım? yemeye devam.
Eski eskide kalsın, hayatımda çocukluktan sonra ilk kez 70'leri görüyorum! 66 gündür spor ve diyet programı yapıyorum ve 94.4'ten 79.3 oldum. Mutluyum! Kendimden... başarımdan... tepkilerden...
Önce şöyle resimlere bakalım: Kırmızılı üst ile fotoğrafımda 94.4 kiloyum
Siyah üst ile 83 lerde felanım; yani o fotodan daha fazla verdim; toplam 15.1 kilo sanırım.

Fark görüyormusunuz?
Kilo vermem belirginleştikçe fotoğraf ekliyeceğim.
Önerileriniz, sorularınız, eleştirileriniz ...herşeye açığım. Mutlu olmak kendi elimizde!

süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnnn tam gaz devam heran gelişmeleri de buraya yaz tamammı güzel kız bizide bilgilendir.

Son düzenleme:
Öncelikle tebrik ederİmNe kadar zamanda verdin ?gunde ne kadar spor yaptın ?arada kaçamak yaptın mı?ayyyy cok soru sordum

Gelelim bugünkü menü'ye

Sabah:
Lahana kürünü denedim, beğenmedim, ama içtim

Kahvaltı:
2 kaynamış yumurta
1 çatal peynir
Yeşil çay

Öğle/Akşam:
Yeşil Mercimek çorbası
Tavuklu Bulgur Pilavı
Yarım kase Cacık

Ara/tatlı
Kuru incir/badem/ceviz (3/4 adet)

Spor:
Zumba dersime gidemedim, az yürüyüş ve akşam evde youtube'den açıp zumba yaptım:118:

Bugün böyle geçti, şişkinlik var, sanırım regl dönemine doğru gidiyorum.
Sabah kalkınca 38 beden olurum inşallahhh

Öncelikle tebrik ederİmNe kadar zamanda verdin ?gunde ne kadar spor yaptın ?arada kaçamak yaptın mı?ayyyy cok soru sordum

Teşekkürler Canım! Sor tabii, nedemek. 1 Mayıs 2012'de başladım tam. Tembellik ettim ve çok spor yapmadım, yapsaydım daha fazla verirdim. Haftada 3 kez spor salonuna gitmeye çalışıyorum, ya Zumba derslerine gittim yada yürüdüm. Diyet listemi hergün gelip görebilirsin. Kaçamak yapmadım, doğruyu söyliyeyim. Sanırim bir kez dondurma yedim, oda kaçamak değildi çünkü çok az kalori almıştım.

Son olarak tatlı krizlerimi gecirdiğim yiyecekleri ve vazgeçilmez içeceğimi yazayım, sonrada mışıl mışıl yatayım.

Öncelikle tarçını çok sevdiğimi söyliyeyim, eskiden hep sütlaçın üstüne serpiştirirdim ama şimdi nerdee. Tarçının çoğu şeye iyi geldiğini biliyorum, öncelikle kan şekerinizi düzenlemede bire bir; buda nedemek? Daha az acıkacaksınız demek.
Bu günlerde beni tok tutan ve tadına bayıldığım incir "tatlı"mı yazayım, resiminide ekliyeyim. Baya basit bir tarif
4 kuru/ıslak incirin sap yerini kesiyorum içini açıyorum (zaten yumuşak yumuşak o) içine badem/ceviz dolduruyor, üstune tarçın serptimi. mmmmm yemede yanında yat!

Birde foruma girilirde kahve içilmezmiii? Sütlü kahve/ sade kahve/ Türk kahvesi. Hepsini bayıla bayıla içerim. Çay tiryakisi hiç olmadım. Kahve için her doktor ayrı şeyi söylüyor, iyi diyende var kötü diyende. Ben onlara kulağımı kapadım Az yağlı süt ile kahvemi yapar, içine 1 çay kaşığı tarçınımı atarım arkadaşşş (gaza geldim)

Gidip yatayım, yatmakta diyetin önemli bir parçasıdır.

BİLİYORMUYDUNUZ: TOPLAM 8 SAAT UYKU ORTALAMA 400/500 KALORI YAKIYOR?

İyi geceler :82:

Günaydınnn Bugün erkenciyim. Saat daha 7 olmadı burada. Kimsecikler varmı bakalımmm? Karnım ağrıyor azicikk Bugün Zumba dersim 10:30'da, sanırım ondan önce bir yürüyüş yapıcam.
Umarım gününüz sevgi dolu olur

Son düzenleme:
Yürüyüşe gidemedim iş başvurumla ilgili nette birşeyler yapmalıyım. Buranın saatiyle 10:30'da Zumbaya gidicemm. Şimdiden yerimi ayırtıyorumki sorun çıkmasın! Kahvaltımı'da spordan önce yaparım ozaman

Kızlar, acaba diyet yemek tarifleri olanlar varmı? Yiyecek şeyler kalmadı yahuu. Tavuk tavukk, kanatlanıcam aaaa

Fark görüyor musun ne demek? :) Maşşallha öyle bir fark var ki İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın canım...Ama sağlığına dikkat et

aa çok teşekkürler, nekadar seviniyorum bilemezsinn bunları duyunca:118: İnşallah canım. Dikkat etmeye çalışıyorum

bende tebrik ediyorum azminden dolayi..bu zumba benimde aklima yatti bikackez yaptim ama gercekten güzel..kilo verdireceginede inaniyorum bende bu aksamdan itibaren baslicam hergün yapmaya bakalim sonuc ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…