106'yı gördüm 79 kiloyum.Çoğu gitti,azı kaldı (resimli)

Kızlar sizin ideal/Olmak istediğiniz kilo kaç?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar bu hafta canım dondurma yemek istiyor :131:
Sevdiğim dondurma 150 kalori sadece, yağı alınmış. Ekstra'dan 150 kalorimi sporla verirr, paşalar gibide dondurmamı yerimm

peynır muhakkak kavhaltıda olsun dıyorlar. hımm sut varmıs peynırı onunla denklestırdın. lahana kuru kemık erıtıyor kas erıtıyor dıyen cok duydum ve bu sebeple hıc denemedım. ekmek hıc kesmeyın bırkac dılım tam tahıllı olmalı dıyor dıyetısyenler. seker zaten kullanmıyorum ben 10 yıldır. demek cok ac hıssetmıyorsun ozaman guzel bır yoldasın demek. pekı nezamandır dıyettesın ? nezaman basladın ? yıllarca baslamayıp bırden senı ıten azmettıren guc veren seyler neydı ? aksam yemegını ben 8 bucukta ancak yıyebılırım ne yapmalıyım kı bu konuda ? 7 de evde oluyorum

Ben koşu bandı çook isterim.Ama böyle spor salonlarındaki gibi istiyorum.Kocaman olanlar.Onlarada para vermeye kıyamam valla. Spor salonunda nekadar yürüsende ev gibi olmuyor.Evde insan 5 dakika koşar sonra yürür felan. Utanıyorum orda ya koşamazsam diye

8 dakikalığı aksam yapıcam bende. Benim göbek bölgem kiloma göre çok iyi. Basenlerim feciii!!! Yapalım beraber ya. vericez artık kaçış yok. Geçmiş olsun bu arada canım.

ben az oldugunu dusundum menulerının :))))) cok sıkınca ınsan cabuk bıkıyor rejımden. ben bırkez duzenlı rejım yaptım 1 tatlı kasıgı yag salcasız yemekler falan. ordan bılıyorum.

Ya şuan bana bunlar hiçç az gelmiyor, hiç acıkmıyorum bide miğdem almıyor zaten. Inan öyle şişiyorumki yoğurt felan yiyince. Seviniyorum bu duruma! Eskiden ne yermişim benn. Tuh banaa

sultan helal olsun sana canım maşallah diyorum ne güzel kilo vermişsin ya...ben de 75 ten 65 oldum ama homini gırtlak yiyorum :::::: tutamıyorum kendimi..

Canım işte o ekmeklerde şeker var, bizim kan şekerimizi durmadan çıkarıp sonra indimi hemen yemek istememizi sağlayan. Hazır ekmeklerin içine konan kimyasallar zaten seni acıktırıp daha fazla tüketim yapman içinmiş. Çok zayıflayıncada yemicem artık.
Ben 1 Mayıs'tan beri diyetteyim. 67 gün oldu sanırım. Spor'a ağırlık vermedim 15 kilo verdim. Verseydim iyi olurdu.
Azmettiren güç değil güçler okadar fazlaki... Bikere sağlıksızsın, intihar etmiş gibi oluyorsun. 23 yaşındayım giyinmeyi çok seven biriyim, istediğim hiç birşeyı doğru düzgün giyemedim. Artık gözüm hep siyahta alışkanlıktan. Sevgilim var onun yanında rahat edemiyorum felan. Bide şu "yüzün çok güzel, birde kilo versen" diyenler yokmu. Pis sinirler Güvenin berbat oluyor. Yani kilo vermek için onca sebeb varki...
Herkesin bi zamanı var sanırım. Kaç kez dedim diyetteyim diye 5 kilo verip hemen aldığım zamanlar oldu. Dua ettim kendimi hazırladım. Eğer azim edersen oluyormuş.
Nekadar az şekerli yersen okadar az acıkırsın birkere. Pirinci mirinci bırak. Pilavı bulgur ile yap. Ekmeği bence kes, kesemiyosan minimuma indir. Ceviz tüket. ve kendimden biliyorum tarçın muhteşem bir baharat, onu kullan. 7 kötü bir saat değil gelir gelmez yersin biraz oturur egzersizini yaparsın. yada önce egzersiz sonra yemek.
Herkes farklıdır, ben bu hafta izinliyim, bazen bende eve 8/9 da geliyorum birşeyler içiyorum, bazen bi lokmada olsa peynir zeytin alıyorum akşamları. Diyetteyiz diye ölmedik ya Yalnız yatmadan 3 saat önce kesmek gerekiyormuş. Ben bayaaa önce kesiyorum. 1/2'ye kadar uyumam ben.
Ben her doktoru dinlediğimde başka birşey diyor kendimizin doktoru olmalıyız, olay bu... o beni nerden bilsin. Herkesin bünyesi, yaşı, vucudu birmi?

Son düzenleme:
sultan helal olsun sana canım maşallah diyorum ne güzel kilo vermişsin ya...ben de 75 ten 65 oldum ama homini gırtlak yiyorum :::::: tutamıyorum kendimi..

Canım sakıınn. Tebrik ediyorum senii. Şimdiden dur de ya. Bak ben nekadar zamanımı veriyorum. Senin kilonda olupta 15 kilo versem 50 kilo olurdum. Verde ver bitmiyor. Bari şimdiden yavaş yavaş kes. Ekmeği şekeri felan... Kilo berbatt birşey!

Arkadaşlar yediklerimin miktarlarını yazmıyorum, yazsam iyi olur. Hemen bugünü değişimler ile tekrarlıyorum.

Sabah:
Bir kase yarım su bardağı kadar süt ile yarım büyük kase kepekli mısır gevreyi
(içinde kuru üzüm var)

Öğle:
Dünden kalan 1 kase yeşil mercimek çorbası

Ara:
4 adet Kuru incir/ 5 adet ceviz/ 2 adet soyulmuş badem
1 fincan Tarçınlı sütlü kahve

Akşam:
4/5 çorba kaşığı Zeytinyağlı barbunya
Miğdenin alabildiğınce yeşil salata (marul, roka, maydonoz)

Spor:
2 saat: Zumba ve yürüyüş

Son düzenleme:
cok ıyı gıdıyorsunuz tebrık ederım..ben 3 yılda 111 kg den 73 kg ye dustum..boyumda 1.74 cok guzel oldum hala da devm edıyorum ..ama zayıfladıkca olusan catlaklar ve sarkmalar yuzunden ıstedıklerımı gıyemıyorum.goguslerım ve kollarım cok yumusadı ve catlaklar olustu.kilo vermek guzelde özguvenın felaket artıyor ama eksılerıde oluyor

Öncelikle tebriklerrr bravo!
Benimde son 2 haftadır göğüslerim yumuşacık ya... Halbuki benim goğüs bölgemde ve arkasında hiç yağlanma yok. Beden olarak belim çoğu zayıftan daha ince. Ama basenlerimi düşünemiyorum. Benim yanlarımda çatlaklat var, bugün aynaya baktığımda göbek altındakiler belirginliğini kaybetmişti, ama yanlarım çok fena. Ben kollarımla ilgili eski 80li kilolarımda hiç sorun yaşamadım, inceciktiler. Sonra kilo alıp şu an vediğimde sallanıyorlar ve malesef çatlaklar. Bio yağı ve kakao yağı ile yapılan yağları arada sürüyorum. Kilo'dan iyidir ama çatlaklar kötü görüntu gerçekten.
Sana bi tarfi veriyim selulit ve çatlaklar için. Ben Tr'de olmadığım için güzel yağlar bulamıyorum. Istermisin? Ayrı bir yazı yaparım.
Tonlamak için spora git bence.

çok iyi gidiyorsunuz:) bana da unıversıtedeyken yolda yüzü güzel ama biraz kilolu diye laf atmışlardı onu hatırlattın:) olsun siz bu azimle incecik olursunuz 38 bedeni rahat görürsünüz:)

çok iyi gidiyorsunuz:) bana da unıversıtedeyken yolda yüzü güzel ama biraz kilolu diye laf atmışlardı onu hatırlattın:) olsun siz bu azimle incecik olursunuz 38 bedeni rahat görürsünüz:)

Çok teşekkürlerr Canım okadar sinir bozucuki. Ne anlamı var anlamıyorumm. Durmadan insanın kilosuna yorum. Ay çok aldın, çok verdinn. Yakın arkadaş olsalar neyse. Hangi hakla yani? Bide insanların içinde. Sanki ben kilomu bilmiyorum. "Sağol ya, cidden kilolumuyum??" diyesim geliyor. İnsan'a iltifat ederken bile laf sokan bir milletimiz var. Amann sinirlendim bak

İnşallahh. Umarım herkes güzel dileklerine kavuşur.

Otururken birşey okuyordum, böyle bir forum sitesinde. Bayan öyle bir güvenle yazmışki yanlış yanlış fikirlerini.
Bu yazıda kalorinin nasıl çalıştığını, hesaplamalarını ve hiç birşey yapmazken vucudunuzun ne verdiğini anlatacağım. Bazen şu soruyu çok görüyorum "ee ben 2,000 kalori yiyorum, 500 kalori verdiğimde geri kalan 1,500 kalori nereye gidiyor?" O 1,500 kalori zaten siz hic birşey yapmasanızda metabolizmanızın yaktığı kalori (kişiye göre değişir.)

!!DİKKAT!! AÇIKLAMA: DOKTOR VEYA BİLİR KİŞİ DEĞİLİM. ÇOK ARAŞTIRMA YAPAN BİRİYİM OKADAR.
BU ANLATICAKLARIM NORMAL BİR BAYAN VUCUDUDUR . HASTA OLAN İNSANLARDA FARKLI OLABİLİR. ORTALAMA AYNIDIR FAKAT METABOLİZMA VE KAS YAPISI İLE DEGİŞKENLİK GÖSTEREBİLİR!!

Öncelikle bir bayanın alaması gereken kalori miktarı öğrenmesi gerekir. Hiç birşey yapmadan vucudumuzun kaç kalori verdiğini öğrenirseniz, kaç kalori almanız gerektiğini bilirsiniz. Onun formülü'de şudur:
Korkutucu görünüyor ama çok basit, yapamazsanız boyunuzu,kilonuzu,yaşını yazın ben yaparım.
Bayanlarda : BM = 655 + (9.6 X kg) + (1.8 X boy-cm) - (4.7 X yaş) Hepsini ayrı ayrı yapın sonra birleştirin, son işlemide çıkartın.
Örnek olması adına benimkini hesaplıyalım:
BM=655+ (9.6 X 79=758) = 1413 + (1.8 X 164=295) şimdi ikisini topla: 1413+295=1708 şimdi şunu bu numaradan çıkarıcaz (4.7 X 23=108) 1708 - 108= 1600
Benim yattığım yerden verdiğim kalori miktarı: 1600
Buna spor eklerseniz dahada iyi olur, aktif olursanız daha fazla verirsiniz.

Diyet yaparken 1,100 ila 1,500 kalori almanız gerekir.
1,100 alırsanız, 500 kalorilik spor yaparsanız, vucudda diyelim 2,000 yaktı kendi başına: spor 500+2,000(erittiğiniz kaloriler):2,500. 2,500-1,100(yediğiniz yemek)=1,400. 1,400 kalori öndesiniz. HER 7,000 KALORİ EŞİTTİR 1 KİLO. Tabi bu ödemlerle ve kas ve suyla daha fazla kiloymuş gibi veriliyor vucuddan.

Yine benden örnek: Ben bugün 1,000 kalori yedim diyelim, 2 saat spor yaptım 1,500 kalori verdim diyelim, vucudumda kendi kendine 1.600 yaktı diyelim. Hesaplıyalım.
Yaktığım kaloriler: 1,500+1,600= 3,100 - 1,000 (yediğim kaloriler)=2,100
Sonuç: 2,100 kalori kar etmişim demektir. Buda mükemmel bir sonuç demektir:) Hergün böyle devam edersem tam haftada 2 kilo yağdan atmışım demektir.

Sorularınız varmı hanımlar?

Son düzenleme:
merhaba canım ben kg vermek ıstemıyorum ama korumak ıstıyorum wermem gereken kgyu verdım 1 haftadır korumadayım

170 boy 51 ve daha altı kg cıkabılıorm henuz oturmadı

40 dk yuruyus yapıorm
yedıklerıme pek dıkkat etmıyorum ama 2000 kalorı alıyor olabılırım ben kgmu koruyabılırmıyım bu sekılde sızce yoksa dahamı az yemelıyım

demekki insan isteyince yapıyor-muş

helal olsun cnm
fark bayağı bir ortada
doğru yoldasın yola devam

Bravooo canım Yaşın kaç onuda alıyım hesaplıyalımm

çok tesekkurederım senı takıp etmeye devam edıcem bu arada gercekten maşallah

Canım kilon az olduğu için hiç birşey yapmadan verdiğin kalori 1324
40 dakika tempolu yürümek 500 kalori civarında, bu yapar 1824 kalori. Ama gündelik merdiven çıkmak, gündelik yürümek bunun içinde değil. 2,000 yiyebilirsin. Süper gidiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…