- Konu Sahibi SultanErdem
-
Canımm çok yerinde sorular.
Peynir yemedim sabah çünkü mısır gevreğini yarı yağlı süt ile yedim
Meyve bazı günler yiyorum fakat ben meyveninde kilo yaptığını biliyorum. Benim bünyem belki seninkiyle aynı değildir. Mesela beni lahana kürü çok şişirtiyor, bazılarının bağırsaklarını temizliyor.
Ekmeği tamamen kestim, artık yemiyorum. Kepekli ve tahıllı ekmeklerde bile her dilimde 1 kaşık şeker var. Kiloyu boşver normal kilodaki insana bile zararlı şeker.
Yeşillik ekliyebilirdim haklısın. Yeşil mercimek var diye düşünmedim. Zeytin yağlı barbunyamın yanına salata yaparım, daha sağlıklı olur.
Inan çok aç dolanmıyorum. Bunların haricindede hiç birşey yemiyorum. Akşam yemeğimi 6 buçuk gibi yerim.
Ekmeği ceviz ile değişebilirsiniz, tok tutar. Ara öğünlere tarçın serperseniz tok tutar, çünkü kan şekerinizi orantılar.
evet ya bugun yapıyor normalde oyle olmuyordu 3-4 kez gelmezdı. zumba hosumagıttı severım ben dans. zaten kosu bandında yururken bazen boyle dans eder gıbı hareket ederım hosuma gıder dans. latın muzıklerı falan. step dedıgın gıbı uygun olabılır kendıme tahta alayım. yuruyus bandım yıllardır var acaba kac kez kullandın dıye sor. bundan utanıyorum aslında. gobek bolgem cok berbat durumda hormon ılacları ve ıkı kez tup bebek denedıgım ıcın cok berbat. bu 8 dakıkalık deneyecem bakalım bu aksamdan ıtıbaren. ıp atlayamam ayak bılegım ıyı degıl kırıldı ve platın takıldı bır yıl once.
ben az oldugunu dusundum menulerının :))))) cok sıkınca ınsan cabuk bıkıyor rejımden. ben bırkez duzenlı rejım yaptım 1 tatlı kasıgı yag salcasız yemekler falan. ordan bılıyorum.
peynır muhakkak kavhaltıda olsun dıyorlar. hımm sut varmıs peynırı onunla denklestırdın. lahana kuru kemık erıtıyor kas erıtıyor dıyen cok duydum ve bu sebeple hıc denemedım. ekmek hıc kesmeyın bırkac dılım tam tahıllı olmalı dıyor dıyetısyenler. seker zaten kullanmıyorum ben 10 yıldır. demek cok ac hıssetmıyorsun ozaman guzel bır yoldasın demek. pekı nezamandır dıyettesın ? nezaman basladın ? yıllarca baslamayıp bırden senı ıten azmettıren guc veren seyler neydı ? aksam yemegını ben 8 bucukta ancak yıyebılırım ne yapmalıyım kı bu konuda ? 7 de evde oluyorum
sultan helal olsun sana canım maşallah diyorum ne güzel kilo vermişsin ya...ben de 75 ten 65 oldum ama homini gırtlak yiyorum ::::::tutamıyorum kendimi..
cok ıyı gıdıyorsunuz tebrık ederım..ben 3 yılda 111 kg den 73 kg ye dustum..boyumda 1.74 cok guzel oldum hala da devm edıyorum ..ama zayıfladıkca olusan catlaklar ve sarkmalar yuzunden ıstedıklerımı gıyemıyorum.goguslerım ve kollarım cok yumusadı ve catlaklar olustu.kilo vermek guzelde özguvenın felaket artıyor ama eksılerıde oluyor
çok iyi gidiyorsunuz:) bana da unıversıtedeyken yolda yüzü güzel ama biraz kilolu diye laf atmışlardı onu hatırlattın:) olsun siz bu azimle incecik olursunuz 38 bedeni rahat görürsünüz:)
Merhabaa tatlişler...
Forum'a yeni yeni alışıyorum. Sizinle hergün burada diyet ve egzersizlerimi paylaşmak isterim. Öncelikle bir ön yazı yazalım.
23 yaşında bekar bir kızım. 11 yaşına kadar çıta bacak lakabına sahip olan ben, 11 yaşından sonra şişman bir kız haline geldim. Türkiyedeyken çok aktif bir çocukken, Avrupaya geldiğimde dışarı çıkamadım, arkadaşlarım yoktu ve o stres ve ne yapacağını bilmeyen çocuk hızla kilo aldı. Genç kızlığımda 81'in altını görmedim. 106'yıda gördüm tartıda, o gün çok üzüldüm ...ama ne yaptım? yemeye devam.
Eski eskide kalsın, hayatımda çocukluktan sonra ilk kez 70'leri görüyorum! 66 gündür spor ve diyet programı yapıyorum ve 94.4'ten 79.3 oldum. Mutluyum! Kendimden... başarımdan... tepkilerden...
Önce şöyle resimlere bakalım: Kırmızılı üst ile fotoğrafımda 94.4 kiloyum
Siyah üst ile 83 lerde felanım; yani o fotodan daha fazla verdim; toplam 15.1 kilo sanırım.
Eki Görüntüle 460253 Eki Görüntüle 460254
Fark görüyormusunuz?
Kilo vermem belirginleştikçe fotoğraf ekliyeceğim.
Önerileriniz, sorularınız, eleştirileriniz ...herşeye açığım. Mutlu olmak kendi elimizde!
Bravooo canımYaşın kaç onuda alıyım hesaplıyalımm
merhaba canım ben kg vermek ıstemıyorum ama korumak ıstıyorum wermem gereken kgyu verdım 1 haftadır korumadayım
170 boy 51 ve daha altı kg cıkabılıorm henuz oturmadı
40 dk yuruyus yapıorm
yedıklerıme pek dıkkat etmıyorum ama 2000 kalorı alıyor olabılırım ben kgmu koruyabılırmıyım bu sekılde sızce yoksa dahamı az yemelıyım
demekki insan isteyince yapıyor-muş
helal olsun cnm
fark bayağı bir ortada
doğru yoldasın yola devam
Canım kilon az olduğu için hiç birşey yapmadan verdiğin kalori 1324
40 dakika tempolu yürümek 500 kalori civarında, bu yapar 1824 kalori. Ama gündelik merdiven çıkmak, gündelik yürümek bunun içinde değil. 2,000 yiyebilirsin. Süper gidiyorsun.
merhaba canım ben kg vermek ıstemıyorum ama korumak ıstıyorum wermem gereken kgyu verdım 1 haftadır korumadayım
170 boy 51 ve daha altı kg cıkabılıorm henuz oturmadı
40 dk yuruyus yapıorm
yedıklerıme pek dıkkat etmıyorum ama 2000 kalorı alıyor olabılırım ben kgmu koruyabılırmıyım bu sekılde sızce yoksa dahamı az yemelıyım
Tamam canımm. Gel sen hep kilodan hariç sohbetlerimizde olurr. çook teşekkürler motivasyon için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?