- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SultanErdem
-
Teşekkürler Canım! Sor tabii, nedemek. 1 Mayıs 2012'de başladım tam. Tembellik ettim ve çok spor yapmadım, yapsaydım daha fazla verirdim. Haftada 3 kez spor salonuna gitmeye çalışıyorum, ya Zumba derslerine gittim yada yürüdüm. Diyet listemi hergün gelip görebilirsin. Kaçamak yapmadım, doğruyu söyliyeyim. Sanırim bir kez dondurma yedim, oda kaçamak değildi çünkü çok az kalori almıştım.
Teşekkürler Canım! Sor tabii, nedemek. 1 Mayıs 2012'de başladım tam. Tembellik ettim ve çok spor yapmadım, yapsaydım daha fazla verirdim. Haftada 3 kez spor salonuna gitmeye çalışıyorum, ya Zumba derslerine gittim yada yürüdüm. Diyet listemi hergün gelip görebilirsin. Kaçamak yapmadım, doğruyu söyliyeyim. Sanırim bir kez dondurma yedim, oda kaçamak değildi çünkü çok az kalori almıştım.
Süpersinnnnn...
Hemde nasıl bir fark var yaa, görmemek elde değil.
Azmine enerjine hayran kaldım. Ahh bende senin kadar azimli olabilseeemmmm, olamıyorum yaa niye böylee
10 kilo vermem lazımm
Harikasın gerçekten tebrik ederim seni :)
oncelıkle senı tebrık ederım ben evlıyım 29 yasındayım ama kılo alma sebeplerımız ve oranlarımız gecmısımız yanı aynı dıyebılırım. gunluk dıyet ve spor programını pylasırsan cok sevınırız ama ben calısan bırıyım spor merkezlerı ıcın saatlerım de uygun olmuyor yasadıgım sehırde.
bende tebrik ediyorum azminden dolayi..bu zumba benimde aklima yatti bikackez yaptim ama gercekten güzel..kilo verdireceginede inaniyorum bende bu aksamdan itibaren baslicam hergün yapmaya bakalim sonuc ne olacak..
Merhaba canım,
tabiki hergün diyet listemi ve yaptığım sporları yazarım günlüğüme. Eğer dışarı çıkmaya zamanın yoksa sana linkler verebilirim. Birazdan sporla ilgili bir yazı yazıcam zaten. Birlikte çok güzel kilolar veririz inşallahh
Merhaba canım,
tabiki hergün diyet listemi ve yaptığım sporları yazarım günlüğüme. Eğer dışarı çıkmaya zamanın yoksa sana linkler verebilirim. Birazdan sporla ilgili bir yazı yazıcam zaten. Birlikte çok güzel kilolar veririz inşallahh
Merhaba canım,
Bugünkü menüm hazır
Sabah:
Kepekli Mısır gevreyi (içinde kuru üzüm var)
Öğle:
Dünden kalan yeşil mercimek çorbası
Ara:
Kuru incir/ ceviz/ badem
Akşam:
Zeytinyağlı barbunya
Spor:
2 saat: Zumba ve yürüyüş
Bugünden memnunummm
cok tskler. evet aksam 7 de evde oluyorum yemek vs derken dokuz oluyor rahat oldugum vakıt. hatta bazen hafta ıcı hıc vaktım olmuyor cumartesı de calıstıgım ıcın utu ve ev ıslerını bazı aksamlar yemekten sonra yapıyorum. zumbayı ınceledım aksamları yapayım barı yorgunum vs dememem lazım. her yıl kılo alıyorum ya. lıse hallerım unıversıte hallerımde de kıloluydum ama valla o gunlere donmek bıle sımdı boyle hayal gıbı gelır oldu okadar vahım durumdayım.
sabah ve oglen yedıklerın herkesınden az ve sade geldı. tok tutuyor mu. mesela hıc ekmek, peynır, yesıllık, meyve goremedım
Canım öncelikle senin yazdığın mesajlar 3/4 kez geliyor, forum seni bekletirken onu yolluyor zaten, sen gelmediğini sanıp tekrar yolluyorsundur. Zumba yapmak zorunda değilsin, eğer durumun varsa yürüyüş bandı olabilir. İp atlamak çok iyiymiş. Bak göbek bölgende ve yanlarda sorun varsa bu 8 dakikalık egzersiz'de iyi. Steps yapabilirsin. Ben bazen 2 tahta var onları üst üste koyup çıkıp iniyorum.
Umudunu kesme, diyet en önemli unsur.
Egzersiz videosu:Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
Kızlar fzlf arkadaşımızın hatırlatması üzerine akşamki menü'me yeşil salata ekliyorum. Zeytin yağlı barbunya ve yeşil salata yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?