106'yı gördüm 79 kiloyum.Çoğu gitti,azı kaldı (resimli)

Kızlar sizin ideal/Olmak istediğiniz kilo kaç?

• Ankete Katılan
    305

oncelıkle senı tebrık ederım ben evlıyım 29 yasındayım ama kılo alma sebeplerımız ve oranlarımız gecmısımız yanı aynı dıyebılırım. gunluk dıyet ve spor programını pylasırsan cok sevınırız ama ben calısan bırıyım spor merkezlerı ıcın saatlerım de uygun olmuyor yasadıgım sehırde.

oncelıkle senı tebrık ederım ben evlıyım 29 yasındayım ama kılo alma sebeplerımız ve oranlarımız gecmısımız yanı aynı dıyebılırım. gunluk dıyet ve spor programını pylasırsan cok sevınırız ama ben calısan bırıyım spor merkezlerı ıcın saatlerım de uygun olmuyor yasadıgım sehırde.

Süpersinnnnn...
Hemde nasıl bir fark var yaa, görmemek elde değil.
Azmine enerjine hayran kaldım. Ahh bende senin kadar azimli olabilseeemmmm, olamıyorum yaa niye böylee

10 kilo vermem lazımm

Süpersinnnnn...
Hemde nasıl bir fark var yaa, görmemek elde değil.
Azmine enerjine hayran kaldım. Ahh bende senin kadar azimli olabilseeemmmm, olamıyorum yaa niye böylee

10 kilo vermem lazımm

Canım neden olmasın? Hepimiz o yollardan geçip bu kilolara gelmedikmi? 10 kilo dediğin nedirki?
Bende her yatarken diyete giricem sabah diyip, kaltığımda beyaz ekmekleri sucuklu yumurtaları götürmedim sanki. Birlikte verelimm, vallahi. Okadar muhteşem bir duyguki. 10 kilocuk ya. hemen gidi verirrr.

Son düzenleme:

Merhaba canım,
tabiki hergün diyet listemi ve yaptığım sporları yazarım günlüğüme. Eğer dışarı çıkmaya zamanın yoksa sana linkler verebilirim. Birazdan sporla ilgili bir yazı yazıcam zaten. Birlikte çok güzel kilolar veririz inşallahh

bende tebrik ediyorum azminden dolayi..bu zumba benimde aklima yatti bikackez yaptim ama gercekten güzel..kilo verdireceginede inaniyorum bende bu aksamdan itibaren baslicam hergün yapmaya bakalim sonuc ne olacak..

Canım bugün gittim ben mesela, bugünki ders 1 saatti ve canıma okundu resmen. Kilo vermede çok etkili bence. Bu konu hakkında birazdan yazı yazıcam.

Son düzenleme:
Eveeet... Spor deyince hepimiz bir kolları silkiyoruz kaşlar gözler oynuyor biliyorum. Tamam yürüyüş güzel ama kimimizin vakti yok, kimimiz sıkılıyoruz, kimimiz üşeniyoruz, yanımızda götürdüğümüz arkadaşımız bir gelip bir gelmiyor vs vs vs.

Bazıları bahane olsada, gerçek olan sebeblerde var.

Öncelikle size bugün gurur duyduğum sporumdan bahsediyim(daha duş bile almadım, kokulu kokulu size yazıyorum)
Spor salonuna yürüdüm bugün; bu 30 dakikamı aldı (30 gidiş, 30 geliş:1 saat)
Zumba dersine gittim; bugünki ders 30 dakikaydı, ve çoook yoruldum!
Ben tembellik yapıp 2 aydır başladığım diyet programıma sporu çok eklemedim. BU DEĞİŞECEK!

Peki hep bahsettiğim bu Zumba nedir?
Zumba Latin müzik ile birleşmiş bir dansların çeşitidir. Uzak'tan kolay görünsede yanılmayın. Sinsi sinsi, yavaşça başlar, sonra terden bayılı verirsiniz
Zumba dansının bir örneği:
*NEW* Zumba- Baile Privado-Mega Mix 28 with Stephani Carter - YouTube
müziğide çok hoştur, normaldede dinlerim.:118:

Şimdi bunların cd'leri var, eğer zamanınız yok ise spor salonlarına, bunlardan alıp yada nette bulup yapabilirsiniz.
Aklıma gelmeyen, unuttuğum şeyler vardır kesin. Lütfen sorun. Şimdilik bukadar diyim, gidip duş alıyımmm. Mis gibi kokiyimm

Kızlar şu incir tatlısı dediğim şeyi denemelisiniz. Bildiğin aşure ya. Bunu yedimi dünya benim oluyor iyi olduğunuda biliyorum ya. Komşumuzada yediyorum şuan Tabi abartmıyarak.. 4 tane en fazla.

Bugünkü menüm hazır

Sabah:
Az yağlı süt ile Kepekli Mısır gevreyi (içinde kuru üzüm var)

Öğle:
Dünden kalan yeşil mercimek çorbası

Ara:
Kuru incir/ ceviz/ badem

Akşam:
Zeytinyağlı barbunya

Spor:
2 saat: Zumba ve yürüyüş

Bugünden memnunummm

Son düzenleme:

cok tskler. evet aksam 7 de evde oluyorum yemek vs derken dokuz oluyor rahat oldugum vakıt. hatta bazen hafta ıcı hıc vaktım olmuyor cumartesı de calıstıgım ıcın utu ve ev ıslerını bazı aksamlar yemekten sonra yapıyorum. zumbayı ınceledım aksamları yapayım barı yorgunum vs dememem lazım. her yıl kılo alıyorum ya. lıse hallerım unıversıte hallerımde de kıloluydum ama valla o gunlere donmek bıle sımdı boyle hayal gıbı gelır oldu okadar vahım durumdayım.

cok tskler. evet aksam 7 de evde oluyorum yemek vs derken dokuz oluyor rahat oldugum vakıt. hatta bazen hafta ıcı hıc vaktım olmuyor cumartesı de calıstıgım ıcın utu ve ev ıslerını bazı aksamlar yemekten sonra yapıyorum. zumbayı ınceledım aksamları yapayım barı yorgunum vs dememem lazım. her yıl kılo alıyorum ya. lıse hallerım unıversıte hallerımde de kıloluydum ama valla o gunlere donmek bıle sımdı boyle hayal gıbı gelır oldu okadar vahım durumdayım.

sabah ve oglen yedıklerın herkesınden az ve sade geldı. tok tutuyor mu. mesela hıc ekmek, peynır, yesıllık, meyve goremedım

Canım öncelikle senin yazdığın mesajlar 3/4 kez geliyor, forum seni bekletirken onu yolluyor zaten, sen gelmediğini sanıp tekrar yolluyorsundur. Zumba yapmak zorunda değilsin, eğer durumun varsa yürüyüş bandı olabilir. İp atlamak çok iyiymiş. Bak göbek bölgende ve yanlarda sorun varsa bu 8 dakikalık egzersiz'de iyi. Steps yapabilirsin. Ben bazen 2 tahta var onları üst üste koyup çıkıp iniyorum.
Umudunu kesme, diyet en önemli unsur.

Egzersiz videosu:http://www.youtube.com/watch?v=cEvzL2exAxk&feature=related

Son düzenleme:
sabah ve oglen yedıklerın herkesınden az ve sade geldı. tok tutuyor mu. mesela hıc ekmek, peynır, yesıllık, meyve goremedım

Canımm çok yerinde sorular.
Peynir yemedim sabah çünkü mısır gevreğini yarı yağlı süt ile yedim
Meyve bazı günler yiyorum fakat ben meyveninde kilo yaptığını biliyorum. Benim bünyem belki seninkiyle aynı değildir. Mesela beni lahana kürü çok şişirtiyor, bazılarının bağırsaklarını temizliyor.

Ekmeği tamamen kestim, artık yemiyorum. Kepekli ve tahıllı ekmeklerde bile her dilimde 1 kaşık şeker var. Kiloyu boşver normal kilodaki insana bile zararlı şeker.
Yeşillik ekliyebilirdim haklısın. Yeşil mercimek var diye düşünmedim. Zeytin yağlı barbunyamın yanına salata yaparım, daha sağlıklı olur.

Inan çok aç dolanmıyorum. Bunların haricindede hiç birşey yemiyorum. Akşam yemeğimi 6 buçuk gibi yerim.
Ekmeği ceviz ile değişebilirsiniz, tok tutar. Ara öğünlere tarçın serperseniz tok tutar, çünkü kan şekerinizi orantılar.

Son düzenleme:
Kızlar fzlf arkadaşımızın hatırlatması üzerine akşamki menü'me yeşil salata ekliyorum. Zeytin yağlı barbunya ve yeşil salata yicem

evet ya bugun yapıyor normalde oyle olmuyordu 3-4 kez gelmezdı. zumba hosumagıttı severım ben dans. zaten kosu bandında yururken bazen boyle dans eder gıbı hareket ederım hosuma gıder dans. latın muzıklerı falan. step dedıgın gıbı uygun olabılır kendıme tahta alayım. yuruyus bandım yıllardır var acaba kac kez kullandın dıye sor. bundan utanıyorum aslında. gobek bolgem cok berbat durumda hormon ılacları ve ıkı kez tup bebek denedıgım ıcın cok berbat. bu 8 dakıkalık deneyecem bakalım bu aksamdan ıtıbaren. ıp atlayamam ayak bılegım ıyı degıl kırıldı ve platın takıldı bır yıl once.

Kızlar fzlf arkadaşımızın hatırlatması üzerine akşamki menü'me yeşil salata ekliyorum. Zeytin yağlı barbunya ve yeşil salata yicem

ben az oldugunu dusundum menulerının :))))) cok sıkınca ınsan cabuk bıkıyor rejımden. ben bırkez duzenlı rejım yaptım 1 tatlı kasıgı yag salcasız yemekler falan. ordan bılıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…