107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Ekmek yesende yemesende ogleden sonra acikmaya basliyorsun zaten. O ekmek seni bir anlik mutlu ediyor. 2 yumrta 3-4 ceviz 7-9 zeytin domates salatslik peynir yedin mi doyuyorsun zaten. Ya da degisik degisik omlerlerde yapabilirsin

Teşekkür ederim canım. Sende durumlar ne valla ben bu diyet işinden çok sıkıldım ramazana kadar devam edeceğim bakalım nasıl olacak
Çok sıkıldım ama verilecek kilom çok daha yolun başındayım ve bır ömür dikkat etmek zorundayım canım.

Günaydın kızlar
Geçen hafta 94.4
Bu hafta 93.4
Sonuç -1
Geçen hafta pazartesi ve salı normal bir diyet çarşamba ve perşembe protein diyeti yaptım bu bir kiloyu o zaman verdim ayrıca çarşamba regl oldum bu gün bitti cuma günü gezmem vardı abartılı yedim hafta sonu cumayı dengeledim ben iki aydır regl döneminde karbonatlı su içtim hiç ödem tutmadım bende çok işe yaradı

Tebrikler canım çok sevindim senin adına.

Ekmek yesende yemesende ogleden sonra acikmaya basliyorsun zaten. O ekmek seni bir anlik mutlu ediyor. 2 yumrta 3-4 ceviz 7-9 zeytin domates salatslik peynir yedin mi doyuyorsun zaten. Ya da degisik degisik omlerlerde yapabilirsin

Haklısın ılk gunler zorlansamda basaracagıma ınanıyorum ve sunu anladım azıcıkta olsa ac kalınmadımı verılmıyor bırbırımıze destek oluruz fıkır alısverısı onemlı oluyor gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…