- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi Bulamiyorum
-
- #2.681
Gunaydin kizlar
Emine cuma aksamindan beri grip esimde pazar aksami basladi. Bu sabahta benim bogazim usuyor geniz akintim var. Eve bi girdimi mikrop herkesi dolasiyor. Insallah zeyneple meryeme bulasmaz.
Kendimize hedefi yuksek gosterirsek yapamicaz gibi dusunebiliriz motivasyonumuz kacar ama hedefi kicuk kucuk tutarsak 3-5 gibi sonra onlar toplanir toplanir toplanir bakmissin ilk hedefinden daha fazla vermissin ve ne zaman bu kadar yol aldiginin farkinda bile degilsin.Anaaamnm tumevarim anlattim galiba az once
Benimde ideal kilom 68. Insan evladiyiz tabiki kacamak yapiyoruz sonsuza dek kendimizi bazi seylerden mahrum birakamayiz
168 cm cnm boyumKızlar boyunuz kac kı ideal kılonuz 68 ne guzel yaa ben bit kadar oldugum icin 68 kıloda adile naşit gibiyim aynı
Ben gidiyorum diyetisyene. 2 ay olcak ayin 22sinde.Arkadaşlar aranızda diyetisyene giden var mı ?ben buzamana kadar hıc gıtmedım hep kendı cabalarımla verdım. 2013 yılında -15 vermıstım mesela.
ama artık sıkıldım sankı gram gram gıdıyor ya
Ne guzel ben 1.57168 cm cnm boyum
Ben gidiyorum diyetisyene. 2 ay olcak ayin 22sinde.
Boyumda 1.68 ideal kg 62 diyorlar
Ben gidiyorum diyetisyene. 2 ay olcak ayin 22sinde.
Acikcasi listeme tam uyamiyorum ama yine de elimden geleni yapiyorum. Şimdi ramazan sebebiyle 2 haftada bir gitmeye karar verdim o biraz etkiledi. Yaptırımı oluyo illaki. Hem yag kas ölçümlerini görüyorsun, listede degisik caylar yada tarifler oluyorMemnunmusun 2 ayda kac kg verdın? Baskı altında hıssedıyomusun. Ben cok kararsızım hedefime hemen hemen 5-8 kılo falan kaldı
13 martta 101.8 ile başladim şuan 93 gordum. Ama diyetisyene 11 gün sonra başladım. Yani 56 günde 6.5 kg vermişim diyetisyene gitmeye başlayalıMemnunmusun 2 ayda kac kg verdın? Baskı altında hıssedıyomusun. Ben cok kararsızım hedefime hemen hemen 5-8 kılo falan kaldı
Benim kemiklerim iriBen gidiyorum diyetisyene. 2 ay olcak ayin 22sinde.
BizMemnunmusun 2 ayda kac kg verdın? Baskı altında hıssedıyomusun. Ben cok kararsızım hedefime hemen hemen 5-8 kılo falan kaldı
Bende gidiyorum diyetisyene, daha 1 ay olmadı 26 mayısta kontrole gideceğim bakalım.Arkadaşlar aranızda diyetisyene giden var mı ?ben buzamana kadar hıc gıtmedım hep kendı cabalarımla verdım. 2013 yılında -15 vermıstım mesela.
ama artık sıkıldım sankı gram gram gıdıyor ya
Ben şuan 46 giyiyorum sen 68 kiloda o bedeni nasıl giydin şaşırdım.Ben 68 kg iken 44 46 beden giyiyodum. Ne yagliymişim arkadaş
Vucudum sıkı olmadigi icin malesefBen şuan 46 giyiyorum sen 68 kiloda o bedeni nasıl giydin şaşırdım.
Vucudum sıkı olmadigi icin malesefBen şuan 46 giyiyorum sen 68 kiloda o bedeni nasıl giydin şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?