108.8 kilo ve diyet sureci depresyon

Ama kızlar afedersiniz büyük tuvalete iki haftada bir çıkarken artık günde iki kez bazen üç büyük tuvaletimi yapiyorum.ekmek tanilli ve bagirsaklatirimi calistiriyor
Zeytinyağı kültürünüz nasıldır ? Yemekleri ve salatayı zeytinyağlı severseniz wc probleminize iyi gelir. Test edildi ..

ben kilolu değilim 🤣 vücut kitle indeksine göre normal kilodayım. bugün diyetisyene gittim hatta 69 kiloyum 181 boyum var. başkası ile karıştırıyorsunuz herhalde. 110 kilo sağlıksız kalmaya devam mı etsin sarkma korkusuyla?
yoo her gün* konu açtiginiz için unutuyorsunuz açtığınız konuları herhalde.
kilo veremiyorum diye iki gün önce konuyu ben* mi açtım ?
o zaman da aynı şeyi yaptınız,
başta kadına güzel değilsin diyorsunuz tepki verince sonrada olay sağlığa dönüyor
evet derdiniz kesinlikle sağlık eminim.

genel olarak herkesten ricam , yorum yazan insanların kendi konularını okuyun ona göre ciddiye alın.

yoo her gün* konu açtiginiz için unutuyorsunuz açtığınız konuları herhalde.
kilo veremiyorum diye iki gün önce konuyu ne mi açtım ?
o zaman da aynı şeyi yaptınız,
başta kadına güzel değilsin diyorsunuz tepki verince sonrada olay sağlığa dönüyor
evet derdiniz kesinlikle sağlık eminim.

genel olarak herkesten ricam , yorum yazan insanların kendi konularını okuyun ona göre ciddiye alın.
kilo veremiyorum dedim ama o zaman kilo almıştım hee gün tartıda insanın kilosu değişir. orda da kiloluyum demedim kilo veremiyorum dedim. kilomu da yazmıştım gayet. bence kilo konusunda tetiklenen sensin. 110 kilo hiçbir zaman güzel bir kilo değildir zaten? sarkma diyor estetik düşünceden dolayı dedim ki istediğimi söylerim. O konuda nerde ben kiloluyum demişim? tekrar oku görürsün normal kiloda olduğumu. Ama benim için 2-3 kilo almak bile sorun evet çünkü biliyorum arkası geliyor. Yani sana göre 36-38 beden kiloluysa bir şey diyemiyorum 🤣 kaldı ki kilolu olsam da diyet konusunda yorum yapabilirim. şişman obezite cerrahlarını gördüm ben

Kızlar 20 günde 3 4 kilo ancak vermişim. Kıyafetlerde acayip sıkan pantalon larsa şimdi biraz daha rahatım ama sanki hicbir değişiklik yok gibi.ameliyatli çözümlere tamamen kapalıyım.mecbur bu şekilde zayiflicaz

kilo veremiyorum dedim ama o zaman kilo almıştım hee gün tartıda insanın kilosu değişir. orda da kiloluyum demedim kilo veremiyorum dedim. kilomu da yazmıştım gayet. bence kilo konusunda tetiklenen sensin. 110 kilo hiçbir zaman güzel bir kilo değildir zaten? sarkma diyor estetik düşünceden dolayı dedim ki istediğimi söylerim. O konuda nerde ben kiloluyum demişim? tekrar oku görürsün normal kiloda olduğumu
size , siz olarak hitap eden kımseye sen denmez.
biraz nezaket,
110 kilo hiçbir zaman güzel bir kilo değildir , evet birde psikoloji mezunusunuz.
dünyadaki artan yeme bozukluğu, kadının bu kadar meta haline getirilmesi hep bu tarz düşünceler yüzünden.
neyse zaten dediklerimi anlamak için biraz entelektüel olmak gerekiyor , siz bedeninizle ilgilenmeye devam edin

Kızlar 20 günde 3 4 kilo ancak vermişim. Kıyafetlerde acayip sıkan pantalon larsa şimdi biraz daha rahatım ama sanki hicbir değişiklik yok gibi.ameliyatli çözümlere tamamen kapalıyım.mecbur bu şekilde zayiflicaz
Doğru yoldasınız. Hiç acele etmeyin lütfen. 3-4 kilo ödem gitti,şimdi asıl kilolar gidecek.Çok güzel günler sizi bekliyor. Aynadan da çok güzel kadın gülümseyecek .

size , siz olarak hitap eden kımseye sen denmez.
biraz nezaket,
110 kilo hiçbir zaman güzel bir kilo değildir , evet birde psikoloji mezunusunuz.
dünyadaki artan yeme bozukluğu, kadının bu kadar meta haline getirilmesi hep bu tarz düşünceler yüzünden.
neyse zaten dediklerimi anlamak için biraz entelektüel olmak gerekiyor , siz bedeninizle ilgilenmeye devam edin
sen doktor olarak kilo obezite güzellemesi yapmaya devam et o zaman. ben insanların nicklerine bile bakmıyorum yahu sen her konumda her yorumumda kim olduğumu öğrenmişsin belli. nezaketi hak edene veriyorum. Aynen bedenimle ilgileniyorum çünkü önemli bir şey. Çıkan şekerime de kadını meta haline getirme diyemem. Belli ki kilo konusunda yaran var lütfen bende değil kendinle hallet. sen mutluysan mutlu ol bana ne ben mutlu değilim. Kendimi böyle seviyorum diyerek kilo alamam. zaten normal kilodayım

sen doktor olarak kilo obezite güzellemesi yapmaya devam et o zaman. ben insanların nicklerine bile bakmıyorum yahu sen her konumda her yorumumda kim olduğumu öğrenmişsin belli. nezaketi hak edene veriyorum. Aynen bedenimle ilgileniyorum çünkü önemli bir şey. Çıkan şekerime de kadını meta haline getirme diyemem. Belli ki kilo konusunda yaran var lütfen bende değil kendinle hallet. sen mutluysan mutlu ol bana ne ben mutlu değilim. Kendimi böyle seviyorum diyerek kilo alamam. zaten normal kilodayım
nickime bile bakmadan doktor olduğumu mu biliyorsun:işsiz:

kiloyu aniden almamıştın sonuçta yılların birikimi. daha sağlıklı bir beslenmeyle oldukça gidecektir. 1 ayda 5 kilo 1 yılda neredeyse 50 kilo

nickime bile bakmadan doktor olduğumu mu biliyorsun:işsiz:
eski konuma gittim baktım ne yazmışsın diye 🤣🤣🤣🤣🤣 orda da aynı düşünce yapın varmış. tamam sen hatta şekerin beslenmeyle alakasız olduğunu düşünmüştün. bay bay 🤣🤣🤣🤣 obez kilo güzellemesi yapmaya devam et. Muhtemelen 72 kiloyu görüp kilolu yapıştırmasını kendin yapıyorsun bana ama 181 boyunda spor yapan biriyim. 38 bedenim. nefes nefese kalmıyorum şükürler Olsun ki. Kilo verdikçe de sağlığım düzeldi şekerim insülin direncim düştü. hala gelmiş bana bedenini düşün diyorsun

Son düzenleme:
Hanımlar, burada yorumlara gösterdiğimiz kavga aksyona eforu spor salonunda sarfetsek kilo milo kalmıyor bilesizzz😂
🤣🤣🤣 kilolu olanlar ve bunu güzelleyenler düşünsün. ben zaten her gün 1 saatten fazla yürüyüp 3 gün reformer pilatese gidiyorum 2 gün ağırlık çalışıyorum. bu çabama rağmen hala 38 bedenim o ayrı 🤣 en azından kilo almamı dengeliyorum çünkü kilo almaya çok yatkınlaştım

Merhaba öncellikle cabaniz için tebrik ederim ve devamını getirip sağlıkla kg vermenizi dilerim.
Bende 2020 Ekim ayında 111 kg ile diyete başlamiştim. 1 yılda 40 kgya yakın verdim. En düşük 67 kgya kadar düştüm. İnsülin direncim vardı düzeldi hareket alanım çok arttı mesela. Kgluyken yaşadığım sorunların hepsi ortadan kalktı..
Şuan biraz geri aldım tekrar onu vermeye calisacagim

98 kilo ile diyete başlamıştım o zamanlar annem patates kızartırdı yiyemediğim için ağladığım o günü hiç unutmuyorum. :) Ama kilo verdikçe insan daha çok vermek istiyor daha da hırslanıyor.57 kiloya düştüm.Kaşıntıların da çatlaklardan olabilir gibi geldi. Badem yağı vs sürebilirsin vücuduna.
Ne kadar sürede ve nasıl verdiniz:)

Biraz dayan tartıyı çok takipte etme sinir bozar çünkü takır takır indiği haftalarda olacak direnç kilona girdiğin takıldığın zamanlarda olacak

Merhaba öncellikle cabaniz için tebrik ederim ve devamını getirip sağlıkla kg vermenizi dilerim.
Bende 2020 Ekim ayında 111 kg ile diyete başlamiştim. 1 yılda 40 kgya yakın verdim. En düşük 67 kgya kadar düştüm. İnsülin direncim vardı düzeldi hareket alanım çok arttı mesela. Kgluyken yaşadığım sorunların hepsi ortadan kalktı..
Şuan biraz geri aldım tekrar onu vermeye calisacagim
tebrik ederim 🥰🥰 evet gerçekten ben de 78-79 kilodan 69a düştüm. homa ir denilen değerim 8den 0.40a düştü.

Bunları yersem ben 200 kilo olurum. 15 adet zeytin nedir.Bu nasıl diyet.
Protein nerede ??

Bir gün diyetisyene gittim arkadaşımla. Ben kilo almak için o vermek için. Aynı diyeti vermiş benimkinde sadece yağlı kuruyemişler, onda beyaz leblebi farkı vardı 😅

Ama bu diyet listesi yine internette alınmış saçma bir liste gibi duruyor.

Back
X