10yaşındaki kızım

ben de o dönemden geçtim çoğu çocuk o dönemden geçer bu bir kusur değil lütfen üstüne gitmeyin.
görmezden gelin, üstüne düşmeyin, vicdan azabı çektirmeyin çocuğa.

Yahu oglan olsa hic telaslanmazdiniz dimi? Ne var bunda. Ben de kayboldugumu zamnettigimde ya da salıncakta hizli sallanirken orgazm olurdum okul öncesi dönemde ustelik.

Bu durumi inanin siz erken yasamamişsiniz kizim 5 aylikken kendini kesfetmis hadi sizin kiziniz 10 yaşında benim minnak daha 5 aylikken bezden kaynakli yoksa bir sekilde uyarilmis ve bu durum hosuna gittigi icin yaomaya devam etmis

Tabi ben 5 aylikken bacaklarini sikip yikari asagi goturup getirmesiyle kendi kendine uyumak icin yaptigini düşünmüştüm sonra kaşıntı mantar enfeksiyon olabilir mi die de korkmuştum hast goturdum anlattim ama dogru duzgun ne demek istedigimi anlamadilar.

Sonradan evde yaparkenki videosunu çekip birkac doktora goturdum kizim 5 aylikken baslamisti ama ben 9 aylikken goturmustum.

Doktorun dedigi sey boyle vakalara cok sık rastlıyoruz anne babalar cocuklarka ayni odada uyuyor anne babayi uygunsuz görmüş olabilirler dendi.

Bende kizim 5 aylikken bu durum vardi o küçük cocugun bunu anlamasi imkansiz ayrica 6 aylik olduktan sonra odasını ayirdim dediginiz seyin imkansız olduğunu soyledim.

Doktorda sizin kiziniz bezinden bir sekilde kendini erken kesfetmis ama buyuk yasta cocuklar daha cok aile bireylerinde gorebiliyolar falan dendi.

Kiizm suan 28 aylik ve hala yapar bezi biraktik gündüzleru ama eliyle oynamaya calisir yada bacak arasina birsey koyup bacaklarini sikarak hareket eder.

Inanim cok can sıkıcı bir durum bizimkisi anlamadigi icin cok siklikla ve heryerde yapar bende cok caresizim bu konuda.

Normal olabilir diyen arkadaslar inanin cok zor yanlış anlayan insanlar tuaf tuaf bakislar insan farkli duygulara kapiliyo bir an önce kizimin büyüyüp anlayacak yasa gelince en azindan her ortamda yapmamasini diliyorum bende

Vayy o doktoru tebrik ettim su an. Ben de cinselligi erken kesfetmemdeki nedenimin o oldugunu düşünüyorum. Sese karsi duyarliyim çünkü ve 1 yaşımdan itibaren cogu seyi hatirliorum. Annemle babamin kavga edip ustune make-up niyetine sevismelerini falan her detayi.

olabilir biçok çocykta olur merak etme annesi görmezden gel sadece senin de söylediğin gibi çok masum olduğu için anlatıyor sana

Amerikali ünlü bi doktor var hatta şöyle çalışmaları var millet nasi yaptigini cozemese de. Ama pedofililer desteklio adami onlarin da cinsellige ihtiyaci var die =)

Eklentiler

• 63e9de210a8e9c4595a00e4ee000bc28-d5ca21u.webp
    63e9de210a8e9c4595a00e4ee000bc28-d5ca21u.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 103
Back
X