11.11.2011 tarihinde doğum hk;

papatyaozge

özge
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
134
2
66
40
İstanbul
kızlar merhaba...
ben su an 36+3 haftalık kısmetse sezeryan ile doğum yapacağım...doktorum kasımın 12 - 13 -15 gib yani 38 veya 38 bucuktai doğum olur kesın tarıhı sımdı veremem bı yaklaşşsın bebeğe bakalım dedi...bebeğin kılosu falanda yerınde sizce doktora söylesemde beni 11.11.2011 de doğum yaptrsa olurmu o zaman 38+2 oluyor...yada 1 gün 2 gün daha kalsınmı dersınız ben değilde eşim çoook istiyor bnde olsa sevınırım bi sizlerın fikrini alayım dedim cevrenızde örnekleri varmı hiç...

ben de senle aynı gibiim benimde pzt 36+2 olcak ve ben de dr a öyle bi öneride bulunacaktım benim de sezeryan :) bu arada genel mi anestezi istiyorsunuz epidural mi

Ben randevumu aldım bile o güne.O gün 39+1 oluyorum ve bence sezeryan için ideal bir tarih.Ama 38. haftada da yapıyor doktorlar sezeryanı.Yani olabilir bence sizinkilerde.Ben epiduarl ya da spinal olmak isyediğimi belirttim dokyoruma o da gayet ılımlı konuştu.Kızımın doğduğu anı görmek istiyorum.O anı uyuyarak kaçırmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…