11.11.2011'de Anne Olabilecekler Buraya......

opustotonus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
144
1
96
Denizli
Sevgili anne adayları, hamileliklerinin 36.-40. haftaları 11.11.11 tarihine denk gelen var mı?
Ya da bu tarihe denk getirmek isteyen?
Yalnız değilsem benim gibi düşünenler varsa bu tatlı süreci doğuma kadar birlikte yaşayalım.
Sıkıntılarımızı, mutluluklarımızı, ilklerimizi paylaşalım.
İnşallah benim bir oğlum olacak.
Bebişimin tahmini doğum tarihi kasım sonu ama c/x olacağı için bu tarihe denk gelir mi acaba diye düşünüp paylaşmak istedim.
Hepinizi bekliyorum.

36.haftam oluyor sanırım o hafta hiç aklıma gelmemişti bilmem ki denk gelir mi :)

benden 6 gün öndesin o yüzden 39 hafta 4 günlük oluyo bebişin
yani c/x düşünsen de normal doğum düşünsen de çok iyi denk geliyo
güzel bi tarih bi değerlendir istersen
kız mı erkek mi bebiş? isim var mı :)

Benim normal doğum tarihim 19 kasım inşaallah ama sezeryan düşündüğüm için belki o tarihe denk gelebilir
ama ben istemem ne bileyim bayramın hemen sonrası vede sezeryan patlaması yaşanabilir o tarihte :)))
Genede Rabbim hayırlısını denklemiştir ama bana seçenek bırakırsa doktorum istemem gibi şahsi fikrim bu :)

Merhaba guzel anneler benım normal dogumum 11.11.2011 ben almanyada yasıyorum
doktorum cok sanslı bı cocuk dıyo karnaval cocugu oluyomus bebegım babası gıbı tarıhlere
takkıntılı herhalde :))

ay evet yanlış hesaplamışım pardon çok sağol :) valla hiç aklıma gelmemişti belki denk gelir ben normal doğum istiyorum inşallah doktorum da normal taraftarı bir doktor hiç belli olmaz erkek olacak isim henüz düşünmedik karar veremiyoruz senin ki ne canım erkek/kız?

Merhaba guzel anneler benım normal dogumum 11.11.2011 ben almanyada yasıyorum
doktorum cok sanslı bı cocuk dıyo karnaval cocugu oluyomus bebegım babası gıbı tarıhlere
takkıntılı herhalde :))

ay ne güzel inşallah sağlıklıca doğar bir ömür doğum tarihini söylerken övünerek söyler :)
çocuklar farklı olmayı sever ne de olsa
isim düşündünüz mü

benimki erkek
daha önce 3 kayıp yaşadığım için (3., 6, 7, aylarda) bizde çok bahsetmiyoruz isim için ilerleyen zamanları bekleriz heralde
sonra allah korusun bi aksilik olunca aldıkların hazırlığın hevesin kursağında kalıyo
rabbim inşallah bu bebişimi sağsalim kucaklamayı nasip eder..

Merhaba kızlar. Çok güzel bir başlık açmışsınız. Bende kasım sonu gibi inşallah anne olacağım. sata göre 25 kasım. Ama tüp bebek olduğu için sezeryan ile doğuracağım. 11.11.2011 bizim tam 36. haftamızın bittiği tarih. Denk gelirse çok mutlu olacağım.

Birde 20.11.2011 de güzel bir tarih. Dikkat ettiniz mi? 2011-2011 oluyor :))))

tam ben yazacaktım 20.11.2011 de guzel dıye..:)

Maşaallah maşaallah hemen hemen aynı tarihlerde alacağız inş bebişlerimizi kucağımıza benimde 40 haftanın dolduğu tarih 21.11.2011 hadi hayırlısı bakalım:)

benim normal doğum tarihim 11.11.2011 görünüyo ama tutma ihtimali %5 diyolar.nedense bana hep 01.11.2011 olacak gibi geliyo.hepimiz zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah.

ay ne güzel inşallah sağlıklıca doğar bir ömür doğum tarihini söylerken övünerek söyler :)
çocuklar farklı olmayı sever ne de olsa
isim düşündünüz mü

İnşallah canım babasida tarihlere takintili 14 Şubat'ta nikah dogum günümde
Evlendik ama yinede hayirlisiyla gelsin oglum başka bisi istemem
İsim konusunu da düşünmedim aslında biraz daha geçsin
Oglum hala oynamıyor oynama başlasın 8 ayda karar veririm:)
Senin bebisin oynamaya basladimi

gerçekten güzelmiş hiç aklıma gelmemişti. o tarih benim için 40 haftanın bitimi falan oluyo.
c/x olacağı için o kadar beklemez heralde
inşallah doğurduktan sonra da burada yazarız tarihlerimizi ve bebişlerin isimlerini
şimdiden bi heyecan sardı valla :)
rabbim nasibeyler inşallah...

benim normal doğum tarihim 11.11.2011 görünüyo ama tutma ihtimali %5 diyolar.nedense bana hep 01.11.2011 olacak gibi geliyo.hepimiz zamanı geldiğinde sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi inşallah.

tabiki önemli olan önce sağlıklı olması, heleki benim gibi kayıplardan sonra
tarih işin eğlencesi :)

sanki bu hafta başında böyle bi kayma hissetmeye başladım
içi su dolu kavanoz sallanırda içindeki küçük eşya hareket eder gibi
günde bikaç oluyo ben de hareket ettiğini düşündüm mutlu oldum :)
bi de fetal doppler var evde kalp sesini ve hareketleri çok net duyabiliyosun
o kadar huzur verici bişey ki her seferinde gözlerim doluyo
tavsiye ederim, 8. ayı beklemene gerek kalmaz :)

kızlar bu arada
doğuma yakın neler aldınız
neler lazım
ne kaliteli
ne önerirsiniz paylaşırsanız sevinirim
e acemilik ne de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…