Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
11.11.2013 70.5 tan 63 kiloya serüvenim :( .............. :)
veee 67.6 kiloyum açlık ne zormuş gece tolete bile kalkmayan ben dün gece 10 kere uyandım ve her defasında zorla uyudum oo yüzden kocişi yolcu ettim vee nestle nesfit mi yedim yedim hemen
bugün yine spor var, o yüzden çok mutluyum tabi bu ayın 27 si son ara vereceğim plates topum var eksik olan malzemeleri alıp başlamayı düşünüyorum inşallah.pilates de başarılı olmazsam yakınımızda da spor salonu varmış ona yazılmayı düşünüyorum kışın zor olur uzağa gitmek neyse...
Bugün ki kilom 67.5 , bndan sonra gıdım gıdım inecek gibi bundan korkuyorum. Bu arada son 54 gün kaldı bunu avantaja çevirip 60 kiloya inmek var da bakalım 63 leri görebilecekmiyiz daha çooook erken bunları kounşmak için ben hemen bişiler atıştırıp spora gidiyim ,sporun olduğu günler boşa gidiyor gibi saat 11 de açılır mı spor salonu açın sabah giden gitsinn istediği zaman