Merhaba bana da tahminde bulunabilirmisiniz, TeşekkürlerRahatına düşkün erkek pozu vermiş gibi duruyor
Erkeğe benziyor. Tahmin ediyorum ama çıkıyor mu bilmiyorumMerhaba bana da tahminde bulunabilirmisiniz, Teşekkürler
Kızdır o zaman baya gelmiş haftasıTeşekkürler 23 haftada erkek dendi 27 de kız. En önemlisi sağlıklı olması ama insanın kafası çok karışıyor
Merhaba belli oldu mu cinsiyetCinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar
Kız bence üç cizgi var gibi duruyorMerhaba bana da tahminde bulunabilirmisiniz, Teşekkürler
Daha belli olmadı 16 haftada bakalim dedi ama kız gibi eli kolu dediMerhaba belli oldu mu cinsiyet
Malesefff ama kolları kız gibi dediMerhaba belli oldu mu cinsiyet
Bana erkek gibi geldi canım skull teorisene göreMalesefff ama kolları kız gibi dedi
Belli olsun yine haber vericem bende öyle hissediyorumBana erkek gibi geldi canım skull teorisene göre
Bana kız gibi geldiCinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar
Eki Görüntüle 3208912 Bana da yorum yapar mısınız, lütfen doktor yatay duruyor kız gibi ama emin olamadım dedi
Amin canım enneler hissediyor bende erkek hissediyordum 11+3 de doktor erkeğe benziyor dedi 13+2 de erkek dedi pipisini gösterdi kesinleşti ama gönlüm kızdan yanaydı eşimde kız hissediyordu olmadı ilk çocuk zaten önemli olan sağlıklı olması gönlünden geçen olsun inşallahBelli olsun yine haber vericem bende öyle hissediyorumsağlıklı olsun da
Banada tahmin ede bilirmisiniz lutfenSizde pek anlamadım yani pek nub belli değil
Kesinliklee çok teşekkür ederim Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimiz için inşallahAmin canım enneler hissediyor bende erkek hissediyordum 11+3 de doktor erkeğe benziyor dedi 13+2 de erkek dedi pipisini gösterdi kesinleşti ama gönlüm kızdan yanaydı eşimde kız hissediyordu olmadı ilk çocuk zaten önemli olan sağlıklı olması gönlünden geçen olsun inşallah
Yaa nasıl anlaşılıyor kiBana kız gibi geldi
Bana da tahminde bulunabilir misiniz belli oluyor mu sizce? Gerçi daha küçük ama merak ediyorum açıkçasıSizinde erkek nub dik duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?