Ensesinden anlıyorum eğer düz gelirse erkek boşluk hafif olunca yani düz gelmeyince kız oluyormuş ben bu bilgiyle kız olduğunu düşünüyorum banada dua eder misiniz bende bir düşük yaşadim tekrardan istiyorum hayirli afiyetli bir sekilde en kisa zamanda hamile kalmam icin dua ederseniz cok mutlu olurumYaa nasıl anlaşılıyor ki
ben de rüyamda erkek görmüştüm eşim de. bizim de oğlumuz olacak. bazen insanın içine doğuyor :))Ruyamda görmüştüm o yüzden merak ettim teşekkür ederim13+3 oldu bugün kontrolde söyler umarım
Nasippp bakalimmmben de rüyamda erkek görmüştüm eşim de. bizim de oğlumuz olacak. bazen insanın içine doğuyor :))
Tabi kiEnsesinden anlıyorum eğer düz gelirse erkek boşluk hafif olunca yani düz gelmeyince kız oluyormuş ben bu bilgiyle kız olduğunu düşünüyorum banada dua eder misiniz bende bir düşük yaşadim tekrardan istiyorum hayirli afiyetli bir sekilde en kisa zamanda hamile kalmam icin dua ederseniz cok mutlu olurum
Doktorun nubu yatay dediyse usgden acisini gormustur ama bana kalirsa bu usg fotolarinda erkek duruyo
Seninki kizMerhaba bana da tahminde bulunabilirmisiniz, Teşekkürler
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar banada
Cinsiyet tahmini yapabilir misiniz kızlar
Erkek cinsiyeti11 haftalıkta anlaşılması çok güç ama dediğim gibi nub kız olunca dahada yatay oluyor bu biraz dik yukarı doğru o yüzden tahminen dedim hayırlısı artık
Bana bakarmısınız rica etsem
Yani sizinki de erkek gibi net diyemiyorum çünkü çok farklı ikisideBana bakarmısınız rica etsem
Nasıl farklı anlayamadımYani sizinki de erkek gibi net diyemiyorum çünkü çok farklı ikiside
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?