Arkadaşım merhaba. Profil resmini değiştirdin sanırım. Azıcık korkunç görünüyorSen cocuguna bak ev isini kaynanan yapsin. Biri laf soylerse cocuk kucuk onunla ugrasiyorum dersin. Begenmeyen kalkar yapar yani. Suan tek odaklanman gereken cocuk, evin isi kalsin birsey olmaz.
Benim mi :)Arkadaşım merhaba. Profil resmini değiştirdin sanırım. Azıcık korkunç görünüyordeğiştirsen mi
Saol cnim kendimi uzdugume degmiyr goruyorum ama cok yoruldum beyinen cok yoruldum bu yasta herseyi unutur oldum istahim azaldi kilo almam gerekirken zayiflamaya basladi uyuyamaz oldum bi yandn vicdnim bi yandan sikintilarOğlumla beraber ağlardım bende .gercekten zor zamanlar ama gecıypt başkasından size hayır yok o yüzden kimseden yardım eli beklemeyin. Saglıkla büyütün. Allah yardımcın olsun
Yok dogru ben alintiya dikkat etmemisim k. Bakma :)Yok tatlımWOLFROG a dedim. Yanlış mı alıntıladım yoksa.
Bilemem tabi ama iki çocuk annesi olarak az çok tahmin ederim...ikincide yoldaymis bak o zaman ne yapacaksın..acil tarafından kafani boşaltıp silkelenmen lazım, evi işi boşver.. Eşine sorumluluk ver madem çocuğa bakmıyor ev işlerinde yardım etsin..malesef başka yol yok..o yavrunun psikolojisi ne olacak, sen bağırıp cagirdigin için KV senden yüz bulup bağırıyor..hem sana en ufak yardımda bulunmuyor hem çocuğuna bağırıp azalıyor nasıl izin veriyorsun.. Benim de KV alt katimda, ne ben onun işini görürüm ne o benim.. Zorunlu olmadıkça da çocuk birakmam..su an evim darmadağın, camlar leş gibi..tezgah bile duruyor, sabahları savaş alanı gibi.. Evin işini takma bebeklerine odaklan derim..Benim evimin icini bilmiuorsunuz o yuzden size bisey diyemiyce
Canım işin çok zor.keşke bi yardım edenin olsa biraz nefes alırdın.annen filan yokmu yardıma gelcek yada sen gitsen.hepimiz geçtik o zor zamanlardan.4,5 yaşında kızım var hala çok mızmız bi ağlamaya başladımı 1 saat susmuyo ağlıyo.üstüne 7 aylık hamileyim bide.gerçekten seni çok iyi anlıyorum canım.allah yardımcımız olsun.Kizlar meraba... Canim cok sikkin ve aglayrak yaziyrum her satirimiBenim oglum 11 aylik suanda onu cok seviyorum fakat bazen o kadar cok bunaliyorumki onunda mizmizliklari herseye aglar olusu bir araya geldigi zaman kendimi tutamiyorum vebazen cok azarliyorum yuzume bakip masum masum aglamaya baslayincad kahroluyorum. Evde kayinvalidemle oturuyorum evimiz dublex altli ustlu oturuyoruz. Hep kendim ilgileniorum evin isi olsun cocuk olsun bazen ayakta duramiyck hle geliyorumm. Kayinvalideme versem cocugu 5dk bksin dinleniyim diye oda cocuk elini biseye uztsa kiziyr yurutece bindiriyor ben bilmiyorum sanki yurutece bindirmeyi yurutecle televizyina vitrine gidiyor bagiriyor cocuga od agliyor dynmiyorum geri aliyorum babasina versen oda ayni 10 dk sonra durmuyr al cocugu diyer basliyor... bu siralar dha kotuyum maddi sikintilarimiz var bunaldim ck bunaldim oglumda dis cikaricak cok huysuz cok mizmiz herseye agliyor bu siralar thmmul edemeyip cok bagirip azarliyorum yine aklima geldi ve oturdum hickiriga boguldum hic yapmazdim kizlar hayatta bagirmam esimle kayinvlidem cok azarlyip bagirir icim parclanir bogacak dereceye gelirim onlar kizarim ama bu siralar cok kotuyum (( nolur bana bi akil verin cocuguma bagirdikca lanet ediyrum kendime ona rgmen gelip gozlerime bkip annem deyip sarilinca kahroluyorum ;(((
Demeyin ya oyle.o bakislari,o korkmus halini dusundukce benim icim kiyildi yeminle.madem kimsenin hayri yok size,bunaldikca alin bebeginizi disari cikip hava alin.gercekten iyi geliyor...Kizlar meraba... Canim cok sikkin ve aglayrak yaziyrum her satirimiBenim oglum 11 aylik suanda onu cok seviyorum fakat bazen o kadar cok bunaliyorumki onunda mizmizliklari herseye aglar olusu bir araya geldigi zaman kendimi tutamiyorum vebazen cok azarliyorum yuzume bakip masum masum aglamaya baslayincad kahroluyorum. Evde kayinvalidemle oturuyorum evimiz dublex altli ustlu oturuyoruz. Hep kendim ilgileniorum evin isi olsun cocuk olsun bazen ayakta duramiyck hle geliyorumm. Kayinvalideme versem cocugu 5dk bksin dinleniyim diye oda cocuk elini biseye uztsa kiziyr yurutece bindiriyor ben bilmiyorum sanki yurutece bindirmeyi yurutecle televizyina vitrine gidiyor bagiriyor cocuga od agliyor dynmiyorum geri aliyorum babasina versen oda ayni 10 dk sonra durmuyr al cocugu diyer basliyor... bu siralar dha kotuyum maddi sikintilarimiz var bunaldim ck bunaldim oglumda dis cikaricak cok huysuz cok mizmiz herseye agliyor bu siralar thmmul edemeyip cok bagirip azarliyorum yine aklima geldi ve oturdum hickiriga boguldum hic yapmazdim kizlar hayatta bagirmam esimle kayinvlidem cok azarlyip bagirir icim parclanir bogacak dereceye gelirim onlar kizarim ama bu siralar cok kotuyum (( nolur bana bi akil verin cocuguma bagirdikca lanet ediyrum kendime ona rgmen gelip gozlerime bkip annem deyip sarilinca kahroluyorum ;(((
Dua ey bol bol. Rabbim sakinlik ve selamet versinSaol cnim kendimi uzdugume degmiyr goruyorum ama cok yoruldum beyinen cok yoruldum bu yasta herseyi unutur oldum istahim azaldi kilo almam gerekirken zayiflamaya basladi uyuyamaz oldum bi yandn vicdnim bi yandan sikintilar
Evdeki işleri yaparken hem vücudunu hemde sinirlerini yoruyorsun bırak işi çocuğun daha öncelikli olsun onunla oyunlar oyna o sizi daha da rahatlatacakKizlar meraba... Canim cok sikkin ve aglayrak yaziyrum her satirimiBenim oglum 11 aylik suanda onu cok seviyorum fakat bazen o kadar cok bunaliyorumki onunda mizmizliklari herseye aglar olusu bir araya geldigi zaman kendimi tutamiyorum vebazen cok azarliyorum yuzume bakip masum masum aglamaya baslayincad kahroluyorum. Evde kayinvalidemle oturuyorum evimiz dublex altli ustlu oturuyoruz. Hep kendim ilgileniorum evin isi olsun cocuk olsun bazen ayakta duramiyck hle geliyorumm. Kayinvalideme versem cocugu 5dk bksin dinleniyim diye oda cocuk elini biseye uztsa kiziyr yurutece bindiriyor ben bilmiyorum sanki yurutece bindirmeyi yurutecle televizyina vitrine gidiyor bagiriyor cocuga od agliyor dynmiyorum geri aliyorum babasina versen oda ayni 10 dk sonra durmuyr al cocugu diyer basliyor... bu siralar dha kotuyum maddi sikintilarimiz var bunaldim ck bunaldim oglumda dis cikaricak cok huysuz cok mizmiz herseye agliyor bu siralar thmmul edemeyip cok bagirip azarliyorum yine aklima geldi ve oturdum hickiriga boguldum hic yapmazdim kizlar hayatta bagirmam esimle kayinvlidem cok azarlyip bagirir icim parclanir bogacak dereceye gelirim onlar kizarim ama bu siralar cok kotuyum (( nolur bana bi akil verin cocuguma bagirdikca lanet ediyrum kendime ona rgmen gelip gozlerime bkip annem deyip sarilinca kahroluyorum ;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?