Ailem var canlar keske yanimda olsalardi. Destek olsalardi. Ama sadece isimleri var aile anne baba... beni babannem buyutmus anne baba sag beraber ama beni babanneme vermisler. Ben teselliyi hayat arkadasimda aradim baslarda oda hep yalniz birakti. Esim simdi simdi iyi cunku onun yasattiklarina karsilik ben ona hep destek oldum annesi en ufak biseyde defe koydu ben arka ciktim yaninda oldugumu gosterdim ve bu yuzden kazanan ben oldum simdi en ufak bi sikintisini annesine anlatmaz beraberde olsak ve ben onceki gibi degilim ne annesine ne kendisine.. Esimi cok seviyorum katlaniyorsam cekiyorsam ne cocuk nede has yuzu icin degil sevdiğim icin cunku her ne kadar herkezi var gibi gorunsede kimsesi yokcok zor bir surecten geciyoruz inimki gecicek buda birbirimize destek olaeak olucak insallah
Ailem var canlar keske yanimda olsalardi. Destek olsalardi. Ama sadece isimleri var aile anne baba... beni babannem buyutmus anne baba sag beraber ama beni babanneme vermisler. Ben teselliyi hayat arkadasimda aradim baslarda oda hep yalniz birakti. Esim simdi simdi iyi cunku onun yasattiklarina karsilik ben ona hep destek oldum annesi en ufak biseyde defe koydu ben arka ciktim yaninda oldugumu gosterdim ve bu yuzden kazanan ben oldum simdi en ufak bi sikintisini annesine anlatmaz beraberde olsak ve ben onceki gibi degilim ne annesine ne kendisine.. Esimi cok seviyorum katlaniyorsam cekiyorsam ne cocuk nede has yuzu icin degil sevdiğim icin cunku her ne kadar herkezi var gibi gorunsede kimsesi yokcok zor bir surecten geciyoruz inimki gecicek buda birbirimize destek olaeak olucak insallah
Canim hakisin dogru soyluyorsun ama soylendigi gibi degil iste. Bak kv 3+1 evde otururken her allahin gunu temizlik yaardi. Yeni evlkyiz 5 6 aylik esim gelir ona sorarmis is yaptimi sana yardim ettimi diye aksam kv is yaparken gorunce beni yerin dibine sokardi bern her allhin gunu aglardim ;( bi olay olurdu ben haksiz duserdim beni azarlar bagirir rezil ederdi... kv nispet ypar gibi hep esimin gelecegi zmn is yapardi. O gunler cehennem azbi gibiydi3 ayliktim sutten kesildim sinr krizi gecirdim doldum doldum ve ptladim ;( olan yvruma oldu emziremedim ;( ayri ev kvgamiz oldu ben beraber oturmak istemedim. Borclarimiz bitsin 2 odada olsa gidelim istedim. Annemi birkamam dedi terk huzurum bozulmasin diye tmm dedim 10senelik borca giricez dedi 30 yasimdami bi evim olucak dedim agzimdan burnumdan geldi simdi 5+1 bir evde oturuyoruz. Merdiven boslugu kapali 2 ev gibi oldu iyi oldu hic degil esim kv yanunda kucuk dusjrup azarlamiyor... calistim 2 3 ay borclar icin 2. Hamileligimin ortalarinda ama yoruldum cok zayifliyordum ciktim evdeyim simdi 2g gune bir temizlik yapar kv esim onu yapiyir beni oturuyor gorece diye bu koca gobegimle ih mih is yapmay calisirim cocuga bakarim kucagimdan hic inmez azarladiklarini yjrutece birkip agladigi halder ilgilenmediklerink bildigim icin her isimi onunla veya uyurken yprim icim eziliyor aklima geldikce ona kizdigim aglamiycam kotuyum perisanim bitkinim ama aglamamak bi kriz daha gecirmemek icin sabrediyorum ;( bugun cok agladim ve kendimi topluycam insaallah duzelicek...
Haklisin ama esim o annesi konusunda o kadar anlayisli degil kizlar 8 aylik hamileyim ustelik onuda souleyim korundugum halde hamile kaldim karnim burnuma dayandi sirt agrilarim uykusuzluk yorgunluk hem beyinen hem bedenen bitmis gibiyim...asagi kendi otursdugu evi kayinvalidem temiliyor ben teras kattayim 2 oda tuvalet banyo mutfak onuda ben yapiorum, cocuk olmadigi icin kendisi tikir tikir bitiriyor ama ben cocukla 1 haftda bitiremiyorum bide gobek buyuk oldugu icin hic yapamiyorum. Bazen esimin gozunun icine bakiyorum yardim dileniorum ama malesef... kfayi yiycem artik herseyi kendime yuklemekten kafayi yiycem
Bastan sona okursniz anlarsiniz bile isteye bgirmiyorum herlde11. aylık bebeğin nesine neresine bağrıyorsunuz yahu adam akıllı soruyorum?
ne yasıyor olursan ol yahu konuyu okudum 11 aylık bacak kadar cocugun neresıne bagrıyorsunuz anlayamadımBastan sona okursniz anlarsiniz bile isteye bgirmiyorum herlde
Anlayis beklemiyorum sizden burd bu kadar insan okuyup anladiysa sikintimi ve hala siz bun yazabiliyorsanix ben bisey demiyorum benim sikintim bana yetiyor zaten suclyan insanara ihtiyacim yokne yasıyor olursan ol yahu konuyu okudum 11 aylık bacak kadar cocugun neresıne bagrıyorsunuz anlayamadım
Anlayis beklemiyorum sizden burd bu kadar insan okuyup anladiysa sikintimi ve hala siz bun yazabiliyorsanix ben bisey demiyorum benim sikintim bana yetiyor zaten suclyan insanara ihtiyacim yok(
Ya ben cocuga bagiriyorum dediysem ciglik atiyorum demedim yuksek sesle bgiriyorum demedim ki bunu surekli yapmiyorum yapmafim yapmamda sadede bu sirlar iyi degilim kimseden hirsimi cikarip rhatlama yatigimda yok ben esim cocuga host dese ustune yuruyup girtlagini sikcak hale gelen bir insanim ki kendim yni seyi 1 2 sefer yaptigi icin kahroldum sadede sikintimi anlamaya buyuklerim olarak yol gostermeye calisin lutfen ben yeteri kadar azp cekiyorum zatenSöyle ki senin 11 aylik bir bebeğe bagirmani bebek anlayıp kendine çeki düzen veremez. Sen orada çocuğa sadece bağırarak kendi kişisel bir rahatlama yaşıyorsun. Öfkeni çocuğundan cikariyorsun. Çocuğun senin bu durumunda anladığı tej hissettiği şey annem bazen beni sevmiyor. Annem bazen bana kötü davranıyor. Ya da işte çok sık yapıyorsanız annem bana kötü davranır gibi bir çıkarımda bulunuyor. Tabi bu bilinç düzeyinde değil. Duygusal olarak. Dolayısıyla sizin çocuğa bagirmam iz onunla olan ilişkinizi zedelemekten başka hiç bir ise yaramaz.
Koca ve kv böyle diye gidip çocuğunuzla olan ilişkinizi niye bozuyorsunuz. Ne işe yarar hiç bir işe yaramaz. Sonrasında vicdan azabı çekmenizin sizden başka kimseye faydası yok.
Yetişkin kadınsiniz. Esas problemi belirleyip onun çözümüne yönelik hareket etmeniz lazım. O da bence Kocaniz. Kendinizi bu kadar ezdirmeyin, kiz siz ezdiyiryorsunuz. Sonra da siz gidip minik bebeği ezip kendinize manevi olarak yer aciyorsunuz.
Tesekkur ederim canim onerilerinizi dikkate liyorum ki zaten cok sbirli bir insnim ne ogluma nede bir bask cocuga bagrilmasina tahammul edemem bu kim olurs olsn 7 kat yabancida olsa orda rezil ederim onu cunku cocukla anlasmanin tek yolu konusmak ve ne itedigini anlamaktir. Bu siralar hayir evet ve yasak kavramlarini yeni yeni ogrendgi icin onun zrarli seyleri guzelce kousrak anlatirim asla bagirmam kizmam hayir elleme yapma etme demem sadede maddi sikintilarin evin baskisinin verdigi psikolojiyle oglumu biraz uzdum ve pisman oldum ama imdi dha iyiyim cunku digerleri gibi elestiren degilde anlayisla yaklasio nasil dvranmam ne yapmam gerektigini bilen insanlar var sizin gii...Sakin ol
Geçecek
O büyüdükçe bu dünyaya, sende ona alışacaksın
11 ay geçmiş bile hatta, artık eskiye göre daha iyi olduğunuza eminim
Eskiyi düşünde şükret
Bugün hava soğuk iyi günlerde çocuğunla beraber hava almaya çık
Senin negatifliğin bebeğe yansıdıüı için daha çok ağlıyordur annesi, sakin ol ki o da olsun
İnsanız hepimiz zaman zaman bunalıp yanlışlar yapabilirizTesekkur ederim canim onerilerinizi dikkate liyorum ki zaten cok sbirli bir insnim ne ogluma nede bir bask cocuga bagrilmasina tahammul edemem bu kim olurs olsn 7 kat yabancida olsa orda rezil ederim onu cunku cocukla anlasmanin tek yolu konusmak ve ne itedigini anlamaktir. Bu siralar hayir evet ve yasak kavramlarini yeni yeni ogrendgi icin onun zrarli seyleri guzelce kousrak anlatirim asla bagirmam kizmam hayir elleme yapma etme demem sadede maddi sikintilarin evin baskisinin verdigi psikolojiyle oglumu biraz uzdum ve pisman oldum ama imdi dha iyiyim cunku digerleri gibi elestiren degilde anlayisla yaklasio nasil dvranmam ne yapmam gerektigini bilen insanlar var sizin gii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?