11 aylik bebegim ve ben :(

Oyy bir de hamileymişsin Allah kolaylık versin .Ya birakın evi mevi dinlenin siz.

Aslinda cok yanlis yapiyoruz, cocuklari biz isteyerek dogurduk. Doktor kapisini asindiran, yillar yili ugrasan kadinlar dogurunca sinirini cocuktan cikariyor..
Ama bebegi olmayan da anlamaz o sinir harbini, tukenmisligi ve yorgunlugu... İsteyerek de yapilmiyor ki.

Bende 2. cocukla oglumun aradaki yas farkini ayni sizin gibi planiyorum. O yüzden yorumunuz ilgimi cektide sordum:)
Insallah aradaki yas farki icin dogru bir tercih yapmisimdir:)
Bence doğru peş peşe yapılan doğumlar kadını çok yipratiyor çocuklar içinde ayrı bi haksızlık

Planlı ise böyle olması çok uygun dediğim gibi kimse yoksa abi yardımcı oluyo bez getir kardeşini oynat oyuncaklarla yani bildiğin abilik yapıyo

Bu durum hoşuma gidiyo açıkçası kıskançlık herkeste olduğu kadar oluyo tabi

Küçük olduklarında birbirine zarar verme olasılığı daha çok arada yaş farkı olunca bu durumu egale ediyosun

Canim sabret gecici bir donem emin ol dis donemi iyice miz miz oluyolar

Cnm bunlarda geçicek bende beraber ouruyorm yemek saatler sürer yerlerde sürünürüm herkes iş bekler vs.. dayan benimki 4yasnda istemedim aile baskısyla oldu ve iyi ki var dert ortağım..

Benim kizim da bir yaşında ve aynı şeyleri yasiyorim.ama kızıma bagirmam hatta sürekli oper koklarim.sende bagirma lütfen o bir bebek.esin ve kv den nasıl bagirirlar ya çok saçma.oğlunu koru kolla.yapabildiğim yere kadar yap işleri gerisini boşver.bebeğim daha önemli..

Ailem var canlar keske yanimda olsalardi. Destek olsalardi. Ama sadece isimleri var aile anne baba... beni babannem buyutmus anne baba sag beraber ama beni babanneme vermisler. Ben teselliyi hayat arkadasimda aradim baslarda oda hep yalniz birakti. Esim simdi simdi iyi cunku onun yasattiklarina karsilik ben ona hep destek oldum annesi en ufak biseyde defe koydu ben arka ciktim yaninda oldugumu gosterdim ve bu yuzden kazanan ben oldum simdi en ufak bi sikintisini annesine anlatmaz beraberde olsak ve ben onceki gibi degilim ne annesine ne kendisine.. Esimi cok seviyorum katlaniyorsam cekiyorsam ne cocuk nede has yuzu icin degil sevdiğim icin cunku her ne kadar herkezi var gibi gorunsede kimsesi yok cok zor bir surecten geciyoruz inimki gecicek buda birbirimize destek olaeak olucak insallah

:) saol canim

Cnm bunlarda geçicek bende beraber ouruyorm yemek saatler sürer yerlerde sürünürüm herkes iş bekler vs.. dayan benimki 4yasnda istemedim aile baskısyla oldu ve iyi ki var dert ortağım..
Gercekten oyle tek sığınağım tek iyiki varsinim..

Isteyerek yaparmiyim ki ben cok sabirli bir insanimdir hayatta yapmam ama diyorum ya son zamanlarda gercekten icimdeki bardak son dam son damla diye diye tasti ben evladimdan cikarmiyorum sadece cok bunaldim nefes alamaz hale geldim ve bunu kimseye anlatamiyorum ben hep boyleydim hep kendi icimde yasardim ve yine kendi icimde yasiyorum hamilelik bisi yapamazlik bazen oyle bir noktaya geliyorum ki...

Bugun daha iyiyim ve daha iyi olucam insaallah disari cikicam oglumla esimle parka uzak bir yerlere saatlerce donmek istemiyorum farkli insanlar farkli bir yer eminimki iyi gelicek... Burdan ayrildiktan sonra esim geldi yanima tabi aglamaktan helak olmus bi noktadaydim cocuk uyudu sarildik beraber uyuduk oglumla yatagina koydum disaro cikalim dedi bu saatte dedim evet dedi disari cikalim tamam dedim biraz bahceye indik gezdik mahallede eve gelmek istedim terasa ciktik sofra hazirlamis aksam yemegi yememistim ben stresten sikintidan yemek yedik kahve ictik biraz sohbet ettik... Bakin kizlar benim su hayatta annem babam var ailem var ama var sadece varlar benim tek dayanagim tek destegim oglumla esim oldu kv sallayin onunla bi ilisogim yok zaten ama bazen haksizliklara dayanamiyorum ben hep herkezi kendim gibi saniyorum ve bu yuDen kaybediyorum.. ben hamileyken 6 ay calistim belki biraz olsun kafam dagilir diye ama oglum icin geri ciktim ve esim gitgide zayifladigimi yeme icme kestigimi gorunce cikmami istedi bu evliligi egerki ben cekip cevirmeseydim yasanan onca seyden sonra kapiyi cekip ciksaydim iste ozaman bi sucluluk hossederdim cunku esimde benim gibi ailesi var ama sadece var... gec oldu ama anladi

seni sıkan ve bunaltan sey maddi sıkıntılar çünkü kendimden biliyorum , sabır çek defalarca sabır tesbihleri çek , çok şükür bu gunumuze diyorum şimdi

İşte böyle böyle birbirinize destek olursanız cocuklarinizda huzurlu olur..kendine vakit ayır al oğlunu markete parka çık esinde gelsin, bunalımlı havayı at üzerinden.. İkinci bebek olduğunda emin ol daha yıpratıcı olacak, korkutmak istemem ama kendini buna hazirlaman lazım..oğlunun sorumluluğunu yavaş yavaş eşine ver oda alışır zamanla..beraber çıksınlar gezginler sende bebekle biraz olsun kafa dinlersin evde..herşeyi yapicam diye uğraşma, gelen giden olur lohusalikta bi kahve bi lokum ilk zaman tamam.. şahsen ben öyle yaptım ikincide kırkım çıkana kadar

cocukta enerjisini atmalı bi şekilde parka gidin yürüyüş yapın ev işlerine filan kayınvalide yardım etsin sen sadece cocuguna odaklan hem ev işi hem cocuk tabiki daha cok yıpratır canım yardım edende olmayınca zor bi durum sende yıpranmışsın doğal olarak bunalıyo insan

Maddi durumunuz iyi olsaydı temizlikci tut diyecektim. Sanırım onu yapamazsın.
Annen var ve evi musaitse al bebeğini onun yanına git. 8 aylik hamilelik var sanırım. Hatta doğuma kadar orada kal. Yorulmussun, hirpalanmissin. Kocanın sana ya temizlik ya da bebek bakımı konusunda destek vermesi gerekiyor. Ama işte anası da bi tuhaf kocan da bir tuhaf. Hamile kadinin ustune bu kadar gidilmez bebekle 1 saat oyun oynayamiyorlar mi. Aynı evde oturuyorsun sayılır kv gelip bir mutfağını silemiyor mu?
Kocan ne yapıyor, maddi sıkıntı senin üzerinde. Çocuk ev sende, senden başka herkesin keyfi yerinde.

Senin bakıma ihtiyacın var. Yakında fittiriverirsin. Annene git ya da o gelsin. O imkanın yoksa versin kocan parasini temizlik gelsin. Onu da istemiyorsa kv senin evi haftada bir gelip silip supurecek.

Canim bu kadar iyi niyetli, naif olma. Senin de ağzına var. Evi pis bulan beğenmeyen asagida Anasının evi var gitsin orada takılsın.

Kocan hamile karısını zayifliyor yorulur diye işten çıkarıyor ama ev pis olursa vir vir vir mi ediyor. Karni burnunda kadin temizlik mi yaparmis.

Şimdi de evde çalışıyorsun yine yıpranmış yorulmuşsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…