11 Ekim doğum günü =(

cup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2009
118
0
96
İstanbul
acil bi hediye bulmam lazım..ama öyle çerceve resm saat türü şeyler almk istemiyorum =S yardımcı olun lütfennnnn kafamçokkarıştı

Aqua Di Gio veya Davidoff veya Burberry Parfüm alabilirsin biraz tuzludur nakitin yoksa taksite böldürürsün ama çok güzel kokuları var özel günlerde sıkar eşiniz misler gibi olur =)=)

canım benim ya çok zordur erkege hediye almak. mesela bitane netten bi site var tişört tasarlıosun ikitane üstüne deişik şeyler yazdırabiliosun çok hoş oluo toplam iki tişörtün fitayı 45 tl oluo hem hesaplı hemde eylenceli kocanız ve size alabilirsiniz evlisiniz nasılsa evde giyersiniz beraber.

Aqua Di Gio veya Davidoff veya Burberry Parfüm alabilirsin biraz tuzludur nakitin yoksa taksite böldürürsün ama çok güzel kokuları var özel günlerde sıkar eşiniz misler gibi olur =)=)

çok teşekkür ederim fakat kuzenim kozmetikle alakalı biryerde çalışıyor.sürekli parfüm getiriyor zaten.saat düşündüm ama o bana almıştı.. kazak türü şeyler olurmu ? nerelerde değişik güzel modeller bulabilirim

ya siteye ilk üye olduğumda öyle kaydetmiştim güvenmemiştim nolur nolmaz diye.. evli değiliz şuan kendsi askerdeydi şimdi izinde 4ünde teslim olucak o gün vermek istiyorum hediyeyi CADIARZU

asker hımm ozamn birazdaha işine yarayacak bişeyler olabilir bitanem..
böle parfümlü traş losyonlu bi hediye olabilir orda traşdan sora sürmek için.
veya bi yastık yaptırıp resminiz koy onunla uyusun orda.
böel deişik şeyler olabilir

hmm o zaman onu doğumgünü için güzel bir akşam yemeğine götür ve sakın elini cebine attırma benim özel misafirimsin cnm de

çok sağolun kızlar.internetten baktım heryerde sihirli kupalar var.orda çay demliyolar kendilerine sürekli iyi olabilirmi? ..bide kendi ellerimle bi pasta mı yapsam ona gitceği gün..

evet olabilir canım o kuplar çok güzel bende görmüştüm resmininiz koydurursun.ama netten pahalı olabilir etrafında bi fotorafçıya git onlardada oluo bizim burda 20 tlye vardı ben bakmıştım

evet olabilir canım o kuplar çok güzel bende görmüştüm resmininiz koydurursun.ama netten pahalı olabilir etrafında bi fotorafçıya git onlardada oluo bizim burda 20 tlye vardı ben bakmıştım

evet canım ama bşka fikirlere de açığım yani ne bileyim askeriyenin içine sokarlarmı yada çocuk işi mi olur :) ortaokula giden yiğenime almışlardı çünkü. 25 yaşnda kendisi :roflol: kargoyla mı bişi yollasam ona ulaşırmı.?? kupa olayını yaparsam pastamı da yaparım :smiley-cool:

canım ben kargoyla çok eşya yolladım parfüm losyon faln 2 de ulaştı hataa bi zararda gelmedi çocukca olmaz ben ayıcık biblolarımı bile yolamıştım aşkıma benimkide askerde:)

ayy öyle mi çok sevindim..ozaman bn 4ünde vermiyim hediyemi.kargoyla o gün yollyim :) hem almadığımı düşünür ve o gün bişey beklemediği için daha çok sevinir.

evet canım aps ile yollayabilirsinde kargoylada .ama sana bi tavsiye özel kargo şirketiyle deil en yakın postaneye git beinm 3 kilo tuttu yolladıklarım ve 6 tl aldılar.postaneden yolla kesinlikle ben koliyle yolladım düşün ist.gresuna ve 6 7 tl arası aldılar.

istediğim gün ve istediğim saatlerde ulaşması için kargo olması lazım posta geciktirebiliyo diye biliyorum CADIARZU

istediğim gün ve istediğim saatlerde ulaşması için kargo olması lazım posta geciktirebiliyo diye biliyorum CADIARZU

canım ben postaneye gittim aps ile yoladım 2 güne elinde oldu hep kaçkez mektup ve eşya gönderdim he 2.günü elindeydi ve çok uygun aldılar.benim bi acelem yoktu ama sizin varsa göndereblrsnz

askerse sevdiği markanın eşofmanını da alabilirsin,orda giyer hem yerimseniben
o gün akşam yemegine çıkın,son bulşcagnz gün yani...
ben hep aynı tarz alırım ama begenr benim ki :)))
yeni fikir ednmem gerek...

ben bı keresınde bugune kadar cekıldıgımız butun fotograflardan kıtapcık yapmıstım...mesela marmarıs e gıtmıstık tatıle orada cekıldıgımız fotoyu koydum yanına o gun yaptıklarımızı yazdım komık bır sekılde..oyle butun resımlerı ve o gune aıt anıları yazdım..tabıı bılgısayarda programda kendım tasarladım fln..cıktsını aldım snr kıtapcık halıne getırdm..cok hosuna gıttı,2 sene once yapmıstım hala acıp acıp bakıyo...
bı kere resımlerımızden masa takvımı yaptım..onu da baya kullandı..
sımdıde bı arkadasım ıcın benım yaptıgım resımlının baska versıyonunu yaptık :) mesela arkadasım ayran ıcmeyı sevıo erkek arkadası bıra ıkısnın resmını koyduk altına yazı yazdık..ıkısıde nutella sevıyo mesela nutella resmı koyduk altına yazı yazdık..snr onu da kıtapcık yaptık..o da cok guzel oldu..
ama dedıım gıbı yanı ben grafık tasarım okudugum ıcın anlıorum boyle programlardan o yuzden guzel oluyo ama sonucta baska bı yere de yaptırabılırsınız boyle seyler..
tabıı askere olur mu boyle seyler bılemem..genel olarak fıkır vermek ıcın soyledım hanı aklınızda bulunsun dıye hoslarına gıdıyo boyle seyler :)

ya fikirler çok güzel ama daha geçen gün onla alışverişe gittik.güzel bi kazak beğendim polo da.keşke aldırmasaydım.şimdi ben alırdım hiç aklıma gelmedi nedense.bşka bişi bulamadık. teknoloji delisi benimki. yani o yüzden çok zorlanıyorum. sevdiği şeyler çok uçuk fiyatlarda.. bluetooth telefon kulaklığı aslında güzel ama gelene kadar kullanamıycak ve onu alırsam gideceği gün vermeliyim.. kupa almayı da düşünüyorum ama basit kalır.yanında bişiler daha olmalı.. off yani herşeyden zor bu hediye seçimi..heran fikir değiştirebilirim.. kafamçokkarıştı

ipod al sevdgnz şarkıları yükleyn :)) dinler orda hem...aklıma gelmiyo bşka yooo offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…