çok sağolun kızlar.internetten baktım heryerde sihirli kupalar var.orda çay demliyolar kendilerine sürekli iyi olabilirmi? ..bide kendi ellerimle bi pasta mı yapsam ona gitceği gün..
canım kendi resminin olduğu birşey hediye edeceksen kimsenin görmeyeceği bir hediye olsun bu. benim nişanlım da askerde ve çok dengesiz garip insanların varlığından bahsetti. aklında bulunsunyerimseniben
gömlek al gitsin canım ya
aman ne alınır erkeğe başka
askeriye de kullanışlı olabilir mi bilmiyorum canım ama kol düğmesi düşünebilirsin,havalar da soğuyo kaşkol veya şık bir eldiven de olabilir ::
evet çok güzel..geçenlerde babama almıştım kol düğmesi kravat mendil takım olarak satılıyordu kutusu bile özel kravatın kumaşındandı.ona da bi bakarım yarın kalmışmı diye :)
vereliniortak
2buçuk senedir birlikteyiz.sadece doğum günlerimizde ve özel olarak beğenip almışızdır hediye.onun dşında bişey yapmadık.ama sanki herşeyi almış gbi hissediyorum..
öylesine atkı örmüştüm mesela..keşke yapmasaydım şimdi yapıp yollardım hemen :bbo:
Atkıyı daha önce almış olabilirsin ama askerde kullanabileceği tek şey bu gibi görünüyor. saat alırsan iyi bir saat alırsın ve onun çalınma ihtimali çok yüksektir. Kol düğmesi bana göre askerdeki sevgiliye gönderilecek hediyeler arasında en soğuk olanı! Kazak da alabilirsin aslında, kazağın görünmeyen bir kısmına iç kesimine de seni seviyorum yazarsın bir iple olur biter.
canım benim bırak öle kupa hediye falan ya.bak simdi ne yap biliyor musun.topla beraber çekindiğiniz resimleri senin tek resimlerini yada sana aldığı yada sizin için önemi olduğunu düşündüğün şeylerin resmini cek onun tek resimleini de ekle aralara hepsinden serpiştir harika bir slayt hazırla.alt fona muhteşem bir aşk sarkısı koy.sarkı calarken slayt seklınde resimleriniz bir bir geçsin.benım bır arkadasım var dı oda sevdiği askerdeyken böyle birşey yapmıstı.çocuk ağlamış resmen defalarca slaytı izleyip ya.düşünsene hem hatıralarınızı hayallerinizi hatırlayacak hem sarkıda onu ne kadar cok sevdiğini anlatacaksın ona.askerdeyken onu ne kadar özlemle beklediğni yasadıklarınızı hiç unutmadığını anlayacak.yap slaytını bir cd ye yükle küçük bir sandık al.içinede kendi parfümünü sıktığın bir mektup yaz .kutuyu actığında kokunu burnunda hssetsin seni yanında hissetsin o cdnın ıcınde ne var diye de meraktan catlar heralde :1rolleyes:
ama hayatı boynca aldığı en muhtesem hediye olur emın ol.çünkü askerde ve en cok birilerinin onu her dk özlemle bekledini bilmesine ihtiyacı var.ve sana tekrar asık olacaktır bu ince düşünce için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?