Valla ilk günü saymazsak 5. Gün bugun arkadaşımın 5. Günde belli olmuştu ondan bende şansımı deneyeyim dedim inşallah pozitif çıkarKacinci gununhayirlisi olsun ama kendini uzme sonucta ben gecenkini 10.gunde kan vermistim cikmamisti
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ilk günü saymazsak 5. Gün bugun arkadaşımın 5. Günde belli olmuştu ondan bende şansımı deneyeyim dedim inşallah pozitif çıkarKacinci gununhayirlisi olsun ama kendini uzme sonucta ben gecenkini 10.gunde kan vermistim cikmamisti
![]()
Kacinci gun embriyosu o da onemli ama insaAllah pozitiftir guzel haberni bekliyorm canimValla ilk günü saymazsak 5. Gün bugun arkadaşımın 5. Günde belli olmuştu ondan bende şansımı deneyeyim dedim inşallah pozitif çıkar
5. Gün embriyosu canım inşallah yüksek çıkar değerKacinci gun embriyosu o da onemli ama insaAllah pozitiftir guzel haberni bekliyorm canim![]()
Icimi ferah tut ama yine de erken cikmazsa uzulme daha cok erken yeni yukseliste5. Gün embriyosu canım inşallah yüksek çıkar değer
Elbeltte cok normal o kadar hormon igneleri stres cok normal ama her zman moralimizi yuksek tutuyoruz ki bebislerde bizi hissetsinBugün benim de 4. Gündeyim dondurulmuş 5. Gün embriyosu transfer edildi ,zaman geçmek bilmiyor , dün streslenip baya ağladım çok dolmuşum ,iğnelerde etkiliyor heralde psikolojimi , bugün hafif sanki adet olacakmışta sanki günü yaklaşmış gibi az bi ağrı var kasığımda,başka bi belirtim yok ,1.ve 2. Günü ani kalkış yaptım 2 kere sızlamıştı ,dayanamayıp belki pazartesi test yaparım .İnşallah tüm bekleyenler olarak olumlu sonucu alırız![]()
ayyyyyy Allahım nolur emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahElbeltte cok normal o kadar hormon igneleri stres cok normal ama her zman moralimizi yuksek tutuyoruz ki bebislerde bizi hissetsinvalla bnm 6.gunum 3. Gun embriyosuydu oyle belli belirtim yok sadece ara ara kasik agrilarim var o kadar biz burdayiz diyorlar hehade rabbim sagliklaonce pozitfi gormeyi sonra kucagimiza almayi nasip etsin
![]()
Bnm 3. tup bebegimayyyyyy Allahım nolur emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahbenim 2. Tüp bebek olduğu için streslendim dün de misafirlerim vardı ,pek oturamadım yerime ama yorucu işte yapmadım o sebeple de stres katsayım artıp patlamış bulundum
![]()
Oyy oy hiç oraları düşünmemiştimBnm 3. tup bebegimcok normal pozitifi aldiktan sonra kese telasi sonra gorme stresi daha neler yasicaz Allahin izniyle
![]()
Artik hep guzel seyler dusun ve motovasyonunu yuksek tutOyy oy hiç oraları düşünmemiştimkolaylıkla atlatırız inşallah
![]()
3.6 çıktı bilmiyorum biraz ümidim kırıldı keşke kan vermeseydim moral olarak çöktüm ağlamak gelio sürekli içimdenIcimi ferah tut ama yine de erken cikmazsa uzulme daha cok erken yeni yukseliste![]()
Hayir hayir daha cok erken ben sana dedim cok erken diye hic moralini bozma hic daha 5 gun yukselmeye baslamis bence biraz dha sabret ilaclarini duzenli kullan3.6 çıktı bilmiyorum biraz ümidim kırıldı keşke kan vermeseydim moral olarak çöktüm ağlamak gelio sürekli içimden
Bakalım inşallah dediğin gibi olur cuma günü net belli olur desteğin için çok teşekkür ederimHayir hayir daha cok erken ben sana dedim cok erken diye hic moralini bozma hic daha 5 gun yukselmeye baslamis bence biraz dha sabret ilaclarini duzenli kullan
Canm benm daha cumaya 6 gun bosuna kendini uzme dusunsene 3.gn tutunmaya baslasa 2 gunde nasil beta yukselsin hic bozma moraliniBakalım inşallah dediğin gibi olur cuma günü net belli olur desteğin için çok teşekkür ederim
Doğru diosun onu düşünemedim inşallah güzel haber alırımCanm benm daha cumaya 6 gun bosuna kendini uzme dusunsene 3.gn tutunmaya baslasa 2 gunde nasil beta yukselsin hic bozma moralini
3. Gün embriyosu daha çok yeni bence moralinizi bozmayın erken yapmışsınız3.6 çıktı bilmiyorum biraz ümidim kırıldı keşke kan vermeseydim moral olarak çöktüm ağlamak gelio sürekli içimden
Sen ilaclarii duzenli kullan komik videolar izle bol bol hepte yatma aklin hep oraya gider sen kendine ne iyi gelicek bilirsin haftaya cumada hepimiz guzelhabrlerimizi burda paylasalim ❤❤❤Doğru diosun onu düşünemedim inşallah güzel haber alırım
5. Gün embriyosuydu hızlı davrandım3. Gün embriyosu daha çok yeni bence moralinizi bozmayın erken yapmışsınız
Amin inşallah canımSen ilaclarii duzenli kullan komik videolar izle bol bol hepte yatma aklin hep oraya gider sen kendine ne iyi gelicek bilirsin haftaya cumada hepimiz guzelhabrlerimizi burda paylasalim ❤❤❤
Yanlış anlamışım, 4 gün daha bekleyin bence ,doktorum 9. Gün kanda çıkar dedi ,bende şuan çok sabırsızım 5. Güne girdim bugün ama yapmıcam moralim bozulmasın diye korkuyorum da , inşallah siz moralinizi yüksek tutun yükselecek bence ,hiç olmasaydı 0 ‘lı rakam olurdu ,arkadaşım 6 ile öğrendi düşünün adeti geçmişti bide onun5. Gün embriyosuydu hızlı davrandım