11.gün bthcg 18 çıktı.ne olur bebğim bırakmasın

nisam çok paniğim biliyorum haklısın ....ama elimde değill belki bebek te zarar görüyodur sakin olıyım diyorum ama duramıyorum.....sana katılıyorum allahıma emanet ettim benimkinide diğerlerini de hadş hayırlısı bakalım

Canım seni baştan beri takip ediyorum..Benimde değerlerim düşük çıkmıştı..11. gün 37, 13. gün 96,sonra binler...Düşük başladı die kahrettim kendimi..Hep bi endişe vardı aklımda..Hiç anın tadını çıkarmadım..Hep yarını düşündüm..Keseyi gördüm yetmedi kalp atışı için bitirdim kendimi..Maalesef 9. haftada bebeğimin kalbi durdu..2 hafta önce..Şimdi dönüp baktığımda keşke diyorum panik yapmadan anı yaşasaydım...Biz ne kadar endişelenirsek endişelenelim olacağa çare yok...arkadaşım,bırak artık kuruntuyu...Tadını çıkar...Allahım tamamına erdirsin inşallah....

ülkü 10. gün 18 değerle başlamış benim 10. gün 5 sadece beş. bu şimdi ttutundu ama devam edemedi anlamına mı geliyor sizce?

ülkü 10. gün 18 değerle başlamış benim 10. gün 5 sadece beş. bu şimdi ttutundu ama devam edemedi anlamına mı geliyor sizce?

daha kana yeni karismis bence 10.gun, 12.gunde birde 100 gb cikabilir sonucun o yuzden sakin beklemelisin.Insallah guzel haberini aliriz.

İnşaallah benim de değerim senin gibi katlanır. Bana 5. gün 12 hücreli 3AA embriyo transferi yapıldı Dün 11. günümdü ve değerim 11 di. Pek umutlu değilim sanırım kimyasal gebelik oluştu. Ama İnşaallah yarın değerimin katlandığını görürüm. Bir umut işte ((

mrb arkadaşlar az önce hastaneden geldim ilk ultrasyonuma girdim ve çok şükür keseyi gördüm...5hafta 4 günlük olmuş daha çok minik yani...kalp atışı henüz duyulmazmı bu haftalarda ama yolc kesesi ni gördüğünü ve bunun iyiye işaret olduğunu döledi doktor şimdilik herşey normal 20 eylülde kalp atışı için gideceğimizi söylediii...yolc kesesi hakkında bilgi sahibi olan varmı ....bu iyiye mi işaret arkadaşlar ...

mehtapcım sakın moralini bozma inş. katlanacak seninkide hep dua et .....belki geç tutunmuştur canım benimki de geç tutundu..ama bugun keseyi görünce öyle ağladımkiii.....5 hafta 4 günlük daha minicik kalp atışını eylülün 20 sinde inşallah duyarım bide yolc kesesi de varmış bu iyiye işarettir umarım allah hepimizin yardımcısı olsun ...

maşşşşşş
cok gusel

slm canım tekrar kan testi yaptırdın mı sonuç ne oldu

yolc kesesi boş gebelik olmadığının içinde bi bebeğin olduğunun bi göstergesi die biliyorum..........Allah tamamına erdirir inşallah

canım moralini yüksek tut kndini germmeye çalış herşey güzel görüyor.. umarım sağ sağlim kavuşursun evladına şimdiden bunları düşünüp kendiniyorma annesi doğunca seni çok yorucak :ecrin_bebek:cokacimcoook

Maalesef benim bebişim çok güçlü çıkmadı (. Bugünkü değerim 5. 11. gün 11, 13.gün 5 kısmet değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…