11.gün bthcg 18 çıktı.ne olur bebğim bırakmasın

ulku_tas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2010
97
0
86
Ankara
:umursamaz:sevineyim mmi üzüleyim mi bilemiyorum bu şekilde olan varmı.11.gün kan testi 18 çıktı lütfen benim gibi olanlar bi yorum lütfen

arkadaşlar aynı dırumda olanlar lütfen yazarmısınız.2.gün 4 hücreli emriyo transferi gerçekleşti.ilk denememizdi.allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın lütfen(((((((((

BETA ICIN HIC BIR FIKRIM YOK BE GUSEL DOKTORUN NE DEDİ?
cokmu dusuk
rabbım emeklerının karsılıgını verır ınşşşş

sorunun neydı ?

canım ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım çok şükür benim adet döneminde üç gün önce 26.77 çıkmıştı senin değerinde yükselir inşallah sitres yapma bol bol dinlen ağır işten kaçın rabbim gönlüne göre versin inşallah

canım benim,
benim de 15 çıkmıştı.doktor ne pozitif ne negatif diyebiliriz,beklemeliyiz dedi.iki gün sonra testi tekrarladık ne yazık ki 12 olmuştu.sıfırlanana kadar yaptır dediler ama daha da yüreğim kaldırmadı.innnnnnşallah senin bebeğin seni bırakmaz.bu özel günde dualarını hiç eksiltme canım....
sevgiler...

ya inş... kzılar elim kolum bağlı yani yapabilceğim bişi yok.ama beklemek çok zormuşşş... pazartesi 13.gün oluyor tekrar yaptırıcam bakalım inş. yükselir...dua edin nolur

kana yeni karistiysa birdahikinden birten artiyot dort bes kat. biliyorum ne zordur beklemek iki tranferimde de aynen bu sonuclarla bekledim ilki kimyasal oldu bunda da bos gebelik suphesi var. ama su ankinde sorun betahcg degildi normal degerlerde artti 9.gunden sonra birden 88e cikti.biliyorum sende benim gb cok streslisin ama hayirlisi olsun eger embrolarimiz saglikliysa yani Allah nasip ettiyse olucak.

ya inş... kzılar elim kolum bağlı yani yapabilceğim bişi yok.ama beklemek çok zormuşşş... pazartesi 13.gün oluyor tekrar yaptırıcam bakalım inş. yükselir...dua edin nolur

dua ederız canım korkma sen yeterkı
ıı haberlerını beklıoruzzzz

kızlar mrb bugun yine kan testi yaptırdım 12. gün değerim 40 çıktı ....10.gün değerim 18 di çok mutluyum düşmediği için sizce de olumlu mu lütfen yorum yaparsanız sevinirim

allahım hepimiz için ve kendim için dua ediyorum herşey güzel ve hayırlı sonuçlanır inş... bu arada en sevindiğim nokta şu benim kaliteli yumurtam azdı...doktor transfer ederken çok ümit vermedi ve bebişim 2 .ci gün 4 hücreli embriyoydu ama rabbim ol deyince oluyor dua edin bu süreç başka türlü geçmiyor .inş. benimde değerim düşmez ve hep böyle olumulu olurr...

İnşallah değerlerin katlanır canım bebişin senledir. Rahat olmaya çalış yumurta kalitesini düşünme herşekilde Allahın izniyle olabiliyor biz elimizden geleni yapalım da.

ülkücüm inşalah rabbim sevincine yarıda bırakmaz ve bhcg en çok güzel katlanır ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın olumlu düşün olumlu olsun canım güzel haberlerinn devamını bekliyoruz

kızlar mrb bugun yine kan testi yaptırdım 12. gün değerim 40 çıktı ....10.gün değerim 18 di çok mutluyum düşmediği için sizce de olumlu mu lütfen yorum yaparsanız sevinirim

canım inşallah kat kat katlanır değerlerin tatlım..Pozitif sonucu görürsün mübarek ayda tatlım..Dua et tatlım..İnş bebeğin seninledir ve hep seninle kalır...(Benımde transferım 3.gunu )) Allahım emeklerimizi boşa çıkartmasın.aminopuyorumnanaktan:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…