11.gün bthcg 18 çıktı.ne olur bebğim bırakmasın

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugun 14.günüm test sonucum 337 çıktı bugunu de atlattım rabbime ne kadar şükretsem azdır...inş. böyle devam ederiz kızlar dua edin lütfen .....darısı tüm isteyenlere....

10.gün:18 , 12.gün.40, 14.gün:123, 16.gün :337 kızlar sonuçlarım bunlar umarım iyidir yorumlarınız bekliyorum ve kan testi yapmaya da devam edicekmişim......ne zaman kadar devam ediceğim konusun da bilgisi olan var mı acaba ....şimdi keseti ne zaman görebilirim sizce

inş.. düşük değil dimi burada okuyorum bazı arkadaşların 1.gün 200lerde çıkıyor acaba diyorum ??????????herşeyde pimpirikleniyorum artık....

Canım değerin yüksek olması önemli değil, 2 günde bir ikiye katlaması önemli. Maşaallah değerlerin çok güzel. Hiç canını sıkma. Darısı başımıza. Keşke bizde böyle güzel değerler görebilsek...

kızlar bişiy sorcam benim son adet tarihim biraz karışık.11 ağustosta transferim yapıldı.23 ağustosta test sonucımı öğrendim .16.gün sonucum 337 şimdi benim bebiş kaç haftalık hesaplıyamadım.tüp bebekle normal hamilelikte farklı mı hesaplanıyor ???????????????

utkucum gozun aydin, keseyi betahcg 1500 olmadan goremezsin yani yaklasik 6 gun daha bekleyince gorebilirsin. ama bence rahatla artik Masallah katliyor hep boyle guzel gitsin her sey kalan 8 ayda da :)

arkadaşlar merhabalar öncellikle ulku tas hayırlı uğurlu olsun bebişin bence değerlerin çok iyi ikiye katlaması olumlu bir gelişme darısı hepimizin başına ben de ankarada ilk tüp denememi yaptırıyorum sen nerde yaptırdın ya içim bir garip oldu biz de görebilecekmiyiz bu değerleri?

canım değerlerinin hepsi çok güzel.. panik yapmayı bırak artık.. hamileliğinin tadını çıkar..

sağol canım panik olmamamk elimde değil mahvettim kendimi biliyorum..ama iki günde biir test idtiyor hemşire çok ta açıklayıcı konuşmuyor..... sizden de 2 günde bir istemişlermiydi .gbelik haftası hesabı içinde dediki transfer tarğhine 2 hafta ekle ve hesapla diyor sizce doğru mu

ülkücüm canım sanırım senin bebiş ger yerleşmiş ama olmuş bak ne güzel rabbim tamamına erdirsin inşallah...
2 hafta ekleyin meselesi tabiki doğru işlem günlerini sayman gerekiyor çünkü yumişler o zaman olmaya başlıyor,büyüyor ve toplanıyorlar yumişler hop diye büyümüyor değil mi:)))) normal bir hamileliktede aynısı olduğuna göre sen 2 haftayı ekle ama geç yerleştiyse daha küçük olabilir canım....

özlemcim cevapların için çok tşk...bugun 20 günüm çok şükür binleri gördük .kansonucum 1670 ...allahıma çok şükür.inş. allah tamamına erdirir ..nerden nerelere geldik tamamına da erer inş....şimdi keseyi görürüm inş. bakalım ne zaman???????????

ülkü çok sevindim allah tamamına erdirsin sanadedimdemi sıkma canını bak nasılda katlanmış maşşlahya

mrb kızlar arad bir bende girip bişiyler yazmaya çalışıyorum rahatlatıyor beni burası.ilk kantestim 40 la başladı iki günde bir yaptırdım ...12.gün:40, 14.gün:120 ,16.gün :337, 18.gün :810 ,20 gün:1610 ve hemşire artık yaptırmamamı söledi.6 eylülde keseyi görmeye gitcem heyecan ve korku var içimde inş. hayırlısı olur ve olumsuz bişi yaşaşmamam.değerlerim sizce düşük mü yada yavaş mı katlandı yorum yaparmısınız ayrıca hafif akıntı ve göğüslerimde az hassasiyeyt var ..kraplar arada bir oluyor..yalnız bir gece çok şiddetli ağrım oldu kasıklarımdan ayaklarıma inen ama leke yoksa endişe etme dedi hemşire ....bide benim bebiş 2.gün 4 hücreli embriyoydu ...çok ümit vermemişti doktor ama tuttu işte allah isteyince oluyor..... inşallah hep böle inatçı olur bebiş...şimdi keseyi bir görsem sonrada kalp atışını duysam şükredicemm ......keseyi görünce bebeğin sağlığı hakkında bilgi veriyolarmı nasıl oluyo yani bilgi verirmisiniz
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle
Konuyu düzenle/Sil

ulkucum masallah canım masallah berakallah
ya sen neden bukadar panık yapıyon
gayet bebegın ıyı daha nasıl olsun canım yaa
hadı bakalım 6 eylulde keseyı gorursen sonrada ay kalp atısımı duycammı duymucammı
bu zaten 9 ay uzar gıder
sıkma canını allahım korumasını bılır canım sen allaha emanet et
nasıpse zaten 9 ay senı hııc bırakmaz
nasıp degılse kundagada sarsan kendını olmayınca olmuyor canım umutsuz olma hayırlsı neyse o olsun dımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…