mrb kızlar arad bir bende girip bişiyler yazmaya çalışıyorum rahatlatıyor beni burası.ilk kantestim 40 la başladı iki günde bir yaptırdım ...12.gün:40, 14.gün:120 ,16.gün :337, 18.gün :810 ,20 gün:1610 ve hemşire artık yaptırmamamı söledi.6 eylülde keseyi görmeye gitcem heyecan ve korku var içimde inş. hayırlısı olur ve olumsuz bişi yaşaşmamam.değerlerim sizce düşük mü yada yavaş mı katlandı yorum yaparmısınız ayrıca hafif akıntı ve göğüslerimde az hassasiyeyt var ..kraplar arada bir oluyor..yalnız bir gece çok şiddetli ağrım oldu kasıklarımdan ayaklarıma inen ama leke yoksa endişe etme dedi hemşire ....bide benim bebiş 2.gün 4 hücreli embriyoydu ...çok ümit vermemişti doktor ama tuttu işte allah isteyince oluyor..... inşallah hep böle inatçı olur bebiş...şimdi keseyi bir görsem sonrada kalp atışını duysam şükredicemm ......keseyi görünce bebeğin sağlığı hakkında bilgi veriyolarmı nasıl oluyo yani bilgi verirmisiniz
Digg Kadın Kategorisine Ekledel.icio.us Kadın Kategorisine EkleTechnorati Kadın Kategorisine EkleFurl Kadın Kategorisine Ekle
Konuyu düzenle/Sil