allahım hepimiz için ve kendim için dua ediyorum herşey güzel ve hayırlı sonuçlanır inş... bu arada en sevindiğim nokta şu benim kaliteli yumurtam azdı...doktor transfer ederken çok ümit vermedi ve bebişim 2 .ci gün 4 hücreli embriyoydu ama rabbim ol deyince oluyor dua edin bu süreç başka türlü geçmiyor .inş. benimde değerim düşmez ve hep böyle olumulu olurr...
:umursamaz:sevineyim mmi üzüleyim mi bilemiyorum bu şekilde olan varmı.11.gün kan testi 18 çıktı lütfen benim gibi olanlar bi yorum lütfen
kızlar 14.günümdü bugun yine test yaptırdım 123 çıktı 12.gün 40 tı yükselmiş yani çokkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ..idrarda yaptım onda da net çıktı ikinci çizgi allahım isteyenelere versin inş...
kızlar 14.günümdü bugun yine test yaptırdım 123 çıktı 12.gün 40 tı yükselmiş yani çokkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum ..idrarda yaptım onda da net çıktı ikinci çizgi allahım isteyenelere versin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?